- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.341
Anlamadim ben algim kapandi suan kaptanimlistedekiler
@bluedolphin
prensesss016
@besbb9
@balpamuk
@fancynancy
evlaefe
inciitanesi
Cikilatacanavari
S Suzi1704 )
5. Takım Ortalaması: %
***Denemedeki Üyeler***
@Hedef48
@karabiber01
@si_bel
kızlar herbiriniz 5 mesaj yazsa idi şu ana kadar en az 60 mesaj olurdu ama maalesef yok sayfalar su gibi akardı kuralları uygulatmayın lütfen yukarıda yazdığım arkadaşlar özellikle yazamayıp mazereti olanlar bana yada yardımcılarıma özel mesaj da atabilirler
Bence bu detokstan güzel sonuçlar alacaksınGünü yine erken kapattım.
Menüm;
07:00
2 dilim ananas ve 1 parça süzme peynir
09:30
15 badem + 400 ml ayran
11:30 (acele çıkmam gerekti o yüzden böyle oldu)
Ayran ve marul
16:55
400 ml ayran
8 badem
2 dilim ananas
2,5 L şu
1.2 L ananas kabuğu ve yeşil çay karışımı
3 t.kahvesi
Uyumadan önce de açlık otu çayi içerim.
Spor;
30 dk yürüyüş
Harika bence. Sonucu çok merak ediyorum.Menum
Detoks 2.gun
Sabah
2 dilim ananas
2dilim peynir
Ara
Ayran
10 badem
Oglen hindili yesillik
Ara
10 badem
1 bardak sut
Aksam
2 dilim ananas
2 dilim peynir
Bitki cayi ictim 2 kupa
2 litre su
1 saat yuzme
Aksamda biseyler yapmaya calisacagim
Yok kaptanım bugün annisimin doğum günü onunla birlikte ciptik ciptik geziyordum şimdi eve geldikşekerim nöbet varmı bugün
Kıskandım ben de açlık otu icecem bu akşamGünü yine erken kapattım.
Menüm;
15 badem + 400 ml ayran
Ayran ve marul
400 ml ayran
8 badem
2 dilim ananas
2,5 L şu
3 t.kahvesi
Spor;
30 dk yürüyüş
Tabiki bu karar senin çünkü kendi bedenini sadece sen tanıyabilirsinArkadaşlar ben bir karar aldım. Artık menülerim de miktar belirtmeyeceğim. Karatay yaptığım için yenebilen yiyeceklerin sınırı yok. Doyana kadar yiyebiliyorsun.Ben biraz grubun havasına kapılıp ölçülere dikkat ettim ama bu beni yavaşlattı. Hiçbir kaçamak yapmamama rağmen şu anda kilo verememiş durumdayım. Belki de vücut durakladı ama daha 5 kilo verdim neyin durağı anlamadım. Sınırlı olan yiyecekler var onlarda miktar belirteceğimdetoks da yapmak istemiyorum. Benim için erken bence.
Sekerim uma veya cumartesi cakamk iznj vr midurrSelam hanımlar
Bu birkaç günüm yoğun geçiyor çünkü oğlumun uyku düzeni tamamen bozulmuş durumda! Kendi işlerimi dahi yapamaz oldum, o yüzden fırsat buldukça teze bakıyorum, şimdi de buraya ancak girebildim. Böyle bir durumdayım diye sizi takip etmiyorum sanmayın sakın, gözüm üzerinizde ve menülerinizde ona göre
canim eger salmazsaniz almazsiniz emin ol bide ben detoksun 2-3 kilo fazlasi olanlaroin yada 1-2 gun dikkat edemeyenlerin kurtarıcısı olarak görüyorum. Yani bence diyetteyken yapilmamasi gerekiyor. Hedefe yaklasildiginda yapilsa tam iyi olur. Gecen hafta benim yaptigim gibi 56 barajimi kirmistimKizlr detoksla verip haftaya eski hlimize donicez
- Detoks; arınma ve vücudu temizleme yöntemidir. Bu arınmanın etkisi olarak üç-dört kilo verirsiniz fakat bir süre sonra verilen kilo geri alınır. Güvenli olmayan, dışarıdan gelen, yeteri kadar taze-temiz olmayan beklemiş sebze sularına dikkat edin lütfen. En iyisi detoks içeceklerinizi kendinizin hazırlamasıdır.
haftasonu salmayin he detoks yaptik diye
canim sen nasil istersen oyle yap cikilotaninda dedigi gibi kendi vücudunu sen daha iyi biliyorsun. Sana ne iyi geliyorsa onu yap. Verememene üzüldümArkadaşlar ben bir karar aldım. Artık menülerim de miktar belirtmeyeceğim. Karatay yaptığım için yenebilen yiyeceklerin sınırı yok. Doyana kadar yiyebiliyorsun.Ben biraz grubun havasına kapılıp ölçülere dikkat ettim ama bu beni yavaşlattı. Hiçbir kaçamak yapmamama rağmen şu anda kilo verememiş durumdayım. Belki de vücut durakladı ama daha 5 kilo verdim neyin durağı anlamadım. Sınırlı olan yiyecekler var onlarda miktar belirteceğimdetoks da yapmak istemiyorum. Benim için erken bence.
