Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydın hanımlar bayramda bitti artıık tam gaz diyete devam etmek lazım bu sabah kahvaltıda
1 dilim kepek ekmek
2 bardak az şekerli çay
1 dilim peynir
yarım domates
yedim öğlen birşey yemiycem galiba canım istemiyor

bu akşam 2 dilim kepek ekmek arasında az tuzlu yağsız piyaz ve köfte yedim 3 bardakta şekersiz çay içtim 2 tanede şeker yedim :=)

neyse ben kendi kendime yazar cevaplarım
takyoncum abartmışsın biraz daha dikkatli olmanı öneririm :=)

iyi geceler bugun yedıklerımı paylaşmak istiyorum

sabah:1bardak çay,1kk peynır,domates,salatalık,1 tane patatesli börek

öğlen:3 kasık arpa sehrıye pilavı,3inegöl köfte,1kasık yoğurt

ara:2 baklava,1şekerpare

aksam:1armut,yarım dilim kavun

tatlı yememelıydım yarın ıplerımı sıkıcamm

slm kızlar
nasılsınız?kusura bakmayın hepinizden çok özür diliyorum haber veremedim.etrafımda net yok yoksa ihmal etmezdim biliyosunuz.tatildeyiz haftaya kadar giremicem kulube idare ederseniz sevinirim kilo bildirimi de yapamadım aynı geçersiniz.hepinizi çok öpüyorum..fırsat bulursam geçmişi okuycamm
kendinize iyi bakınn=)

merhaba canım takımcığım bayram dolayısıyla giremedim hiç takıma bayramda epey abarttım yediklerimi tatlı yemedim ama börek hamurişi yemek epey abartmış oldum ama ramazanda bayramda bitti işte bu sabah itibariyle yeniden eski diyetime döndüm bol proteinli az karbonhidratlı meşhur diyetime dönüş yapmamın mutluluğunu yaşıyorum tabiki yalnız değilim evde kardeşim buradada reyhan ablam ve kalliste ablamla yapacağım sizlerede bilgi vereceğim belki diyetimi beğenir ve bana katılmak istersiniz :)) herkeze bol proteinli diyetli huzurlu sağlıklı güzel bir gün dilerim hepinizi kocaman öpüyorum .

merhaba arkadaşlar, ramazan ve bayram sonrası yien buradayız, ben de bu akşam pilatese başlıyorum nasipse. ebru şallının bacak ve kalça için olan videolarını yapıcam, tüm vücut ve uzama için de videoları var, onları da sırayla hergün yapmayı düşünüyorum zaten bir video 40 dk sürüyor.

ferihann kaptanım, hadi bakalım başarılar sana da bize de :)

herkese sağlıklı güzel günler dilerim..

canım benim sanada başarılar bu hızla hepimiz cuma günü bildirimde kilo vermiş olacağız eminim bir aylık rehavet yetsin ama değilmi bende günde 30 dk yürüyüşe başlamak istiyorum bu akşam nasipse ...
yediklerimide yazayım şiimdilik

sabah peynir ve şekersiz çay

öğlen peynir , yoğurt , ve şekersiz neskafe

akşam peynirli yumurta yemeyi düşünüyorum ve sonrası çay

eve giderken 30 dk yürüyüş yapmayı düşünüyorum .

kesinlikle kaptanım ya, bitsin bu rehavet, bahsettiğim bi elbisem vardı small ve çok güzel bi elbise, bayramdan önce bi giydim, üzerime oluyor ama kalçam malesef çirkin duruyor diye giymedim. yani kilo da vermem lazım ama asıl sıkıntı hareketsizlikten kaynaklanan vücut bozukluğu ya bi de masada oturuyorum bi bakıyorum kambura dönmüşüm, Allah korusun böyle giderse koca popolu kambur bi kadın olucam ilerde kaydirigubbakcemile3 o nedenle bugün başlıyorum pilatese..

Güzel takımımın güzel üyeleri giremedim kaç gündür
Oğlum bayramın 1.günü hasta oldu gece boyu hastane köşelerinde yavrumla uğraştık bayram zehir oldu.
Hepinizin bayramını kutluyorum
Çok tatlı yememeye çalıştım, şerbetlilerden hep kaçtım kg almadım şükür.
Ramazan rehavetini atıyoruz, su içmeyi artırıyoruz ve egzersiz tabiki başlıyoruz bir düzene oturtuyoruz

Ben bugün oğlumu uyuttuktan sonra cd ye attığım pilatesleri yapmayı deniycem
Öncesinde biraz yürüyüş yapsam iyi olur ama yapabilirsem leslie ile yürürüm biraz sonra pilates tam süper olur inşallah işim gücüm yetişir de kendime vakit kalır

mrb arkadaşlar
nasılsınız nasıl gidiyor
benim fena değildi bu günsabah kahvaltıda 1 yum domates çay yarım simit
öğlen 4 5 kaşık bulgur pilavı salata
akşam yoğurt çorbası kep. ekmek
belki bide meyve yerimn yatmadan...
ehh fena sayılmazz değilmi
hrs kolay gelsinn...
a e olun...

kızlar bn o kadar şişkoyum ki aç gbi yerim sonrada pişman olup kusarım sakın siz bunu yapmayın şuan cezamı çekiyorum=(

selamlarrrrrr..
erva o nedemek canim ya? neren cok siskoymus? senin kilonda olsam fistik gibi oldum derim keyfimden yerimde duramam.kaydirigubbakcemile2 kiymetini bil valla.

ha anladimmm. bu kusmaninmi yoksa sisko olmaninmi cezasi ? sisko degilsin ama gercekten habire zorla kusuyorsan cezayi haketmissin.aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…