Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah bu hafta mezun olursun canın ha gayret bir günün kaldı

Karatay yaptigin icin yapabilirsin tatlim sinirlilarda belirt miktari

Ananas kabuğu ne işe yarıyor canım? Menün gayet iyi bu hafta güzel bir eksiyle gelirsin bence
inşallah canım. Ödem atmaya yardımcıymıs içine başka şeylerde ekleyebilirsin.Ben bugün yeşil çay ekledim.

1 minik kaçamak perşembe günü kangoo jumps günüm hemen eritiveririm
Ben de seni kıskandım ben de istiyoruuummmmmmmm....!!!!!
Kaçamağı değil tabiiki Kangoo jumps istiyorum.

Ben de senin adına çok sevindim canım
Cuma günü bir ödül hakkım vardı kullanmamistim onu bugün kullanicam ördekcim
Tamam çiklatım

Tabiki bu karar senin çünkü kendi bedenini sadece sen tanıyabilirsin
Aynen canım vücut durdu.
Evet bende üzüldüm biraz ama kaçamak yapmadığım için içim rahat. Gidecek ama bakalım.
Umarım yemem :))
Karatay yaptigin icin yapabilirsin tatlim sinirlilarda belirt miktari
Teşekkür ederim :)) sınırlıları kesinlikle belirteceğim.

Bende mehmeti izlemeye basladim hatta muhtesem yüzyıli tekrar izlemeye basladim tarihi dizileri çok severim

O filmi bir turlu anlamiyordum kardesim israrla izle dedi kac kişi daha söyleyince 1nci bölumden basladim internetten izlemeye gecen haftayi izlemedigim icin televizyondan bakmiyorum anlamim diye konuyu

Bende severim tarihi dizileri. Muhteşem yüzyıla bildiğin ağzımın suyu akıyordu. Hele Meryem uzelli süper oynuyordu Hürrem i hatta diziyi bırakınca eski tadı yok gibi gelmişti. İyi hatırlattık bende izleyebilirim yine onu
UTC ye gelince bazı yerlerde baysa da güzel dizi.

E
Merhabalar kaptanım,
Ne deseniz çok haklısınız.
Dün akşam belim tutuldu. Sabah işyerimdeki aile hekimimiz 2 gün rapor verdi, evde yatıyorum. Ağır paketleri arabama yüklerken oldu. Eve gelince uzanmıştım, saat 15:00'de uyuyakalmışım, akşam 19:00'da uyandım. Size mesaj yazamadım, kusuruma bakmayın. Öğlen kötüydüm.
Sevgilerimle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın Herkese :))

Denedim ama sanırım Ateşim de var ayakta bi hastalık gecirmisim bu sabah iyiyim :)

Teşekkür ederim canım benim öyle oldu çok şükür bu sabah iyiyim
İyi olmana sevindim canım
.
Belim tutuldu benim de. İşyerindeki aile hekimimiz 2 gün rapor verdi. Verdiği ilaç ve merhem ağrımı biraz rahatlattı. Evde yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…