- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.921
zerrincim napim yalnız kalınca sıkıldım kendi kendime oyalandım işte kafamçokkarıştı:dance:kaydirigubbakcemile3,çok hoşuma gitti bundan sonra boyle mı yapsakgamyoncuiremsu
yediğin baklava ve şekerpare ile 1 tepsi börekden fazlasını yemiş oldun afiyet olsun güzelimcokacimcoook:lepi:iyi geceler bugun yedıklerımı paylaşmak istiyorum
sabah:1bardak çay,1kk peynır,domates,salatalık,1 tane patatesli börek
öğlen:3 kasık arpa sehrıye pilavı,3inegöl köfte,1kasık yoğurt
ara:2 baklava,1şekerpare
aksam:1armut,yarım dilim kavun
tatlı yememelıydım yarın ıplerımı sıkıcamm
ferihancım bende karbohidrat diyeti ile devam etmek istiyorum moralini bozma senin gibi azimli bir insan eminim çok geçmeden vereceltir kiloları ben kendime düzgün bir program yapınca başladığımı haber verecem canımmerhaba canım takımcığım bayram dolayısıyla giremedim hiç takıma bayramda epey abarttım yediklerimi tatlı yemedim ama börek hamurişi yemek epey abartmış oldum ama ramazanda bayramda bitti işte bu sabah itibariyle yeniden eski diyetime döndüm bol proteinli az karbonhidratlı meşhur diyetime dönüş yapmamın mutluluğunu yaşıyorum tabiki yalnız değilim evde kardeşim buradada reyhan ablam ve kalliste ablamla yapacağım sizlerede bilgi vereceğim belki diyetimi beğenir ve bana katılmak istersiniz :)) herkeze bol proteinli diyetli huzurlu sağlıklı güzel bir gün dilerim hepinizi kocaman öpüyorum .
canımm geçmiş olsun önemli birşey yoktur inşallah yahu bu çocuklar bizi öldürecek diyorum ki Allah'ım kızım hastalanacağına ben hastalanim onlar hasta olunca biz daha çok acı çekiyoruz bu arada kilo almamana sevindim ben 1.5 kilo almışım malesef :kedi:Güzel takımımın güzel üyeleri giremedim kaç gündür
Oğlum bayramın 1.günü hasta oldu gece boyu hastane köşelerinde yavrumla uğraştık bayram zehir oldu.
Hepinizin bayramını kutluyorum
Çok tatlı yememeye çalıştım, şerbetlilerden hep kaçtım kg almadım şükür.
Ramazan rehavetini atıyoruz, su içmeyi artırıyoruz ve egzersiz tabiki başlıyoruz bir düzene oturtuyoruz
hemde hiç fena sayılmaz güzelim listen mükemmel aynı şekil devam et bence ama sporuda atlama sakın:1hug:mrb arkadaşlar
nasılsınız nasıl gidiyor
benim fena değildi bu günsabah kahvaltıda 1 yum domates çay yarım simit
öğlen 4 5 kaşık bulgur pilavı salata
akşam yoğurt çorbası kep. ekmek
belki bide meyve yerimn yatmadan...
ehh fena sayılmazz değilmi
hrs kolay gelsinn...
a e olun...
kesinlikle kaptanım ya, bitsin bu rehavet, bahsettiğim bi elbisem vardı small ve çok güzel bi elbise, bayramdan önce bi giydim, üzerime oluyor ama kalçam malesef çirkin duruyor diye giymedim. yani kilo da vermem lazım ama asıl sıkıntı hareketsizlikten kaynaklanan vücut bozukluğuya bi de masada oturuyorum bi bakıyorum kambura dönmüşüm, Allah korusun böyle giderse koca popolu kambur bi kadın olucam ilerde kaydirigubbakcemile3 o nedenle bugün başlıyorum pilatese..
Güzel takımımın güzel üyeleri giremedim kaç gündür
Oğlum bayramın 1.günü hasta oldu gece boyu hastane köşelerinde yavrumla uğraştık bayram zehir oldu.
Hepinizin bayramını kutluyorum
Çok tatlı yememeye çalıştım, şerbetlilerden hep kaçtım kg almadım şükür.
