Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anlamadim ben algim kapandi suan kaptanim

• Detoks; arınma ve vücudu temizleme yöntemidir. Bu arınmanın etkisi olarak üç-dört kilo verirsiniz fakat bir süre sonra verilen kilo geri alınır. Güvenli olmayan, dışarıdan gelen, yeteri kadar taze-temiz olmayan beklemiş sebze sularına dikkat edin lütfen. En iyisi detoks içeceklerinizi kendinizin hazırlamasıdır.
Kizlr detoksla verip haftaya eski hlimize donicezhaftasonu salmayin he detoks yaptik diye

Bence bu detokstan güzel sonuçlar alacaksın

Menum
Detoks 2.gun
Sabah
2 dilim ananas
2dilim peynir

Ara
Ayran
10 badem

Oglen hindili yesillik

Ara
10 badem
1 bardak sut

Aksam
2 dilim ananas
2 dilim peynir

Bitki cayi ictim 2 kupa
2 litre su
1 saat yuzme
Aksamda biseyler yapmaya calisacagim
Harika bence. Sonucu çok merak ediyorum.

Kıskandım ben de açlık otu icecem bu akşam

Arkadaşlar ben bir karar aldım. Artık menülerim de miktar belirtmeyeceğim. Karatay yaptığım için yenebilen yiyeceklerin sınırı yok. Doyana kadar yiyebiliyorsun.Ben biraz grubun havasına kapılıp ölçülere dikkat ettim ama bu beni yavaşlattı. Hiçbir kaçamak yapmamama rağmen şu anda kilo verememiş durumdayım. Belki de vücut durakladı ama daha 5 kilo verdim neyin durağı anlamadım. Sınırlı olan yiyecekler var onlarda miktar belirteceğimdetoks da yapmak istemiyorum. Benim için erken bence.

Tabiki bu karar senin çünkü kendi bedenini sadece sen tanıyabilirsin

Selam hanımlar
Bu birkaç günüm yoğun geçiyor çünkü oğlumun uyku düzeni tamamen bozulmuş durumda! Kendi işlerimi dahi yapamaz oldum, o yüzden fırsat buldukça teze bakıyorum, şimdi de buraya ancak girebildim. Böyle bir durumdayım diye sizi takip etmiyorum sanmayın sakın, gözüm üzerinizde ve menülerinizde ona göre

Sekerim uma veya cumartesi cakamk iznj vr midurr

canim eger salmazsaniz almazsiniz emin ol bide ben detoksun 2-3 kilo fazlasi olanlaroin yada 1-2 gun dikkat edemeyenlerin kurtarıcısı olarak görüyorum. Yani bence diyetteyken yapilmamasi gerekiyor. Hedefe yaklasildiginda yapilsa tam iyi olur. Gecen hafta benim yaptigim gibi 56 barajimi kirmistim

canim sen nasil istersen oyle yap cikilotaninda dedigi gibi kendi vücudunu sen daha iyi biliyorsun. Sana ne iyi geliyorsa onu yap. Verememene üzüldüm

Esim bugun demez mi bana gel sana hamburger ismrlayimdedim olmz detokstayim cumaya kadar beklediyo ki niye cumA

morordek imm hedefime ulasirsam kocamla yemege cikabilir miyimm
Yiyebilirsin canım ama sonraki haftaya artı gelmek yok :)
Kadını eşim izlemiyor, arada Mehmet e bakıyoruz bizde. Ben yarın tekrarını izliciimmm
Ben de halen izleyemedim UTC'yiiii
@karabiber01 denemede şu an, listeye girmedi monişim.. Kep konusunda sana geri dönüş yaptı mı bilmem ama ismini görünce söyleyeyim dedim.
Yok kaptanım bugün annisimin doğum günü onunla birlikte ciptik ciptik geziyordum şimdi eve geldik
Annenin doğum günü diye cıs yeme sakın çiklatım
Karatay'ın izin verdiği şeylerden yediğin sürece miktarı pek de önemli değil dediğin gibi. Eğer ki dışında bir şey yersen belirtirsin :)

Hedefin 55 miymiş ya ben eski üyelerin hedef kilolarını listelerden bulmakta zorlanıyorum, belki de sonradan yükseltmiştin sen. En iyisi Bahar'a sormaktı tabi. Çok sevinirim prensescim, mezuniyeti kesinlikle hak ettin

Hedefin 55 miymiş ya ben eski üyelerin hedef kilolarını listelerden bulmakta zorlanıyorum, belki de sonradan yükseltmiştin sen. En iyisi Bahar'a sormaktı tabi. Çok sevinirim prensescim, mezuniyeti kesinlikle hak ettin
canim ben buraya 62 kilo ile gelip 55 hedef koymustum. Ama daha once izne ayrilirkenki hedefim 53 tu. Onu baz aliyolar saniyoduk kaptanimla. Meger son hedefim 55 kaydedilmiş cok sevindim. Cok uğraşmıştım 55 dusmek icin ama daha fazlasi olmucak gibiydi. Bukadar vermisken mezun olamadan gitmek uzerdi beni. Simdi cok mutluyum.

Ananas kabuğu ne işe yarıyor canım? Menün gayet iyi bu hafta güzel bir eksiyle gelirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…