- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.461
öylemi dersin bi arkadasim kesimi zor kestiremezsen alma demişti. O zaman alip kesmeyi denemek en iyisiCanim Migros'tan almıştım birini kestirdim.Birini de kestirmeden aldım. Kesme tahtasının üzerinde kestim düşündüğün kadar zor değil.
Gunaydinlarrrr
gunaydin canim hayirli sabahlar. Oglunda kilo sorunumu var canim?Bu arada kozlar buyuk oglumu endokrin e getirdim yeme isini iuice abartti 1.5 senedir kosturmacadan kontrollerini yaptiramamistim gerci son kan tahlilinde hipotroidi ve insulin direnci normal idi ama bakalim ne durumdayiz simdi
Önce tahtanın uzerine yatir yaprak kısmını kabuğu ile tamamen kes.Sonra alt kısmını aynı şekilde kes.En son dik koy oyle kesmeye devam et hem daha ince kesiliyor migrostan kestirince hep ananas kabuğunu üzerinde kalıyor. Makinesin yaptığı tek farklı şey ortasındaki sert kısmı ayrı parça halinde çıkıyor o da çok önemli değil zaten onu da yiyorum.öylemi dersin bi arkadasim kesimi zor kestiremezsen alma demişti. O zaman alip kesmeyi denemek en iyisi
Günaydın çok güzel sonuç ya tebrik ederimGünaydın kızlar..Anasımı ve peynirimi yedim şimdi de t.kahvemi içiyorum.
Bugün tartı -500 gr. gösterdi.
Yani toplam 2 kilo eksideyim.
Günaydın inşallah üst üste iki başarı yakışır çokGunaydin kizlar
Cumadan once son çıkış ben umutluyum hepimizden yarin yine guzel bir derece gelicek takimimiza
Günaydın :))Gunaydinlarrrr
Geçmiş olsun kaptanım sonuçlar güzel gelir inşallah erken önlem alman çok güzel :)Bu arada kozlar buyuk oglumu endokrin e getirdim yeme isini iuice abartti 1.5 senedir kosturmacadan kontrollerini yaptiramamistim gerci son kan tahlilinde hipotroidi ve insulin direnci normal idi ama bakalim ne durumdayiz simdi
Aynen bende sevmiyorum hiçOzlem ananasin kesimini kurbanlık gibi tarif etmişsin çok hoşuma gitti. Bugun hiç güzel bir hava yok ya kapalı havaları hiç sevmiyorum
Süpersiiinnmn özlemcimmmmGünaydın kızlar..Anasımı ve peynirimi yedim şimdi de t.kahvemi içiyorum.
Canım aslında bu eksi değil. Hala artıdayım malesef..Süpersiiinnmn özlemcimmmmboşuna izne çıktın. Bak ne güzel bir tartıyla gelecektin bebeğim ya.
Canım özlemin de anlattığı gibi hiç zor değil kesmek. Özlem gayet güzel anlatmışcanim bence manti olmamisben evdekilere manti yaptigimda sadece yogurtla gecistiriyorum ki aslinda seninde pirasa yemegin varmis keske manti yemeseymissin
canim kaptanimiz genel konusmus yani hepimize geldi o sopa. Bazen bosladigimizda o sopalar iyi oluyor bize kendimize geliyoruz..alınganlık etmek yok yani
canim aslinda biliyorum ama aksam bu ayrintiya nasil dikkat etmedim acaba sen soyleyince farkettim. Aslinda hep dikkat ederdim dalginligima geldi herhaldehurmada vardi evde daha yani
supersin ozlemcim kiskandim bak simdi yaaa ben ananas alicam ama nasil kesicemi bilmiyorum bimde falanda kesmiyorlar bi kolayligini bilen varmi
Canim ne ararsan var benim oglanda 3 sene once bir endokrin docenti bu cocugun istahina engel olamazsiniz demisti hormonal demisti 1.5 sene icinde 12 kg almis dusun o kafar dikkat etmemize ragmen paketli gida fast food yok dusun yaniöylemi dersin bi arkadasim kesimi zor kestiremezsen alma demişti. O zaman alip kesmeyi denemek en iyisi
gunaydin canim hayirli sabahlar. Oglunda kilo sorunumu var canim?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız yine canım. Abur cubur mu yedikleri yoksa genel olarak yemeği mi fazla yiyor? Atıştırmalıkların önü bir şekilde kesilir de diğeri nasıl olur bilemedim.Bu arada kozlar buyuk oglumu endokrin e getirdim yeme isini iuice abartti 1.5 senedir kosturmacadan kontrollerini yaptiramamistim gerci son kan tahlilinde hipotroidi ve insulin direnci normal idi ama bakalim ne durumdayiz simdi
Ahhh özlemmm yandım valla sabah beri unutmuşum ben açlık otu içmeyiGünaydın kızlar..Anasımı ve peynirimi yedim şimdi de t.kahvemi içiyorum.
cnm youtube bunun için de video yapmış ordan bakabilirsinsupersin ozlemcim kiskandim bak simdi yaaa ben ananas alicam ama nasil kesicemi bilmiyorum bimde falanda kesmiyorlar bi kolayligini bilen varmi
Fatih’in kusa videolarına Baktım da bayan oyuncu kadrosu çok yetersiz geldi, o kadar ünlü bir dizide daha iyi oyuncuları oynatmalarını beklerdimAynen öyle olmuştu ama şimdi o sahnelere gelirsemde devam edeceğim.,Kösem sultanı bitirdim arkasindan muhtesem yuzyila başladım ,fatih sultan mehmedede bakiyorum
Ptesi kardesinden para alip (harcligini kesmistim) 3 tane tost yemis kahvalti ogle yemegi ve ikindi kahvaltisinin ustuneİnşallah güzel sonuçlar alırsınız yine canım. Abur cubur mu yedikleri yoksa genel olarak yemeği mi fazla yiyor? Atıştırmalıkların önü bir şekilde kesilir de diğeri nasıl olur bilemedim.
Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşallahÇok teşekkürlerimle canım arkadaşım.
Sağolasın, eksik olmayasın. Çok incesin.
Ben aldım cevabımı çoktan kaptaniçem. Eee peki nasıl olacak?Canim ne ararsan var benim oglanda 3 sene once bir endokrin docenti bu cocugun istahina engel olamazsiniz demisti hormonal demisti 1.5 sene icinde 12 kg almis dusun o kafar dikkat etmemize ragmen paketli gida fast food yok dusun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?