Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaydirigubbakcemile3,çok hoşuma gitti bundan sonra boyle mı yapsakgamyoncuiremsu
zerrincim napim yalnız kalınca sıkıldım kendi kendime oyalandım işte kafamçokkarıştı:dance:
yediğin baklava ve şekerpare ile 1 tepsi börekden fazlasını yemiş oldun afiyet olsun güzelimcokacimcoook:lepi:
ferihancım bende karbohidrat diyeti ile devam etmek istiyorum moralini bozma senin gibi azimli bir insan eminim çok geçmeden vereceltir kiloları ben kendime düzgün bir program yapınca başladığımı haber verecem canım
canımm geçmiş olsun önemli birşey yoktur inşallah yahu bu çocuklar bizi öldürecek diyorum ki Allah'ım kızım hastalanacağına ben hastalanim onlar hasta olunca biz daha çok acı çekiyoruz bu arada kilo almamana sevindim ben 1.5 kilo almışım malesef :kedi:
hemde hiç fena sayılmaz güzelim listen mükemmel aynı şekil devam et bence ama sporuda atlama sakın:1hug:

bende yediklerimi anlatayım
sabah kahvaltıda
1 dilim ekmek yedim
öğlen 4 5 kaşık bulgur pilavı 4 5 kaşık patlıcan yemeği yedim
akşam salata ve 2 adet inegöl köfte yedim
gün içindede yürüyüşümü ve sporumu yapmayı ihmal etmedim çok şükür

AMMMAAAAAüzülerek söylüyorum ki 1.5 kilo almışım inşallah cumaya kadar veririm

:roflol: aman allahım koca popolu ve kambur biri olmadan hemen el at olaya bütün incelme hareketi olan videoları indir çözüm sende şakkıdı canım benim sağlıklı olalımda tüm kilolardan kurtuluruz inşallah tabi spor şart muhakkak herşeyden çok metobolizma hızımız düşmesin diye spor şart tabi vücudumuzuda şekle sokmak için lazım canım sonuçta her bayan gibi hoş bir fiziğe sahip olmak isteriz kim istemezki :kedi:

canım geçmiş olsun inşallaha çabuk iyileşmiştir oğlun bayram günü hastanelerde mahvolmuşsunuzdur . Allah sağlık ve şifa versin bir an önce ...

bu bayram hayret bir durum bende hiç tatlı yemedim nedense bizim evde yapılmaz sık sık bayram tatlısı ama akrabalarda boldur ilginçtirki onlarda yapmamıştı bu bayram tatlı tatlı yerine börek yedim bol bol ama tabi dün başladım diyete inşallah bırakmadan tam gaz devam .guclubacismile

canım benim üzülme o 1,5 kilo pek önemli değil büyük ihtimalde yağ değildir şişliktir ve cumaya kadar biraz dikkat ederek verirsin bayramdada iyice abarttık muhakkak ondan oldu bunlar ben hiç tartılmadım cumaya tartılıcam bakalım neler değişmiş vericez bu kiloları artık başladık ya kimse tutumaz bizi Allahın izniyle .guclubacismile

canlarım günaydın ben yine günaydın demeden geçmişi okudum . ben dün akşam bir kabahat işledim eve gittim açlık ve baş ağrısı ile eve geç gitmeminde etkisi çok büyük açlıktan gözüm dönmüş şekilde hemen bir spagetti yapıp yedim az yağ kullanmaya çalıştım ama sonuçta yumurta yemem gerektiği halde ben makarna yedim bunun için suçluyum ilk gün diye kendimi affetmeye çalıştım ama piişman olsamda geri dönüşü yok tabi bu sabah yine peynirle kahvaltımı yaptım . öğlene peynir ve yoğurdum var yanımda akşama kaçamak yapmadan yumurta yemeyi planlıyorum inşallah bu sefer sözümde dururum .yoksa cumaya kilo veremem artık 80 li rakamları görmek istiyorum .hepinizi çok çok öpüyorum canım takımım .

günaydinlarrrrrr.
ferihancigim artik bugün ilk günün olur yani baslangicin... ilk günün azizligi diyelim..
bende haricten gazel atiyorum ama senden hic farkim yok. hergün yeniden basliyorum.lmaz:

günaydinlarrrrrr.
ferihancigim artik bugün ilk günün olur yani baslangicin... ilk günün azizligi diyelim..
bende haricten gazel atiyorum ama senden hic farkim yok. hergün yeniden basliyorum.lmaz:

üzülme ablacım akşam mönülerini dengelesem sorun kalmayacak gündüz iş yerinde gayet iyi gidiyor çünkü ama akşam sapıtıyorum işte bu akşam inşallah dikkat etmeye çalışıcam artık son hız devam etmeliyiz diyete kurban bayramına kadar 10 kilo verebilirmiyim acaba dersin ben yıl başına kadar epey bir yol katetmek istiyorum inşallah olur öyle .