Yiyebilirsin canım ama sonraki haftaya artı gelmek yok :)Esim bugun demez mi bana gel sana hamburger ismrlayimdedim olmz detokstayim cumaya kadar bekle diyo ki niye cumA
morordek imm hedefime ulasirsam kocamla yemege cikabilir miyimm
Ben de halen izleyemedim UTC'yiiiiKadını eşim izlemiyor, arada Mehmet e bakıyoruz bizde. Ben yarın tekrarını izliciimmm
@karabiber01 denemede şu an, listeye girmedi monişim.. Kep konusunda sana geri dönüş yaptı mı bilmem ama ismini görünce söyleyeyim dedim.pisiciklerim, 1 Ocak 2018 itibari ile, eski mezunlardan siteye giriş yapanların listesini kep alabilmeleri için çıkardım.5.Takımdan sadece sizler varsınız.
morordek
@toplight
@medusa38
@dennisgo
@kaanin annesi
@TopaLsoLucaNn
@karabiber01
Dn: şu an listede ya da denemede olup 2. mezuniyetini alacak var mı?
Annenin doğum günü diye cıs yeme sakın çiklatımYok kaptanım bugün annisimin doğum günü onunla birlikte ciptik ciptik geziyordum şimdi eve geldik
Karatay'ın izin verdiği şeylerden yediğin sürece miktarı pek de önemli değil dediğin gibi. Eğer ki dışında bir şey yersen belirtirsin :)Arkadaşlar ben bir karar aldım. Artık menülerim de miktar belirtmeyeceğim. Karatay yaptığım için yenebilen yiyeceklerin sınırı yok. Doyana kadar yiyebiliyorsun.Ben biraz grubun havasına kapılıp ölçülere dikkat ettim ama bu beni yavaşlattı. Hiçbir kaçamak yapmamama rağmen şu anda kilo verememiş durumdayım. Belki de vücut durakladı ama daha 5 kilo verdim neyin durağı anlamadım. Sınırlı olan yiyecekler var onlarda miktar belirteceğimdetoks da yapmak istemiyorum. Benim için erken bence.
Tam şimdi cevap yazmıştım üstteki mesajımda :)Sekerim uma veya cumartesi cakamk iznj vr midurr
Hedefin 55 miymiş ya ben eski üyelerin hedef kilolarını listelerden bulmakta zorlanıyorum, belki de sonradan yükseltmiştin sen. En iyisi Bahar'a sormaktı tabi. Çok sevinirim prensescim, mezuniyeti kesinlikle hak ettinKizlar izne cikmaktan vazgectim. Mezun olmak istiyorum. Hedefim 55 olarak giriliymis. Yani bu hafta inşallah mezun olucam. +300 gramida verip eksiyle mezun olmak istiyorum. Bugun cok dikkat ettim yemegimi evden götürmüştüm yarin da dikkat edicem inşallah. Gider ayak + gelmek yakismaz
canim ben buraya 62 kilo ile gelip 55 hedef koymustum. Ama daha once izne ayrilirkenki hedefim 53 tu. Onu baz aliyolar saniyoduk kaptanimla. Meger son hedefim 55 kaydedilmiş cok sevindim. Cok uğraşmıştım 55 dusmek icin ama daha fazlasi olmucak gibiydi. Bukadar vermisken mezun olamadan gitmek uzerdi beni. Simdi cok mutluyum.Hedefin 55 miymiş ya ben eski üyelerin hedef kilolarını listelerden bulmakta zorlanıyorum, belki de sonradan yükseltmiştin sen. En iyisi Bahar'a sormaktı tabi. Çok sevinirim prensescim, mezuniyeti kesinlikle hak ettin
Cuma günü bir ödül hakkım vardı kullanmamistim onu bugün kullanicam ördekcimAnnenin doğum günü diye cıs yeme sakın çiklatım
Ananas kabuğu ne işe yarıyor canım? Menün gayet iyi bu hafta güzel bir eksiyle gelirsin benceGünü yine erken kapattım.
Menüm;
15 badem + 400 ml ayran
Ayran ve marul
400 ml ayran
8 badem
2 dilim ananas
2,5 L şu
3 t.kahvesi
Spor;
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?