Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zerrincim listen harika canım hiç kaçamaksız sadece bunları yiyorsan kesin yavaş yavaş verirsin kilo arada yürüyüş yapıyormusun ne kadar yürüyorsun yürüyüşler düzenli hale girerse çok faydalı mesela takyon takıma girdiğinden beri her sabah 2 saat yürüyüş yapıyor ve 8 kilo verdi porsiyonlarını küçülterek çok faydalı o bakımdan canım .opuyorumnanaktan

tatil dönüşü çalışmaya başlamak zordur hakikaten ablacım sende hepimiz gibi bayramdan sonra nefes alacak olanlardansın desene diyetin nasıl gdiyor ablacım yazmıyorsun diyetinle ilgili verdinmi hiç kilo dikkat edebiliyormusun günde kaç karbonhidrat alıyorsun .opuyorumnanaktan

günaydın canım takımım günaydın demeden hemen geçmişe baktım dün akşam iftarda azıcık patlıcan yemeği ve 2 parça biber kızartması ve birkaç zeytin yedim değişik bir iftar oldu benim için :)) sahurda ise yine biraz ekmek ile kahvaltı yaptım bugün oruç tutmaya başladım bu akşamda misafirimiz var oldukça kalabalık iftar sonrası tatlı ağır olmasın diye sütlü tatlı yaptım hafif yemek lazım bu sıcaklarda öğleden sonrada yemekle uğraşıcam çok abartmamayı düşünüyorum inşallah öyle olur hepinizi öpüyorum canım takımım yazarım yine :))

herkese iyi günler arkadaşlar ferihancım rica ederim canım sonuçta takımız birbirimize yardımcı olmamız gerekiyor oruç tutuyorum ditetlik bişi yapmadım daha sahurda birşey yemedim akşam hamur işi yediğim için sonrasında hiçbirşey yemedim bu akşam kahvaltı yapacam bu şekilde hafif geçirmek istiyorum inşallah görüşürüz arkadaşlar öptüm hepinizi

Allah yardımcın olsun reyhan ablacım çalışan bayan olmak gerçekten zor zaten birsürü sorumluluk var başımızda birde iş stresi çekilmiyor valla
tesekkür ederim canim. allah cümlemizin yardimcisi olsun.kadinlarin calissalarda calismasalarda isleri cok fazla.. dedigin gibi sorumluluk cok kadin olarak anne olarak.sende calisiyormusun?
benim bu ara cok calismamin sebebi. izini 6 hafta aldim yilbasina izin hakkim kalmadi.. o 6 gün yilbasi iznini toparlamaya calisiyorum

evet tatil sonrasi calismak zor geldi ferihancigim.
diyetime gelince.. bu ara biraz askida.ohaoldumsmile yapabildigim tek sey kilo almamaya dikkat etmek.bir türlü istedigim gibi basliyamadim. galiba saclarimin dökülüyor olmasini bahane ediyorum kendimce.. ama hergün ertedsi gün basliyacagima söz veriyorum kendi kendime bakalim artik. en gec bayram sonrasi deyip noktayi koyayim ben.. bu hafta zaten baslamistimda iki kere kutlama vardi isyerinde. birinin yas gününü kutladik birininde emekliligini. valla kilo almamakta basaridir deyip kendimi oyaliyorum galiba

Allah kolaylık versin reyhan ablacım bende çalışıyordum 1 ay önce işten ayrıldım kızım 4 yaşında tam yaramazlık çağları kayınvalidem bakamıyor hasta kadın mecburen ayrıldım ama ilahiyat okuyorum açıktan okul bitince kendi mesleğimi yapacam inşallah

açıköğretim ilahiyat varmıydı canım ne güzel çok sevindim senin adına inşallah okul biterde dediğin gibi kendi mesleğini yaparsın kpss ile atanabilirsin bile belki ...

diyetin askıda olması normal ablacım tek başına yapmak zor diyeti ramazan sonrası hep beraber yaparız inşallah vitamin takviyesi şart ama benimde saçlarım çok dökülüyor ben vitaminleri diyet sürecinde kullandım ramazanda bıraktım şimdi yine başladığımda kullanmam lazım bu saç dökülmesi durmalı avuç avuç hergün dökülüyor b vitamini şart .sen şimdilik kilonu sabit tut bayramdan sonra hemen başlıcaz inşallah .

