- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.981
Günaydın herkesegüzel ve kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum
Gunaydinlarrr herkese
Günaydın geç ama kacamaksiz bir kahvaltı yaptım menemen ağladi arkamdan ekmek banmadimhava hiç güzel degil ist. Modumu düşüruyor
Yeni bir nobet sabahından sizlere neşeli kacamaksiz bol hareketli bir gün diliyorum
Oo nazar boncuğu almak için elimden geleni yapacağımTamamdır, haftaya hedefine ulaş, nazar boncuğun benden
Ahahaaa gönlünden ne geçiyor bilmem, Allah'ta hayırlısını nasip etsin canım ama bir rivayete göre göstermezse kız derlerDaktirdan çıktık bebis iyi ama o kadar durtuklemeye uyanmadi. bi uyandı sırtını döndü bacakları açmıyor inatçı çocuğum. Cinsiyeti göremedik bir dahaki aya kaldı.
Kilom 65 ti.
Şimdi yoldayiz memlekete gidiyoruz 2 günlüğüne.
Bizden bu kadar sevgiyle kalın
Herseye uyariz yeterki siz kurallar kiyun benim daha çok hosuma gitti simdi sozum var cunaya 82.5 olmak icin cok dikkat ediyorumBence güzel ama kaptaniçem ben atlayamıyorum biliyorsun. Artı geleceğimden değil yanlış anlaşılmasın
Belki benim gibi yapamayanlar olur. Alternatifi normal yapılan sporlara ek olarak hatta pazartesi ya da salı mutlaka yapılacak şekilde yürüyüş ya da Leslie uyar mı canım?
1ncilide alacagiz inşallahHanımlar bu hafta 3. olmuşuzDarısı 1.liğe diyorum.
Gerçekten bu hafta hepiniz harikaydınız.
Gelecek haftalarda da bu başarımızı koruyalım, hedeflerimize en kısa sürede ulaşalım
Dunku mesajlarima bakayim sanki paylastim gibi hatirliyorum amaVeeee hala menü paylaşmayan arkadaşlarımız var, liste tutuyoruz bakınnn ona göre kuzular.
Tatlım profilinden baktım ama menü paylaşmayı unutmuşsun herhalde.Dunku mesajlarima bakayim sanki paylastim gibi hatirliyorum ama
Az once yazdim evet bende baktim yazmamisim dünüTatlım profilinden baktım ama menü paylaşmayı unutmuşsun herhalde.
30 Mart 2018, Hedefim 85 kg5. Takım 30 Mart Hedefleri
Üye ismi >> Cuma kilosu >> Hedef
bluedolphin >> 86 >>85
prensesss016 >> 55,3 >>
besbb9 >> 72,4 >>
balpamuk >> 61,4 >>
fancynancy >> 81,1 >> 79,7
evlaefe >> 71 >>
beyazinci >> 58 >> 56,9
Cikilatacanavari >> 89,5 >> 88.4
ssyykk123 >> 81 >> 79,5
Hedef48 >> 56,8 >> 56,3
karabiber01 >> 83,9 >> 82,5
si_bel >> 71,3 >> 70,8
Ben yemiyorumOvv yine cayır cimen olmuş buralar kimse ortalık boş diye bişeyler yemio demi
Fensinensim de demiş kız mı acaba diye ben de öyle düşündüm, onlar zor gösterir diyorlar hep. Bizimki de 12. haftada göstermişti pipiyiDaktirdan çıktık bebis iyi ama o kadar durtuklemeye uyanmadi. bi uyandı sırtını döndü bacakları açmıyor inatçı çocuğum. Cinsiyeti göremedik bir dahaki aya kaldı.
Kilom 65 ti.
Şimdi yoldayiz memlekete gidiyoruz 2 günlüğüne.
Bizden bu kadar sevgiyle kalın
Bebikle uğraşmaktan fırsat bulamadım yaa girmeye, ev şenlik alanı gibi oluyor hafta sonu :)Ovv yine cayır cimen olmuş buralar kimse ortalık boş diye bişeyler yemio demi
5. Takım 30 Mart Hedefleri
Üye ismi >> Cuma kilosu >> Hedef
bluedolphin >> 86 >>
prensesss016 >> 55,3 >>
besbb9 >> 72,4 >>
balpamuk >> 61,4 >>
fancynancy >> 81,1 >>
evlaefe >> 71 >>
beyazinci >> 58 >>
Cikilatacanavari >> 89,5 >>
ssyykk123 >> 81 >>79.5
Hedef48 >> 56,8 >>
karabiber01 >> 83,9 >> 82,5
si_bel >> 71,3 >> 70,8
Sağol canım benim. Benim ruh yaşla pek örtüşmüüyooo, yirmilerin sonları gibi kaldı sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?