- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.941
Bebeyim bu cumaki hedefin nedir?71.3 cuma 70.8 hedef 60
70,8 yazmış ya kuzumBebeyim bu cumaki hedefin nedir?
Olur olur bu saatteAayyy düzgün okumazsam öyle olur tabe
Valla oluyo. Ördekim yaaaa bi gözümde arpacık peyda oluyor, antibiyotikli merhem sürdüm. Sol göz zaten sisli. 60+ muhabbetleri gibi gelirdi eskiden böyle şeyler peeeehhhOlur olur bu saatte
70.8 yarım kilocukBebeyim bu cumaki hedefin nedir?
Olsunnn, yarım olsun bizim olsun70.8 yarım kilocuk
Valla oluyo. Ördekim yaaaa bi gözümde arpacık peyda oluyor, antibiyotikli merhem sürdüm. Sol göz zaten sisli. 60+ muhabbetleri gibi gelirdi eskiden böyle şeyler peeeehhh
Geçmiş olsun canim ee yaşlar opekte genc sayılmaz ben 33. Kafam allak bullak bu saatte gönlumde genç degil vallaValla oluyo. Ördekim yaaaa bi gözümde arpacık peyda oluyor, antibiyotikli merhem sürdüm. Sol göz zaten sisli. 60+ muhabbetleri gibi gelirdi eskiden böyle şeyler peeeehhh
Eh birbirimizi topluyoruz işte fena mı
Yaşlanıyoruz beee
Zaten benim yarım akıl, seninki çeyrek
İyi geceler canımmmm, bende uyurum inşallah. Hala ayakta birisi ama bakiciizzz.Saat 12 olmuşşşşş
Ben artık yatayım hanımlar, hepinize iyi geceler
Sağol canım benim. Benim ruh yaşla pek örtüşmüüyooo, yirmilerin sonları gibi kaldı sanırsamGeçmiş olsun canim ee yaşlar opekte genc sayılmaz ben 33. Kafam allak bullak bu saatte gönlumde genç degil valla
Sana da iyi geceler canım. Acık zıplarız mademHee bide yatmadan önce ip atlar gibi silkelenmeli hoplamaliymis bilginize bagirsaklar hareketlenir vücut toparlanirmis iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?