- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.841
iyi akşamlar herkese bugun yedıklerımı paylaşmak istiyorum
sabah:1 küçük kutu seftalı suyu,1paket etıform
ara:2 tane kurabiye
öğlen:3 mücver,2 kasık yoğurt
ara:1 armut
aksam:3 tane kanat,2 kasık pilav,2 kasık yoğurt
ablacım geçte geçiyor bazen... şimdi 51 olmuş....
selamlar..
cocuklar bendeydi az önce gittiler bakamadim size.. yarinda calisiyorum kismetse.
su önümüzdeki haftayida gecirseydim hayirlisiyla rahat bir nefes alacaktim.. baska bir bölümde calisiyorumda iki haftadir. bayramdan sonra yine kendi isime dönecegim insallah..kaydirigubbakcemile5
tesekkür ederim canim. allah cümlemizin yardimcisi olsun.kadinlarin calissalarda calismasalarda isleri cok fazla.. dedigin gibi sorumluluk cok kadin olarak anne olarak.sende calisiyormusun?Allah yardımcın olsun reyhan ablacım çalışan bayan olmak gerçekten zor zaten birsürü sorumluluk var başımızda birde iş stresi çekilmiyor valla
evet tatil sonrasi calismak zor geldi ferihancigim.tatil dönüşü çalışmaya başlamak zordur hakikaten ablacım sende hepimiz gibi bayramdan sonra nefes alacak olanlardansın desene diyetin nasıl gdiyor ablacım yazmıyorsun diyetinle ilgili verdinmi hiç kilo dikkat edebiliyormusun günde kaç karbonhidrat alıyorsun .opuyorumnanaktan
tesekkür ederim canim. allah cümlemizin yardimcisi olsun.kadinlarin calissalarda calismasalarda isleri cok fazla.. dedigin gibi sorumluluk cok kadin olarak anne olarak.sende calisiyormusun?
benim bu ara cok calismamin sebebi. izini 6 hafta aldim yilbasina izin hakkim kalmadi.. o 6 gün yilbasi iznini toparlamaya calisiyorum
Allah kolaylık versin reyhan ablacım bende çalışıyordum 1 ay önce işten ayrıldım kızım 4 yaşında tam yaramazlık çağları kayınvalidem bakamıyor hasta kadın mecburen ayrıldım ama ilahiyat okuyorum açıktan okul bitince kendi mesleğimi yapacam inşallah
tesekkür ederim canim. allah cümlemizin yardimcisi olsun.kadinlarin calissalarda calismasalarda isleri cok fazla.. dedigin gibi sorumluluk cok kadin olarak anne olarak.sende calisiyormusun?
benim bu ara cok calismamin sebebi. izini 6 hafta aldim yilbasina izin hakkim kalmadi.. o 6 gün yilbasi iznini toparlamaya calisiyorum
evet tatil sonrasi calismak zor geldi ferihancigim.
diyetime gelince.. bu ara biraz askida.ohaoldumsmile yapabildigim tek sey kilo almamaya dikkat etmek.bir türlü istedigim gibi basliyamadim. galiba saclarimin dökülüyor olmasini bahane ediyorum kendimce.. ama hergün ertedsi gün basliyacagima söz veriyorum kendi kendime bakalim artik. en gec bayram sonrasi deyip noktayi koyayim ben.. bu hafta zaten baslamistimda iki kere kutlama vardi isyerinde. birinin yas gününü kutladik birininde emekliligini. valla kilo almamakta basaridir deyip kendimi oyaliyorum galiba
Allah kolaylık versin reyhan ablacım bende çalışıyordum 1 ay önce işten ayrıldım kızım 4 yaşında tam yaramazlık çağları kayınvalidem bakamıyor hasta kadın mecburen ayrıldım ama ilahiyat okuyorum açıktan okul bitince kendi mesleğimi yapacam inşallah
diyetin askıda olması normal ablacım tek başına yapmak zor diyeti ramazan sonrası hep beraber yaparız inşallah vitamin takviyesi şart ama benimde saçlarım çok dökülüyor ben vitaminleri diyet sürecinde kullandım ramazanda bıraktım şimdi yine başladığımda kullanmam lazım bu saç dökülmesi durmalı avuç avuç hergün dökülüyor b vitamini şart .sen şimdilik kilonu sabit tut bayramdan sonra hemen başlıcaz inşallah .
sağol gülüm evet var açıköğretimde ilahiyat ekimde haftasonu dersleri başlıyor onlara katılıyorum nisan mayısta sınavlar var zaten benimde hedefim okulu bitirip kpss yi kazanıp atanmak istiyorum inşallah Rabbim kısmet ederse niyetim oaçıköğretim ilahiyat varmıydı canım ne güzel çok sevindim senin adına inşallah okul biterde dediğin gibi kendi mesleğini yaparsın kpss ile atanabilirsin bile belki ...
sagol canim. iyi yapmissin cocugunun sana daha cok ihtiyaci var bu yasta.. yapabiliyorsan kendi verecegin terbiyeyle yetistir cocugunu..kendi meslegin nedir canim?
destekledim maşallah şimdilik 1. sırada
Allah yardımcın olsun reyhan ablacım çalışan bayan olmak gerçekten zor zaten birsürü sorumluluk var başımızda birde iş stresi çekilmiyor valla
canım listen gayet güzel ama sporuda eklemen lazım mesela bol bol yürüyüş yap daha yaşın küçük yorulmazsın evde hareket yapıyormusun ? diyette egzersizin gerçekten büyük katkısı var yiyeceklerden ziyade sporla katkıda bulununca kilo vermek daha kolay oluyor en azından benim fikrim bu yerimsenibenolumunekankayizsmile
canım merak etme olur arada böyle şeyler bildirim saatleri cuma günü 12 ye kadardır belki görmemişsindir diye düşündüm madem dersaneye gidiyorsun sabahları o zaman takyonun dediği gibi perşembe akşamdan kilonu yazar çıkarsın 2 hafta üstüste kilo bildirimi geç kalındığında diskalifiye sebebidir canım .
takyoncum teşekkür ederim canım hemen yardımcı olmuşsun zerrine çok sağol canım arkadaşım öpüyorum seni opuyorumnanaktan
zerrincim listen harika canım hiç kaçamaksız sadece bunları yiyorsan kesin yavaş yavaş verirsin kilo arada yürüyüş yapıyormusun ne kadar yürüyorsun yürüyüşler düzenli hale girerse çok faydalı mesela takyon takıma girdiğinden beri her sabah 2 saat yürüyüş yapıyor ve 8 kilo verdi porsiyonlarını küçülterek çok faydalı o bakımdan canım .opuyorumnanaktan
iyi geceler bugun kı yedıklerımı paylaşmak istiyorum
sabah:2 tane cevızlı kurabıye(200 kalori)
öğlen:1 porsiyon kıymalı pide,1 bardak ayran,salata(toplam kalori:550
ara:1 bardak lımonata,1bardak nescafe ice
aksam:3 dilim pastırmalı,2 ınce dılımlı kaşarlı tost,1 bardak sekersız lımonata(toplam:400 kalori)
bugun 1250 kalori civarı tukettım,sıfr abur cubur yememe rağmen iyi sayılır
2 saat dazırı dazırı dolandım
aksam da 30 dk cıvarı tempolu yurudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?