- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.721
Çok mantiklii aynisini bende yapacagimİşte kısıtlı zaman insana neler ürettiriyor ne yardan geçiyorum ne serdenböyleydi galiba bu deyim
Güzel menü güzel spor güzel şu masallahİyi akşamlar menümü yazayım.
Uyanınca 2 bardak su 2 kayısı
08.00 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 avuç fıstık
Peynir
13.30 öğlen:
1 avuç fıstık
1 bardak kefir
18.00 akşam:
1 tabak taze fasulye
3 litre su
1 fincan Türk kahvesi
Spor: yarım saat Leslie
Yarım saat yer hareketleri
Geçmiş olsun kaptanım önemli bir şey yoktür inşallahKizlar bbu sessizlik hayra alamet olsun bugun gene bol ekşinli bir gundu oglum okulda dusmus acillerdeydim firsatim olmadi girmeye sma sizinde olmamis sanirim kizlar ptesi duzene girerim ins allahtan bir mani cikmazsa takimda menu yazmayanlara ceza gelecek haberiniz olsun
insallah canim diktik gözümüzü mezuniyete guzel olsun artik menulerMenüler süper valla. Cuma güzel olacak bize
aynen yaaa bi zerdecal alsam biticek olayDaha açık renkli olan zencefilbi de zerdeçal al çözersin konuyu
zerdecal alayım yapicam kesin canimDiyetisyenim 1 çay kaşığı "1 çay kaşığı zencefilde, çay kaşığının üstündeki fazlalığı al, silme olarak ekle. Fazla olmasın." dedi. Aynı şeyi zerdeçal için de söyledi.
Sevgiler.
Hayirli kandiller canim
korkma kaptanim bende durumlar iyi bugunde iyi gecti cok şükür yarin bende eksi var insallah. Umarim kötü bisey yoktur oglusunda cok gecmis olsunKizlar bbu sessizlik hayra alamet olsun bugun gene bol ekşinli bir gundu oglum okulda dusmus acillerdeydim firsatim olmadi girmeye sma sizinde olmamis sanirim kizlar ptesi duzene girerim ins allahtan bir mani cikmazsa takimda menu yazmayanlara ceza gelecek haberiniz olsun
Güzel menü güzel spor güzel şu masallah
Geçmiş olsun kaptanım önemli bir şey yoktür inşallah
Allaha sukur iyi de benden omur gitti buguninsallah canim diktik gözümüzü mezuniyete guzel olsun artik menuler
aynen yaaa bi zerdecal alsam biticek olay
zerdecal alayım yapicam kesin canim
Hayirli kandiller canim
korkma kaptanim bende durumlar iyi bugunde iyi gecti cok şükür yarin bende eksi var insallah. Umarim kötü bisey yoktur oglusunda cok gecmis olsun
ekmek sadece 1 dilimdi oda tam buğday ekmeğiAkşam ekmek yemesen daha iyi olurdu canım onun yerine salata tüketebilisn doymazsan
ben ne yanlışlar yapmışım öyle ama zamanla düzelecek inşallah canımBenim de fikrim ekmek değil de elmayı yemeseydi daha iyi olurdu. Şeker ya, ikindi ya da sabah ara öğününde yiyebilirsiniz meyvelerinizi.Deniz ve Kum
ben gündüz bir iki sayfa okuyorum ama akşamları mutlaka girip hepsin iokuyorum daha çok akşamları geliyorum gündüz çoğunlukla diyete uyma iş güç derken akşam herşeyi okuyorumKimseler yok yine
Yarına daha güzel sonuçlar olsun inşbenim tartı güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?