Ramazan rehavetini atıyoruz, su içmeyi artırıyoruz ve egzersiz tabiki başlıyoruz bir düzene oturtuyoruz
bende yediklerimi anlatayım
sabah kahvaltıda
1 dilim ekmek yedim
öğlen 4 5 kaşık bulgur pilavı 4 5 kaşık patlıcan yemeği yedim
akşam salata ve 2 adet inegöl köfte yedim
gün içindede yürüyüşümü ve sporumu yapmayı ihmal etmedim çok şükür
AMMMAAAAAüzülerek söylüyorum ki 1.5 kilo almışım inşallah cumaya kadar veririm
günaydinlarrrrrr.
ferihancigim artik bugün ilk günün olur yani baslangicin... ilk günün azizligi diyelim..
bende haricten gazel atiyorum ama senden hic farkim yok. hergün yeniden basliyorum.lmaz:
üzülme ablacım akşam mönülerini dengelesem sorun kalmayacak gündüz iş yerinde gayet iyi gidiyor çünkü ama akşam sapıtıyorum işte bu akşam inşallah dikkat etmeye çalışıcam artık son hız devam etmeliyiz diyete kurban bayramına kadar 10 kilo verebilirmiyim acaba dersin ben yıl başına kadar epey bir yol katetmek istiyorum inşallah olur öyle .
ferihancigim kurban bayramina kadar 10 kilo verebilirsin ama cok istemeli ve cok gayret etmelisin. cünkü cokta kolay birsey degil ama mümkün.. hemen bugün burada bu saat ve dakikada söz ver son derece ciddi bir karar al. aksam yemegini yemeden yat bu gece yattigin zamanki hissettigin mutlulugu analiz et.. o duydugun huzuru ne baklava ne börek hicbirsey veremez. benimde en büyük sorunum aksam kacirmalarim. saniyorum bütün siskolarin sorunu bu aksam yemekleri aksam yemegini saat 5te bitirmeliyiz ben öyle düsünüyorum bak son 10 kilonu birkac haftada nasil patir ptir verdin.. ayni sekilde tam gaz hadi cnim be bak ne güzel bir hedef koydun kendine.. insallah basaracaksin..:lepi:
bende bari 5 kilo versem kurbana kadareyvahedigeldismile
yediğin baklava ve şekerpare ile 1 tepsi börekden fazlasını yemiş oldun afiyet olsun güzelimcokacimcoook:lepi:
:
Geldim, bir sürü alıntı yapıyorum bi sürü şey yazıcam bi iş çıkıyor yarım kalıyor sayfayı bile kapatamıyorum oysa çok yorumum vardı
neyse ferihancım sana geleyim yediğin şeylerden pişman olmamakla işe başla canım
çünkü ben tek taraflı beslenmekten ziyade herşeyden az az yiyerek kilo vermenin hem daha sağlıklı hem daha kalıcı olduğunu biliyorum makarna yemende tabiki bi sakınca yok ama bir tencere değil elbette böylelikle hem herşeyden yemiş oluyoruz aklımızda kalmıyor hem de az yiyerek metabolizmayı sürekli hareket halinde tutuyoruz sana naçizane tavsiyem bu olur güzel kaptanım
Böylelikle ne kalori hesabı ne protein hesabı yapmamıza gerek var porsiyonları azaltmak önemli olan hareketli olmak ve de aşırı yağlı ve şekerli yiyeceklerden mümkün mertebe sadece tatmak
Cıanım inşallah güzel dileklerin için
Ben öğle yemekleri için yemekhaneden yemiyorum aylardır ve çok faydasını gördüm
Bayram sonrası düzen oturtamadığm için evden getiremiyorum dışarıdan yiyorum ama
Evden getirmeye başlayacağım yeniden
haklısın benbencim söylediğin şekilde az az ve sık sık beslenerek epey kilo verdim fakat bu bol protein alınan diyeti çok sevdim ve faydalı olduğunu gördüm canım herhangi bir sağlıksız durum sözkonusu olmadığı içinde güvenerek yapıyorum arada kaçamaklar tabiki oluyor 16 kiloyu verdiğimdede kaçamaksız vermedim muhakkak tabi tüm kiloyuda bu diyetlede vermedim epey bir bölümünü söylediğin şekilde verdim ve rahat verdim şu varki şuan yaptığım yeme şekli çok faydalı ve bana yarayan bir diyet vazgeçemiyorum belki bir süre sonra sıkılırsam az yemeye dönebilirim canım bu diyetimde şeker kesinlikle yok ilk 15 gün süreyle hiç yok sonrası çok az tadılabilir . hergün yediklerimi yazarım sizlerde görürsünüz önce bir otursun bu hafta sonrası kendiliğinden gelir inşallah . hepimiz yeni yıla zayıf istediğimiz ölçülerde gireriz inşallah canım .opuyorumnanaktan
destekledim ablahttp://www.kadinlarkulubu.com/kadin...rumu-bitirdi-skandal-serisi-devam-ediyor.html
selam fıstıklar nasılsınız.... lütfen konuya destek verelim ...
selamlarrrrrrr.
ay insanin kendi isi ne güzelmis. cok sükür allahim hayirlisiyla kurtuldum o yardimci olarak gittigim isten.
destekledim kallisim. insallah kazanir dilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?