sagol canim. iyi yapmissin cocugunun sana daha cok ihtiyaci var bu yasta.. yapabiliyorsan kendi verecegin terbiyeyle yetistir cocugunu..kendi meslegin nedir canim?

kizim bana dün eunova diye bir vitamin tableti getirdi ferihancigim . insallah iyi gelirse söylerim sana sende kullanirsin. ya sac dökülmesi cok moral bozuyor. bir kadin icin en büyük eksiklik.

açıköğretim ilahiyat varmıydı canım ne güzel çok sevindim senin adına inşallah okul biterde dediğin gibi kendi mesleğini yaparsın kpss ile atanabilirsin bile belki ...
sağol gülüm evet var açıköğretimde ilahiyat ekimde haftasonu dersleri başlıyor onlara katılıyorum nisan mayısta sınavlar var zaten benimde hedefim okulu bitirip kpss yi kazanıp atanmak istiyorum inşallah Rabbim kısmet ederse niyetim o
sagol canim. iyi yapmissin cocugunun sana daha cok ihtiyaci var bu yasta.. yapabiliyorsan kendi verecegin terbiyeyle yetistir cocugunu..kendi meslegin nedir canim?

haklısın reyhan abla anne babanın verdiği terbiyeyle babaanne de nin verdiği aynı olmuyor asla ben çok bocalıyorum şahsen kayınvalidemler yakın ben birşey diyorum onlar tam tersini yapıyorlar Allah'a şüküğr eşim taviz verdirmiyor asla terbiye konusunda ama yinede zor hemde çok zor mesleğe gelince yaz dönemlerinde Kur'an kurslarında fahri olarak Arapça ve Kur'an dersleri veriyorum öğrencilere şimdi ilahiyat için çabalıyorum inşallah bitince kpss yide kazanırsam resmi olarak tam görev yapmak istiyorum artık inşallah

ben eklemeyi unutmusum:kedi:,her gun 7 den 8 bucuğa kadar tempolu yuruyorum ben

anlayışınız ve desteklerınız için çok tesekkur ederım

hergun 1 ile 1 bucuk saat arası yuruyorum,ama lıstelere yazmayı unutuyorum,ay bu aralar ne unuttan oldum bensositososito

bugun ygs denemem vardı o yuzden karsıyakaya gittik hem sınav hemde okul alısverısı ıcın cunku bayramda da yazlıkta olucaz,toplamda yayan olarak sağlam 2 saat yurumusumdur ayakkabılar ayaklarımı vurdu bugun yuruyuse cıkamasam bıle hıc olmazsa aklım kalmıycak,bugun yuruyemedım dıye daha 1 saatım var belkı yururum,oğlen kaçamak yaptım ama erıttığımı düşünüyorum aksama toplu halde menumu yazarım herkese ıyı gunlerr

iyi geceler bugun kı yedıklerımı paylaşmak istiyorum
sabah:2 tane cevızlı kurabıye(200 kalori)

öğlen:1 porsiyon kıymalı pide,1 bardak ayran,salata(toplam kalori:550

ara:1 bardak lımonata,1bardak nescafe ice

aksam:3 dilim pastırma,2 ınce dılımlı tost,1 bardak sekersız lımonata(toplam:400 kalori)
bugun 1250 kalori civarı tukettım,sıfr abur cubur yememe rağmen iyi sayılır

2 saat dazırı dazırı dolandım
aksam da 30 dk cıvarı tempolu yurudum

kaşarı eklememısım pardon

iyi geceler arkadaşlar Zerrincim yürüyüş yapman çok iyi bak gör nasıl etkisini göreceksin listende gayet güzel ama tost ve börekten biraz uzak dursan daha iyi olur mesela haftada 1 kez yiyebilirsin en azından kilo vermeye tam başlayıncaya kadar bu şekilde dene kilo vermeye başlayınca aynı şekilde ye ama porsiyonlarını küçülterek ye vücut kilo vermeye alışana kadar haftada 1 yemeni tavsiye ederim güzelim iyi geceler

bu akşam iftarda 1 kase çorba 4 çorba kaşığı tavuk sote 4 çorba kaşığı pilav yedim bol bol su içtim sahur olarakta 1 k k peynir 1 domates yarım salatalık 1 bardak şekersiz çay içtim yarına Allah kerim hepinize sevgilerimi gönderiyorum selametle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…