Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Özleriz de özletme işteee

100 gr olsun bizim olsun, sabitten iyidir :)
Ya evet ama ınsallah daha cok olur ciddi ciddi kaptırdım kendimi vallahi simdi yaşpasta elmalı kurabiye bişeyler geldi kaynanadan dogum gunu kutluyorlar yememek için gitmedim sepet salla verelim dediler cocuklara yedirdim ben kokladım bıraktımyemiyorum hakikaten iyice dikkat ediyorum

Ay 60’larda sadece ben mi kaldııımmmm....
Ben de varımmmmm
Tebriklerrrr yeme tabi kiii cısss onlar

Kahvaltı

Kapya ve yeşil biber
3 dilim hindi füme
2 yumurta

Ara
Filtre kahve

Öğle
3 yk yoğurt
1,5 yk yulaf kepeği
2 dilim hindi füme arası gravyer peyniri

Ara
2 küçük portakal
Maden suyu
Filtre kahve

Akşam
Soğan, kıyma, domates kavurup üzerine
Sarımsaklı yoğurt
Çeyrek bardak ayran
Domates, salatalık, havuç ve minnak beyaz peynir

Gece
Maden suyu
Filtre kahve (belki daha içmedim)

Su: 2 lt bitti
Spor: Çocuk peşinde koşturmaca

Akşam ekmek yemesen daha iyi olurdu canım onun yerine salata tüketebilisn doymazsan

Bugun ki tükettiklerim resim olarak ekledim onun haricinde 2 kupa yeşil çay limonlu 2 fincan türk kahvesi şekersiz içtim 3.5 lt su içtim 30 dk hafif tempoda yürüyüş (iş çıkışı yürüyüşünü uzattım :). ) 100 kalorilik HIIT Antrenmanı 400 kalorilik kardiyo yapıldı yarın kandil olduğu için

Eklentiler

• IMG_20180321_225838.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 63
Aynen bende tuttum kendimi kuruyemiş e verdim. Bugun çok ivirzivir icindeydim hala dolapta bakip bakip duruyorum...

Sabah
1yumurta omlet 1dilim peynir 3zeytin yarım paket5adet etiform.1portakal
Aksam
Sebze fırın mucver tepsinin 4/1ni yedim
Yoğurt 3kasik 1tk Kızılcık marmalati 4altınbasak form..5bardak çay
2lt kadar su
100ip
5dakka lesli 1ml (anne ciş diye tuvalet yolu tutulur konsantrasyon bozulur).

Yarın kandil olduğu için niyetli olacagim inşallah cuma günü sonucumu etkilemez sahur için kinoa haşladım ekmek tüketmeyecegim peynirimi de yaptım 2 haftalık
Allah kabul etsin şimdiden yulaf ezmeli kuru meyveli tarçınli sütte acayip tok tutuyor oruçta bu tarifle kızımı emzirirken o uzun günlerde bile oruç tutabilmistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…