Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederım önerilerinizi dinlıycem bu ara evde pek değildim ondan dengesız oldu inşallah yola sokucam

hayırlı geceler arkadaşlar şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun 1000 aydan daha hayırlı olan koca 1 ömürden daha hayırlı olan kadir gecesini hakkı ile geçirebilmek nasip etsin Rabbim.dualarınızdan şu günahkar ümmügülsüm ü de eksik etmeyin emi Allah yar ve yardımcınız olsun.

slmlarrr
nasılsınız bakalım bugün?cumartesi oruca başladım dün sahurda sadece meyve yedim su içip yattım.iftarı da dikkatli yaparsam çok mutlu bi gün geçirmiş olcam=)
şu 3-5 gündür bi tatlı krizim tuttu anlatamam.canım nerde kalorisi yüksek tulumbaydı,baklavaydı,çikolataydı çekiyoo.kendime engel oalmıyorum bu aralar çok tatlı tüketiyorum artık bi dur demeliyim kendimee.hepinizi öpüyorumm
hoşçakalınn:)

kandiliniz mübarek olsun 5.takımın güzelleri.bu gecenin hürmetine Rabbim dileyip de kavuşamadığımız dileklerimizi kabul etsin.inşallah boş geçirmeyiz yarın günahlarımızdan arınmış olarak uyanırız..bu arada birbirimize kilo verebilmemiz için Allah tan irade azim isteyebiliriz.dualarınızı bekliyorumm
hayırlı kandiller

hayırlı geceler arkadaşlar tekrardan kandiliniz mübarek olsun Rabbim şu mübarek gecede affettiği kullarından eylesin bizi inşallah

günaydın canım takımım dün kadir gecesiydi ben giremedim gecikmiş olarakta olsa hepinizin duaları kabul kandili mübarek olsun diyeyim . mübarek ayıda bitirmemize az kaldı ramazanın sonlarına doğru artık oruç zorlamaya başladı açlık susuzluk değil ama tansiyonum çıkıyor sanırım neyse inşallah sorunsuz atlatırız şu 3 günüde hayırlısıyla . dün akşam yediklerim bir kase çorba 4 yemek kaşığı tavuk sote 4 yemek kaşığı patates oturtma salata küçük bir parçada tatlı epey yemişim değilmi ramazan sonrasını dört gözle bekliyorum diyete başlamak için çok abarttım çünkü sahurda lkahvaltı yaptım 2 dilim börek yedim bu biraz abartıydı yağı az kullandım ama sonuçta börek yani ( canım takımım herkeze hayırlı güzel bir hafta diliyorum . hepinizi çok öpüyorum . müsait olunca yine yazarım .

herkese iyi günler,dunkü menumu paylaşamadım fırsatım olmadı şimdi paylaşmak istiyorum

sabah:1 tane poğaça,limonlu ıce-tea
ara:nescafe 3ü 1 arada

öğlen:3 türlü,1 tane salatalık,1 dılım kepek ekmeği,1kasık yoğurt
ara:1 bucuk dilim kavun

aksam:2 parça tavuk,1 kasık pılav 1.5 kasık yoğurt

selam kardeş takımım inşallah herkesler iyidir.bizlerde iyiyiz çok şükür. ferihancım uğramışsın arkadaşım,güzel dileklerin için çok sağol. sizlerinde geçde olsa kandilinizi kutlarım,dualarınız kabul olsun dilerim.
ferihancım sanırım kilo bildirimi haftaya yapılacak yanılıyorsam düzelt beni arkadaşım.paylaşım alanına bakarım ama sendende duyayım istedim.
bu arada haftaya ben olmıcam. aksi gibide sonuç listelerini hazırlama sırası bizde. eski üyemiz hatta takım kaptanımız nachtgall arkadaşımdam rica ettim takım listesini ve sonuç listelerini o hazırlıcak. senden ricam 17.09.2010 da arada topiğimizi kontrol etmendir. hani olur ya nachtigallin elektriği gider işi çıkar listemizi paylaşıma koyamaz listeleri hazırlayamaz. tabi sende müsait olursan canım. o gün tatildede olsam eğer fırsat bulursam muhakkak girerim topiğe. ama imkanım olmayabilir diye düşünüyorum sürekli geziyor olacağızdır muhtemelen.(tabi gidebilirsem,gidemzsem bildiririm hayatım).

slm arkadaşlar nasıl gidiyor dietler
maş iisiniz
bende inş. bayramdan sonra burdayım
iznim bitiyor
takımı ve herkesle birlikte dieti özledim
paylaşımları hep takip ettim
motivasyonum arttı ramazanda hiç kısıtlamadım kendimi bakalım bayramdan sonra neler yapıcaz
herkesin bayarı şimdiden mübarek olsun
a e olunn...

günaydinlarrrr
ya ben bu mesaji sabah 3.40 te yazmadimki töbe töbe. saat 22.00 de yattim bile dün aksam.
eeeeee nasilsiniz bakalim?insallah keyifler iyidir. ben tanimadigim bir bölümde igrenc bir hafta geciriyorum.
bu hafta gecsede kurtulsam hayirlisiyla.mafoldumben

merhaba takımcığım nasılsınız dünden beri bir türlü açılmadı site şükür kavuşturana diyeyim bari herkez iyidir inşallah

banucanı gördüm canım hepimiz inşallah bayram sonrası olacak diyeti düşünüp heyecanlanıyoruz .

reyhan ablacım üzülme bu hafta geçicek istemediğin bir yerde çalışmak çok zordur ama geçici sakın üzme kendini az kaldı hafta ortası geldi bile öpüyorum seni .

canım arkadaşlarım yediklerimi kısaca anlatayım dün akşam iftarda misafirlikteydim ama ezanı yolda yakalayınca koşturmacadan iştah falan kalmadı tabi dolayısıyla bir çorba azıcıkta barbunya yedim ve başka bişey yemedim ramazanın son sahurunu kahvaltı ve bir parça tost ile yaptım çok şükür şu saate kadar gayet iyi geçti tek sıkıntım bayram arefesinde akşama kadar çalışıyor olmak erken gitseydim evime biraz hazırlık yapardım ama malesef . hepinizi öpüyorum yine yazarım uygun bir zamanda .

sonunda açılmıs gece yarısı girdim o zaman bıle kapalıydı.
dün ki menümü paylaşamadım sımdı yazayım bari
sabah:sabah tavuklu arpa şehriye çorbası

öğlen:1 kase k-flakes light süt ile

aksam:2 tane sosisli kepek ekmeğine sandwich

bugun Allah kabul ederse oruçluydum

sahur:1 tane haslanmış yumurta,domates,salatalık,1 kk peynır,1 bucuk dilim k.ekmeği,1armut

iftar:1 tabak tavuklu arpa şehriye çorbası,3 çorba kasığı pilav,3 ç.kaşığı kuru fasulye,1 kasık
yoğurt

iyi geceler kızlar bayramınız mübarek olsun vallahi içim kıpır kıpır bayram sevinci dolu sabah erkenden yeni cicilerimi giyip ziyaretlere başlıycaz :) ilk önce size geldim bakın hani şekerimmm :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…