Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok teşekkür ederim canım arkadaşım. Sağolasın, eksik olmayasın.
Evde istirahat etmek iyi geldi. Yarın da raporluyum, toparlayacağım gibi inşallah.

Bugün sabah 1 yumurta, 3 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. Öğleden sonra birşey yemedim. Belfıtığından dolayı belim tutulmuştu. Çarşamba, Perşembe günü raporluyum, evde olacağım. Bugün öğleden sonra yattım, uyudum. Akşam 4 pirzola, 1 turp, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. Başka birşey yemedim. Su 2 lt.
İyi geceler kaptanım toplight
Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum. Doktorun verdiği kas gevşetici ilaç ve merhem çok iyi geldi.
Yarın akşama kadar toparlarım istirahat edersem.
Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma da sevgilerimi gönderiyorum. Çok incesiniz.
@ssyykk123 prensesss016 @si_bel

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben günlük 5 mesaj yaziyorum eger sabah giremediysem öğlen eger hic gündüz vakit bulamadiysam yatmadan önce 11de olsa girip geçmişin hepsinii okurum yorumumu yazıyorum canim sadece burdaki arkadaslarla ayni saatte bulunamiyoruz onun icinde biz eskiden derdik herkez saat 2 de sayfaya gelsin ayni anda yazisalim sohbet edelim ama tabiki herzaman olmasada öyle yapardik canim

Son düzenleme:
Egerki bana ve hedef arkadasimiza diyorsaniz canim ikimizinde katiliminin guzel olduğunu düşünüyorum daha birgün bile girmemezlik yapmadim

Çok geçmiş olsun benimde ters hareket yaptığımda tutulduğu oluyor hemen iğne yaptırıyorum çok uzun zaman alıyor geçmesi iğne hemen açıyot.

çok teşekkür ediyorum canım arkadaşım, çok incesin. Sağolasın, eksik olmayasın. Bugün evde istirahat etmek, doktorun verdiği kas gevşetici ilaç ve Nimes combo jel merhem çok rahatlattı belimi. İğne çok faydalı oluyor gerçekten. Bel fıtığı teşhisi konulunca ilk dönem çok ağrım vardı, iğne vermişti doktor. Sonra da 1 aya yakın fizik tedavi sonucu iyileşmiştim.

Bende hurrem degisince birakmistim

Çok geçmiş olsun canim geçen sene bende çok çektim belfitigindan

O da güzel fikir ama herkesin saati birbirine uymuyor sanırım canım.

buradayım katılmaya çalışıyorum kaptanım
Ben de iki gün bu kürü yapmayı düşünüyorum
fayda görürsen bizede söyle canım

Çok teşekkürler canım arkadaşım, sağol, eksik olmayasın.
geçmiş olsun canım

Tatlım genele yazıyor. Bak bizde etiketliyiz orada genel olarak bakıldığında katılımınız oldukça yüksek zaten.
Inanin varya okadar üzüldümki dedim gruba giremezsem çok üzülürüm ben çok beğendim bu grubu inanin başka gruba gitsem yapamam gibi artık bugün yürüyüşe gittigim arkadasima bile burdan bahsediyorum iyiki girmissin wda diyor orasi sayesinde diyetini bozmuyorsun çok duzenli yapiyorsun dedi oda kizini tesvik etti oda bir gruba girmwyi düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…