- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.381
Gecmis olsun gulden cim zorlama kendiniE
Merhabalar kaptanım,
Ne deseniz çok haklısınız.
Dün akşam belim tutuldu. Sabah işyerimdeki aile hekimimiz 2 gün rapor verdi, evde yatıyorum. Ağır paketleri arabama yüklerken oldu. Eve gelince uzanmıştım, saat 15:00'de uyuyakalmışım, akşam 19:00'da uyandım. Size mesaj yazamadım, kusuruma bakmayın. Öğlen kötüydüm.
Sevgilerimle.
Yok galiba ama bi google amcaya soralım o daha iyi bilir.Cezanızın başımın üstünde yeri var
Yok mu ki senin oralarda özlemcim gerçekten tam senlik ben tamamlayamiyorum henüz
Menuler sendeydi nasil gidiyor anlasilan iyiYok kaptanım sonuncu olmayacağımıza eminim. Kızlar iyi gidiyor.
Hadi gözün aydın canım. Darısı başımızacanim ben buraya 62 kilo ile gelip 55 hedef koymustum. Ama daha once izne ayrilirkenki hedefim 53 tu. Onu baz aliyolar saniyoduk kaptanimla. Meger son hedefim 55 kaydedilmiş cok sevindim. Cok uğraşmıştım 55 dusmek icin ama daha fazlasi olmucak gibiydi. Bukadar vermisken mezun olamadan gitmek uzerdi beni. Simdi cok mutluyum.
Menuler sendeydi nasil gidiyor anlasilan iyi
insallah canim. Darısı başınıza olsun
Denersen bizi de haberdar et mutlakka güzel görünüyor :)Ben de iki gün bu kürü yapmayı düşünüyorum
Çok geçmiş olsun benimde ters hareket yaptığımda tutulduğu oluyor hemen iğne yaptırıyorum çok uzun zaman alıyor geçmesi iğne hemen açıyorİyi olmana sevindim canım
.
Belim tutuldu benim de. İşyerindeki aile hekimimiz 2 gün rapor verdi. Verdiği ilaç ve merhem ağrımı biraz rahatlattı. Evde yatıyorum.
Aa ben pazartesi yazmayı nasıl unutmuşum hemen not defterinden bakıp yazıyorum
Pazartesi menüm resim olarak ekledim geç olsa da ben abartmamak ne yediğimi görmek için mutlaka yazıyorum 4 lt su içildi 450 kalorilik kardiyo yapıldı
Bol bol yağ yaksın o zaman yeni ipin canım
Dikkat ettim de eskisı kadar sık kacamaklar yapmıyorsun maşallahKahvaltı
Peynirli yumurta
Filtre kahve
1 küçük yeşil elma
Öğle
Tam buğday unundan krep
Krem peynir
Ara
Mistik çay
Akşam
Mercimek çorbası (orduya yapmışım sanki. Bitmiyor arkadaş)
Fırında tavuk
Gece
Filtre kahve
Biraz kuruyemiş
Spor: 30 dk eliptik.
Su: 1,5 lt
Düzenini sevsinler
Hayırlı olsun yeni ipin, bol bol yağ yaksın
Geçmiş olsun.E
Merhabalar kaptanım,
Ne deseniz çok haklısınız.
Dün akşam belim tutuldu. Sabah işyerimdeki aile hekimimiz 2 gün rapor verdi, evde yatıyorum. Ağır paketleri arabama yüklerken oldu. Eve gelince uzanmıştım, saat 15:00'de uyuyakalmışım, akşam 19:00'da uyandım. Size mesaj yazamadım, kusuruma bakmayın. Öğlen kötüydüm.
Sevgilerimle.
Ahahaha koptumMiniminnacik baya minik düşünün gerçekten tahin helva kare düşünürsek 1cm 1cm olur kenarları
Aynen 1 kaşık tadina bakam mantinin normalde çok aramam ama 1 tabak yedim akşam aksamHosbuldum sekerim nasilsin yık takımı nerde herkes takım ruhu denen bişey var sessiz birileri varsa bil ki kaçamak yapıyorlardır ahahahahahhaha
Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Allah sanada kolaylık versin eksik olma teşekkürSelam hanımlar
Bu birkaç günüm yoğun geçiyor çünkü oğlumun uyku düzeni tamamen bozulmuş durumda! Kendi işlerimi dahi yapamaz oldum, o yüzden fırsat buldukça teze bakıyorum, şimdi de buraya ancak girebildim. Böyle bir durumdayım diye sizi takip etmiyorum sanmayın sakın, gözüm üzerinizde ve menülerinizde ona göre
yapmamaya çalışıyorum çikilatam ama sabah artı çıktım yaaa moralim çok bozuk aslında.Dikkat ettim de eskisı kadar sık kacamaklar yapmıyorsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?