- 29 Ocak 2017
- 4.453
- 8.503
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.361
İnşallah bu hafta mezun olursun canın ha gayret bir günün kaldıKizlar izne cikmaktan vazgectim. Mezun olmak istiyorum. Hedefim 55 olarak giriliymis. Yani bu hafta inşallah mezun olucam. +300 gramida verip eksiyle mezun olmak istiyorum. Bugun cok dikkat ettim yemegimi evden götürmüştüm yarin da dikkat edicem inşallah. Gider ayak + gelmek yakismaz
Tartıya az kaldı aman dikkat et canımCuma günü bir ödül hakkım vardı kullanmamistim onu bugün kullanicam ördekcim
Vallhi yemiyorum 3 haftdir cok dikkt ediyorum hic bu kdar gaza gelmemistimTam şimdi cevap yazmıştım üstteki mesajımda :)
insallah canim. Darısı başınıza olsunİnşallah bu hafta mezun olursun canın ha gayret bir günün kaldı
1 minik kaçamak perşembe günü kangoo jumps günüm hemen eritiveririmTartıya az kaldı aman dikkat et canım
Karatay yaptigin icin yapabilirsin tatlim sinirlilarda belirt miktariArkadaşlar ben bir karar aldım. Artık menülerim de miktar belirtmeyeceğim. Karatay yaptığım için yenebilen yiyeceklerin sınırı yok. Doyana kadar yiyebiliyorsun.Ben biraz grubun havasına kapılıp ölçülere dikkat ettim ama bu beni yavaşlattı. Hiçbir kaçamak yapmamama rağmen şu anda kilo verememiş durumdayım. Belki de vücut durakladı ama daha 5 kilo verdim neyin durağı anlamadım. Sınırlı olan yiyecekler var onlarda miktar belirteceğimdetoks da yapmak istemiyorum. Benim için erken bence.
Arti gelirsen cezalar gelrcek ona gore1 minik kaçamak perşembe günü kangoo jumps günüm hemen eritiveririm
Canim sayfa cok bos her uye 5 mesaj yazsa accik hareket olur diye yazdimAnlamadim ben algim kapandi suan kaptanim
inşallah canım. Ödem atmaya yardımcıymıs içine başka şeylerde ekleyebilirsin.Ben bugün yeşil çay ekledim.Ananas kabuğu ne işe yarıyor canım? Menün gayet iyi bu hafta güzel bir eksiyle gelirsin bence
Ben de seni kıskandım ben de istiyoruuummmmmmmm....!!!!!1 minik kaçamak perşembe günü kangoo jumps günüm hemen eritiveririm
Ben emziriyorum zararı olur mu acabainşallah canım. Ödem atmaya yardımcıymıs içine başka şeylerde ekleyebilirsin.Ben bugün yeşil çay ekledim.
Ben de seni kıskandım ben de istiyoruuummmmmmmm....!!!!!
Kaçamağı değil tabiiki Kangoo jumps istiyorum.
Yeşil çayı bilmiyorum da ananasın zararlı olacagını sanmıyorum.Ben emziriyorum zararı olur mu acaba
Ben de senin adına çok sevindim canımcanim ben buraya 62 kilo ile gelip 55 hedef koymustum. Ama daha once izne ayrilirkenki hedefim 53 tu. Onu baz aliyolar saniyoduk kaptanimla. Meger son hedefim 55 kaydedilmiş cok sevindim. Cok uğraşmıştım 55 dusmek icin ama daha fazlasi olmucak gibiydi. Bukadar vermisken mezun olamadan gitmek uzerdi beni. Simdi cok mutluyum.
Tamam çiklatımCuma günü bir ödül hakkım vardı kullanmamistim onu bugün kullanicam ördekcim
Aynen canım vücut durdu.Tabiki bu karar senin çünkü kendi bedenini sadece sen tanıyabilirsin
Evet bende üzüldüm biraz ama kaçamak yapmadığım için içim rahat. Gidecek ama bakalım.canim eger salmazsaniz almazsiniz emin ol bide ben detoksun 2-3 kilo fazlasi olanlaroin yada 1-2 gun dikkat edemeyenlerin kurtarıcısı olarak görüyorum. Yani bence diyetteyken yapilmamasi gerekiyor. Hedefe yaklasildiginda yapilsa tam iyi olur. Gecen hafta benim yaptigim gibi 56 barajimi kirmistim
canim sen nasil istersen oyle yap cikilotaninda dedigi gibi kendi vücudunu sen daha iyi biliyorsun. Sana ne iyi geliyorsa onu yap. Verememene üzüldüm
Umarım yemem :))Yiyebilirsin canım ama sonraki haftaya artı gelmek yok :)
Ben de halen izleyemedim UTC'yiiii
@karabiber01 denemede şu an, listeye girmedi monişim.. Kep konusunda sana geri dönüş yaptı mı bilmem ama ismini görünce söyleyeyim dedim.
Annenin doğum günü diye cıs yeme sakın çiklatım
Karatay'ın izin verdiği şeylerden yediğin sürece miktarı pek de önemli değil dediğin gibi. Eğer ki dışında bir şey yersen belirtirsin :)
Teşekkür ederim :)) sınırlıları kesinlikle belirteceğim.Karatay yaptigin icin yapabilirsin tatlim sinirlilarda belirt miktari
Cezanızın başımın üstünde yeri varArti gelirsen cezalar gelrcek ona gore
Yok mu ki senin oralarda özlemcim gerçekten tam senlik ben tamamlayamiyorum henüzBen de seni kıskandım ben de istiyoruuummmmmmmm....!!!!!
Kaçamağı değil tabiiki Kangoo jumps istiyorum.
Bende mehmeti izlemeye basladim hatta muhtesem yüzyıli tekrar izlemeye basladim tarihi dizileri çok severim
O filmi bir turlu anlamiyordum kardesim israrla izle dedi kac kişi daha söyleyince 1nci bölumden basladim internetten izlemeye gecen haftayi izlemedigim icin televizyondan bakmiyorum anlamim diye konuyu
Merhabalar kaptanım,listedekiler
@bluedolphin
prensesss016
@besbb9
@balpamuk
fancynancy
evlaefe
inciitanesi
Cikilatacanavari
S Suzi1704 )
5. Takım Ortalaması: %
***Denemedeki Üyeler***
@Hedef48
@karabiber01
@si_bel
kızlar herbiriniz 5 mesaj yazsa idi şu ana kadar en az 60 mesaj olurdu ama maalesef yok sayfalar su gibi akardı kuralları uygulatmayın lütfen yukarıda yazdığım arkadaşlar özellikle yazamayıp mazereti olanlar bana yada yardımcılarıma özel mesaj da atabilirler
İyi olmana sevindim canımGünaydın Herkese :))
Denedim ama sanırım Ateşim de var ayakta bi hastalık gecirmisim bu sabah iyiyim :)
Teşekkür ederim canım benim öyle oldu çok şükür bu sabah iyiyim
Yok kaptanım sonuncu olmayacağımıza eminim. Kızlar iyi gidiyor.aynen bu hafta 3. olduk yaa onun acısını çıkamasınlarda bir hafta yükseliyoruz maşallah demeye kalmıyo ertesi hafta hemen sonuncu oluyoruz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?