Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim Migros'tan almıştım birini kestirdim.Birini de kestirmeden aldım. Kesme tahtasının üzerinde kestim düşündüğün kadar zor değil.
öylemi dersin bi arkadasim kesimi zor kestiremezsen alma demişti. O zaman alip kesmeyi denemek en iyisi

Bu arada kozlar buyuk oglumu endokrin e getirdim yeme isini iuice abartti 1.5 senedir kosturmacadan kontrollerini yaptiramamistim gerci son kan tahlilinde hipotroidi ve insulin direnci normal idi ama bakalim ne durumdayiz simdi
gunaydin canim hayirli sabahlar. Oglunda kilo sorunumu var canim?

öylemi dersin bi arkadasim kesimi zor kestiremezsen alma demişti. O zaman alip kesmeyi denemek en iyisi
Önce tahtanın uzerine yatir yaprak kısmını kabuğu ile tamamen kes.Sonra alt kısmını aynı şekilde kes.En son dik koy oyle kesmeye devam et hem daha ince kesiliyor migrostan kestirince hep ananas kabuğunu üzerinde kalıyor. Makinesin yaptığı tek farklı şey ortasındaki sert kısmı ayrı parça halinde çıkıyor o da çok önemli değil zaten onu da yiyorum.

Günaydın kızlar..Anasımı ve peynirimi yedim şimdi de t.kahvemi içiyorum.
Bugün tartı -500 gr. gösterdi.
Yani toplam 2 kilo eksideyim.
Günaydın çok güzel sonuç ya tebrik ederim

Gunaydin kizlar
Cumadan once son çıkış ben umutluyum hepimizden yarin yine guzel bir derece gelicek takimimiza
Günaydın inşallah üst üste iki başarı yakışır çok

Günaydın :))

Bu arada kozlar buyuk oglumu endokrin e getirdim yeme isini iuice abartti 1.5 senedir kosturmacadan kontrollerini yaptiramamistim gerci son kan tahlilinde hipotroidi ve insulin direnci normal idi ama bakalim ne durumdayiz simdi
Geçmiş olsun kaptanım sonuçlar güzel gelir inşallah erken önlem alman çok güzel :)

Günaydın hanimlar evet prenses mantı ben hiç pisirmem aslında çocuklar falan sevmiyor eşimde çok aramaz sade hamur yiyoruz hazır bide . Misafir vardı oda hiç sağlıklı şeyler yemiyor ona pisirdim onunda güzel olacağı tutmuş yogurduda ev yapımı belki yogurdun cazibesiyle begendim 1 kaşık alcaktim baktım iyi olmuş cocuklar bile yediler. Artık bizde cezaları yeriz

Canım özlemin de anlattığı gibi hiç zor değil kesmek. Özlem gayet güzel anlatmış

gunaydin canim hayirli sabahlar. Oglunda kilo sorunumu var canim?
Canim ne ararsan var benim oglanda 3 sene once bir endokrin docenti bu cocugun istahina engel olamazsiniz demisti hormonal demisti 1.5 sene icinde 12 kg almis dusun o kafar dikkat etmemize ragmen paketli gida fast food yok dusun yani

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız yine canım. Abur cubur mu yedikleri yoksa genel olarak yemeği mi fazla yiyor? Atıştırmalıkların önü bir şekilde kesilir de diğeri nasıl olur bilemedim.

Günaydın kızlar..Anasımı ve peynirimi yedim şimdi de t.kahvemi içiyorum.
Bugün tartı -500 gr. gösterdi.
Yani toplam 2 kilo eksideyim.
Ahhh özlemmm yandım valla sabah beri unutmuşum ben açlık otu içmeyi

supersin ozlemcim kiskandim bak simdi yaaa ben ananas alicam ama nasil kesicemi bilmiyorum bimde falanda kesmiyorlar bi kolayligini bilen varmi
cnm youtube bunun için de video yapmış ordan bakabilirsin

Aynen öyle olmuştu ama şimdi o sahnelere gelirsemde devam edeceğim.,Kösem sultanı bitirdim arkasindan muhtesem yuzyila başladım ,fatih sultan mehmedede bakiyorum
Fatih’in kusa videolarına Baktım da bayan oyuncu kadrosu çok yetersiz geldi, o kadar ünlü bir dizide daha iyi oyuncuları oynatmalarını beklerdim

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız yine canım. Abur cubur mu yedikleri yoksa genel olarak yemeği mi fazla yiyor? Atıştırmalıkların önü bir şekilde kesilir de diğeri nasıl olur bilemedim.
Ptesi kardesinden para alip (harcligini kesmistim) 3 tane tost yemis kahvalti ogle yemegi ve ikindi kahvaltisinin ustune

Canim ne ararsan var benim oglanda 3 sene once bir endokrin docenti bu cocugun istahina engel olamazsiniz demisti hormonal demisti 1.5 sene icinde 12 kg almis dusun o kafar dikkat etmemize ragmen paketli gida fast food yok dusun yani
Ben aldım cevabımı çoktan kaptaniçem. Eee peki nasıl olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…