- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.321
Kadınla Fatih Sultan Mehmet canımHangi dizi
Teşekkür ederim :)Geçmiş olsun canım
ayy hoşgeldin tatlım hakkaten ses soluk çıkmıyo bizim kızlardanNe sessiz buralar şuraya bir davşan bırakayım selam kizlarrrrr
şekerim nöbet varmı bugünGünaydın cicişler
evet özlem bende şimdi hesap soruyordum kızlaraKızlar nerelerdesiniz. Sabahtan beri giremedim dedim şimdi sayfalar birikmistir ama öyle olmadı.
Huuu nerelerdesiniz? Nasıl gidiyor?
Hosbuldum sekerim nasilsin yık takımı nerde herkes takım ruhu denen bişey var sessiz birileri varsa bil ki kaçamak yapıyorlardır ahahahahahhahaayy hoşgeldin tatlım hakkaten ses soluk çıkmıyo bizim kızlardan
aynen bu hafta 3. olduk yaa onun acısını çıkamasınlarda bir hafta yükseliyoruz maşallah demeye kalmıyo ertesi hafta hemen sonuncu oluyoruz maalesefHosbuldum sekerim nasilsin yık takımı nerde herkes takım ruhu denen bişey var sessiz birileri varsa bil ki kaçamak yapıyorlardır ahahahahahhaha
Vallahi aynen bu hafta çok gelemedim yatılı misafir vard i döküldü takım hic boş bırakmaya gelmiyorlaraynen bu hafta 3. olduk yaa onun acısını çıkamasınlarda bir hafta yükseliyoruz maşallah demeye kalmıyo ertesi hafta hemen sonuncu oluyoruz maalesef
işin kötüsü benim işler yoğun yardımcılar da aynı şekilde üyelerde takıma hiç uğramıyorlar maalesefVallahi aynen bu hafta çok gelemedim yatılı misafir vard i döküldü takım hic boş bırakmaya gelmiyorlar
canım detoksa uymuşsun çok güzelGünü yine erken kapattım.
Menüm;
07:00
2 dilim ananas ve 1 parça süzme peynir
09:30
15 badem + 400 ml ayran
11:30 (acele çıkmam gerekti o yüzden böyle oldu)
Ayran ve marul
16:55
400 ml ayran
8 badem
2 dilim ananas
2,5 L şu
1.2 L ananas kabuğu ve yeşil çay karışımı
3 t.kahvesi
Uyumadan önce de açlık otu çayi içerim.
Spor;
30 dk yürüyüş
Owwwwww o zaman cezalarını kilo veremeyerek çekerler kaptanim yapacak bişey yokişin kötüsü benim işler yoğun yardımcılar da aynı şekilde üyelerde takıma hiç uğramıyorlar maalesef
ilk gün 1,5 Kg farketti inşallah bugün de güzel bir fark olur Kaptan'ım.canım detoksa uymuşsun çok güzel
evet arkadaşlar nerelerdesiniz?
Ay sonu iş yoğunluğundan kaynaklı uzak kaldım her boş vaktimde bakıyorum yazmasam da mesajları takip ediyorum cevap vermeye çalışıyorum kaptanım daha dikkatli olacağımkuralları tekrar hatırlatmama gerek yok sanırım özellikle bu hafta listeye girecek olan karabiber ve hedef48 günlük 5 mesaj
besbb9 sen söz vermiştin cuma gün ama sadece mesü yazıp kaçıyorsun günlük 5 mesaj yok maalesef
Bu ay benim detox gümledi eski düzene geri döndüm hastalıktan mı detox mu ağır geldi bilmiyorum bir gün yetti bana bir sonraki sefer bende bu ananas detoxunu deneyeceğim bol yeşillik bana yaramadıilk gün 1,5 Kg farketti inşallah bugün de güzel bir fark olur Kaptan'ım.
tam bir detoks bol sıvılı bence çok iyi sonuç alıcaksın canımGünü yine erken kapattım.
Menüm;
07:00
2 dilim ananas ve 1 parça süzme peynir
09:30
15 badem + 400 ml ayran
11:30 (acele çıkmam gerekti o yüzden böyle oldu)
Ayran ve marul
16:55
400 ml ayran
8 badem
2 dilim ananas
2,5 L şu
1.2 L ananas kabuğu ve yeşil çay karışımı
3 t.kahvesi
Uyumadan önce de açlık otu çayi içerim.
Spor;
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?