- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.661
Evet bakalım kimler kimler nerede olacak haftayaEline saglik fancy cim bakalim alt gruplara kimler once gececek
Ah kıyamammmmTabi ya
Ya evet ama ınsallah daha cok olur ciddi ciddi kaptırdım kendimi vallahi simdi yaşpasta elmalı kurabiye bişeyler geldi kaynanadan dogum gunu kutluyorlar yememek için gitmedim sepet salla verelim dediler cocuklara yedirdim ben kokladım bıraktımÖzleriz de özletme işteee
100 gr olsun bizim olsun, sabitten iyidir :)
Ay sanki herkes 50 lerdeeeeeeAy 60’larda sadece ben mi kaldııımmmm....
Ay sanki herkes 50 lerdeeeeee
Ben de varımmmmmAy 60’larda sadece ben mi kaldııımmmm....
TebriklerrrrYa evet ama ınsallah daha cok olur ciddi ciddi kaptırdım kendimi vallahi simdi yaşpasta elmalı kurabiye bişeyler geldi kaynanadan dogum gunu kutluyorlar yememek için gitmedim sepet salla verelim dediler cocuklara yedirdim ben kokladım bıraktımyemiyorum hakikaten iyice dikkat ediyorum
Sen de bir an önce bize katıl canım :)Ay 60’larda sadece ben mi kaldııımmmm....
Akşam ekmek yemesen daha iyi olurdu canım onun yerine salata tüketebilisn doymazsanBugünkü menü
Sabah
1 dilim ekmek
1 kaşık lor peyniri
Domates
Salatalik
Ara
kahve
Öğlen
5 kaşık taze barbunya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek tam buğday
Ara
elma
Aksam
4 kaşık bezelye
1 dilim ekmek
1 kase yogurt
Ara az once yedim 1 elma
Sabah ve aksam yürüyüş
Benim de fikrim ekmek değil de elmayı yemeseydi daha iyi olurdu. Şeker ya, ikindi ya da sabah ara öğününde yiyebilirsiniz meyvelerinizi. @karabiber01Akşam ekmek yemesen daha iyi olurdu canım onun yerine salata tüketebilisn doymazsan
Oh oh pek hamaratsin masallah :)Yarın kandil olduğu için niyetli olacagim inşallah cuma günü sonucumu etkilemez sahur için kinoa haşladım ekmek tüketmeyecegim peynirimi de yaptım 2 haftalık
Aynen bende tuttum kendimi kuruyemiş e verdim. Bugun çok ivirzivir icindeydim hala dolapta bakip bakip duruyorum...Ya evet ama ınsallah daha cok olur ciddi ciddi kaptırdım kendimi vallahi simdi yaşpasta elmalı kurabiye bişeyler geldi kaynanadan dogum gunu kutluyorlar yememek için gitmedim sepet salla verelim dediler cocuklara yedirdim ben kokladım bıraktımyemiyorum hakikaten iyice dikkat ediyorum
Allah kabul etsin şimdiden yulaf ezmeli kuru meyveli tarçınli sütte acayip tok tutuyor oruçta bu tarifle kızımı emzirirken o uzun günlerde bile oruç tutabilmistim..Yarın kandil olduğu için niyetli olacagim inşallah cuma günü sonucumu etkilemez sahur için kinoa haşladım ekmek tüketmeyecegim peynirimi de yaptım 2 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?