- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.741
SüpeeeerrrKızlar kangoo dan çıktım çoğu hareketi yapamadım nefes bile alamadım ayakta zor durdum çıkınca bittiğinde biraz da scuat yaptırıyor çok hareketli tam0zlem lik
Kimseler yok yine
Sabah sarjim az tlf kapanmak uzereydi ve elektrik yoktu sonra misafir geldi. Hiç bakamadım buraya.Kizlar bbu sessizlik hayra alamet olsun bugun gene bol ekşinli bir gundu oglum okulda dusmus acillerdeydim firsatim olmadi girmeye sma sizinde olmamis sanirim kizlar ptesi duzene girerim ins allahtan bir mani cikmazsa takimda menu yazmayanlara ceza gelecek haberiniz olsun
Canım iyi gidiyor ama ilk uygulama gibi tartıyı etkilemedi. Yarın bana izin yolu görünecek.Nasıl gidiyor0zlem dukan ekspress
Tekrar çok çok geçmiş olsun kaptaniçemKizlar bbu sessizlik hayra alamet olsun bugun gene bol ekşinli bir gundu oglum okulda dusmus acillerdeydim firsatim olmadi girmeye sma sizinde olmamis sanirim kizlar ptesi duzene girerim ins allahtan bir mani cikmazsa takimda menu yazmayanlara ceza gelecek haberiniz olsun
Tarzan döner ne kızSabah
10zeytin
1kkpeynır
5 kiraz domates
1dılım uno denge
1kupa sekersız cay
Oglen
Yarım mercimek çorbası
3kasık bulgur
2kasık salata
1porsıyon tarzan doner
Aksam
kısır
2ıncır
2litre su
10km yuruyus
Kafam güzel der gibi olmuşbenim tartı güzelll
Teşekkür ederim senin menünde çok iyiGüzel menü güzel spor güzel şu masallah
Geçmiş olsun kaptanım önemli bir şey yoktür inşallah
Ordekim sabah 89.8 geldim bi değişiklik olursa ben haber veririm ama eve sis gidecem muhtemelenKızlar menüler fena değil, yarın güzel sonuçlar görelim tartıda inşallah şimdi listeyi de paylaşayım
Teşekkürler.Kizlar hepimize hayırlı kandiller
Tüm dualarimiz kabul olur inşaallah
Bizler icin en güzel dua sağlıklı sihhatli ve zayifcanak olalim insallahçok amin
Çok çok geçmiş olsun kaptanım. Oğlunuz nasıl oldu? İyi mi?Kizlar bbu sessizlik hayra alamet olsun bugun gene bol ekşinli bir gundu oglum okulda dusmus acillerdeydim firsatim olmadi girmeye sma sizinde olmamis sanirim kizlar ptesi duzene girerim ins allahtan bir mani cikmazsa takimda menu yazmayanlara ceza gelecek haberiniz olsun
Oncelikle hayirli kandiller Ben o çıkışı kaçırdımGünaydınlaaarrr
Bugün köprüden önce son çıkış
Lütfen çok çok çok dikkat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?