ferihancigim kurban bayramina kadar 10 kilo verebilirsin ama cok istemeli ve cok gayret etmelisin. cünkü cokta kolay birsey degil ama mümkün.. hemen bugün burada bu saat ve dakikada söz ver son derece ciddi bir karar al. aksam yemegini yemeden yat bu gece yattigin zamanki hissettigin mutlulugu analiz et.. o duydugun huzuru ne baklava ne börek hicbirsey veremez. benimde en büyük sorunum aksam kacirmalarim. saniyorum bütün siskolarin sorunu bu aksam yemekleri aksam yemegini saat 5te bitirmeliyiz ben öyle düsünüyorum bak son 10 kilonu birkac haftada nasil patir ptir verdin.. ayni sekilde tam gaz hadi cnim be bak ne güzel bir hedef koydun kendine.. insallah basaracaksin..:lepi:
bende bari 5 kilo versem kurbana kadareyvahedigeldismile

haklısın ablacım o zaman sana söz veriyorum kurban bayramına kadar gayret ederek 10 kilo vericem akşam yemeklerini çok az ve sadece protein ile geçiştiricem ve geç vakit kesinlikle hiçbirşey yemeyeceğim ablacım sen ve takımdaki herkez bu sözüme şahit olsun bir kaçamağımı yazarsam bana ne ceza verirseniz katlanırım eyvahedigeldismile şu diyetimiz otursun sende eminim epey kilo vereceksin kurban bayramına kadar takyonda bize eşlik edecek sanırım bu arada kalliste ablam ne yaptı döndümü evine hiç uğrayamadı uzun zamandır merak ettim onuda takımın kalabalık olduğu zamanları görsek yine eskisi gibi ne güzel olacak opuyorumnanaktan

Geldim, bir sürü alıntı yapıyorum bi sürü şey yazıcam bi iş çıkıyor yarım kalıyor sayfayı bile kapatamıyorum oysa çok yorumum vardı
neyse ferihancım sana geleyim yediğin şeylerden pişman olmamakla işe başla canım
çünkü ben tek taraflı beslenmekten ziyade herşeyden az az yiyerek kilo vermenin hem daha sağlıklı hem daha kalıcı olduğunu biliyorum makarna yemende tabiki bi sakınca yok ama bir tencere değil elbette böylelikle hem herşeyden yemiş oluyoruz aklımızda kalmıyor hem de az yiyerek metabolizmayı sürekli hareket halinde tutuyoruz sana naçizane tavsiyem bu olur güzel kaptanım
Böylelikle ne kalori hesabı ne protein hesabı yapmamıza gerek var porsiyonları azaltmak önemli olan hareketli olmak ve de aşırı yağlı ve şekerli yiyeceklerden mümkün mertebe sadece tatmak

haklısın benbencim söylediğin şekilde az az ve sık sık beslenerek epey kilo verdim fakat bu bol protein alınan diyeti çok sevdim ve faydalı olduğunu gördüm canım herhangi bir sağlıksız durum sözkonusu olmadığı içinde güvenerek yapıyorum arada kaçamaklar tabiki oluyor 16 kiloyu verdiğimdede kaçamaksız vermedim muhakkak tabi tüm kiloyuda bu diyetlede vermedim epey bir bölümünü söylediğin şekilde verdim ve rahat verdim şu varki şuan yaptığım yeme şekli çok faydalı ve bana yarayan bir diyet vazgeçemiyorum belki bir süre sonra sıkılırsam az yemeye dönebilirim canım bu diyetimde şeker kesinlikle yok ilk 15 gün süreyle hiç yok sonrası çok az tadılabilir . hergün yediklerimi yazarım sizlerde görürsünüz önce bir otursun bu hafta sonrası kendiliğinden gelir inşallah . hepimiz yeni yıla zayıf istediğimiz ölçülerde gireriz inşallah canım .opuyorumnanaktan

Cıanım inşallah güzel dileklerin için
Ben öğle yemekleri için yemekhaneden yemiyorum aylardır ve çok faydasını gördüm
Bayram sonrası düzen oturtamadığm için evden getiremiyorum dışarıdan yiyorum ama
Evden getirmeye başlayacağım yeniden

benbencim evden ne getiriyorsun? ben de evden getirmek istiyorum hep ama hem zor geliyor hem de çeşit aklıma gelmiyor. tavsiye edermisin bikaç şey? öptüm canımm opuyorumnanaktan

hadi akalım ferihan takipteyiz seni önceki gibi yeniden yaparsın bir süre durdun oda iyi bnece vücüt yeni kilosuna alıştı
hadi bakalım sana tam destek bozarsanda klava:klava:klava:

ben bugünde dikkat ettim menüme ama akşamüstü şekerim düştü bayılacaktım adeta dermanım kalmadı
nolcam benya biraz yedim şekerli bişeyler ama hala elllerim titriyor

nolur birbirimize dua edelimde gitsin şu kilolar...
a e olun...

herkese iyi akşamlar hanımlar bugün kahvaltıda yarım dilim ekmek arasına 1 dilim peynir yedim 1 bardak az şekerli çay içtim
öğlen yarım tabak pilav üstü tavuk sote yedim
akşam yarım tabak kısır yedim
az yedim ama kalorili yiyeceklerdi bugünkiler farkındayım kayınvalidemdeydim bugün mecburiyetten yedim
gün içinde yürüyüşümü ve sporumuda yaptım

selamlarrrrrrr.
ay insanin kendi isi ne güzelmis. cok sükür allahim hayirlisiyla kurtuldum o yardimci olarak gittigim isten.
destekledim kallisim. insallah kazanir dilek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…