Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinlarrrrrrr
bayraminiz mubarek olsun.opuyorumnanaktan

canım annem teşekkürler . ben iyim yani hep bildiğiniz gibiyim. gel gitler kendimizce yaşadığımız sıkıntılar içine giripte dolanıp durduğumuz kısır döngüler hep aynı. ama olsun allaha şükür. okulları açtık 20 sinde bebelerde geleecek bu sene 4. sınıf olduk büyüdük baya:)

ya sen nasılsın kalllisim nasıl dilerim sizlerde çok iyisinizidr. hepinizi kocamn öpüyorum

allah saglik ve agiz tadi versin mustangim gerisi kendiliginden cözülür. arada bir iki pürüz illaki olacak yoksa tadi olmaz sorunsuz günlerin.. ben gecen hafta ve bu hafta bayagi zorlandim isyerinde cokta yoruldum agrimadik kasim sizlamadik kemigim kalmadi ama yarin son haftaya cok sükür kendi isime dönüyorum. ve seften söz aldim artik baska bölüme gitmiyecegim diye buda birseydir. sagligim iyi sükür. kilomu sorarsan oda tam 80de cakili kaldi. ama izin öncesi cok yukarlardaydi buna sükür yani. kallisimde istanbulda oda bir kosusturma icinde kiyamam allah kolaylik versin.
bende seni kocaman öpüyorum canim benim.ŞenizŞeniz

daha da geç olmadan bugun ki menumu paylaşmak istiyorum sonra birikince unutabiliyorum yazmayı

sabah:1 paket etıform,2 kkpeynır,1 paket çıkolatalı etıform
ara:yarım peynırlı gozleme

öğle:2 kasık yağsız pilav,3 kasık kurufasulye,1 kasık yoğurt
ara:2tane bayram çikolatası

aksam:2 tane kucuk kıymalı gülbörek sarımsaklı yoğurt ile,1bardak zero

hamur işi çok oldu gibi ama bayramda bu kadar kısabıldım ılkgun ıcın baklava bıle yemedım benı ıcın iyi bi adım

merhaba arkadaşlar, hepinizin bayramı kutlu olsun. ben de memlekette tatilin, ramazanın ve bayramın tadını çıkardım yarın dönüyorum kürkçü dükkanına kaydirigubbakcemile3 dönüp dolaşıp yine geri geliyoruz napalım sağlık olsun, haftaiçi görüşmek üzere...

herkese günaydın kızlar bayram dolayısıyla biraz yoğundum uğrayamadım bayram nasıl geçiyor tatildemisiniz evdemisiniz neyse öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun by

mrb arkadaşlar bugün bayramın son günü buda bitti
koca ramazan ayı uçtu gitti
allah yenisini nasip etsin inş.
ben pztsi start veriyorum arkadaşlar
kendime göre bir liste oluşturacağım
artı hergün spor
1 ayda 4 kilo hedefim bakalım olucak inş..
a e ol...

selam kardeş takımcığım.

herkese sağlıklı huzur dolu sevdiklerinizle beraber nice bayramlar dilerim. bayramınız mübarek olsun.

herkese iyi günler herkesin bayramı inşallah dilediği gibi geçiyodur..
dün ki menumu paylaşmadım onu paylaşmak istiyorum
sabah:1paket etıform,1 tane haslanmış yumurta,1bardak yesılçay,1salatalık ve 1 kk peynir

öğlen:1 dilim kepek ekmeği,3 çatal tavuk,3çatal makarna

aksam:yarım tabak makarna,2 ç.kasığı etlı patates,1 kasık yoğurt

mısafırımız vardı gece 1de geldıler ve sabah 6 da gıttıler bu sebeble gece yarısı 3 gibi kahvaltı yaptık

yarım haslanmıs yumurta,domates salatalık ve bı tane ınce peynırlı börek

sabah 7de yatınca öğlen 2de kalktım ve dırek oğle yemeği yedım

yarım tabak makarna,3 kasık etlı patates,1bucuk kasık yoğurt,1bardak zero

bugun ki menum dunle bırlesık olduğu ıcın beraber yazıyorum unutmamak ıcın sımdı yazdım aksam yemeğimi yiyince buraya eklerım tekrar

akşam:2 dilim ekmek,4 tane inegöl köfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…