- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.441
Tabiki öyle çalışan arkadaşlarımız var birde eskiden kim gelmiş sayfayi okuyorsayfada kim varsa altta gözüküyordu adıO da güzel fikir ama herkesin saati birbirine uymuyor sanırım canım.
Aynen öyle olmuştu ama şimdi o sahnelere gelirsemde devam edeceğim.,Kösem sultanı bitirdim arkasindan muhtesem yuzyila başladım ,fatih sultan mehmedede bakiyorumDi mi. Tadı kaçmıştı zaten uzatmadan da bitirdiler sonrasında.
Çok teşekkürlerimle canım arkadaşım.buradayım katılmaya çalışıyorum kaptanım
fayda görürsen bizede söyle canım
geçmiş olsun canım
Üzülme şekerim, zaten kaptaniçemizde katılım daha artsın, daha aktif olalım, daha motive olalım diye böyle arada sopasını gösteriyorInanin varya okadar üzüldümki dedim gruba giremezsem çok üzülürüm ben çok beğendim bu grubu inanin başka gruba gitsem yapamam gibi artık bugün yürüyüşe gittigim arkadasima bile burdan bahsediyorum iyiki girmissin wda diyor orasi sayesinde diyetini bozmuyorsun çok duzenli yapiyorsun dedi oda kizini tesvik etti oda bir gruba girmwyi düşünüyor
Bana iğne verdiler ve fizik tedaviye gittim ve verilen hareketleri günde 3 defa yaptim yobutede bel fıtığı hareketleri duzenli yaptim parmak uçlarıma vurmuştu ağrılarNasıl tedavi oldun canım? Benim görümcemde de var, kızcağız ağrıdan ağlıyor. Fizik tedavi falan da işe yaramadı. Ameliyat diyorlar o da korkuyor.
Grubumuzu da beğendiğine çok sevindim. Güzeldir 5.takım yaaa, bende iyi ki bu takıma gelmişim. Çok güzel dostluklar da edindim, gerçeğe taşıdığımız arkadaşlıklarımız da oldu.Inanin varya okadar üzüldümki dedim gruba giremezsem çok üzülürüm ben çok beğendim bu grubu inanin başka gruba gitsem yapamam gibi artık bugün yürüyüşe gittigim arkadasima bile burdan bahsediyorum iyiki girmissin wda diyor orasi sayesinde diyetini bozmuyorsun çok duzenli yapiyorsun dedi oda kizini tesvik etti oda bir gruba girmwyi düşünüyor
O şimdi pro üyelerde oluyor. Bende arada pro olsam mı diye düşünüyorumTabiki öyle çalışan arkadaşlarımız var birde eskiden kim gelmiş sayfayi okuyorsayfada kim varsa altta gözüküyordu adı
Bizde şimdi tekrarını izliyoruz. Dün UTC yüzünden izleyememiştik. Bugün de UTC yi tekrar izleyip Mehmet i gününde izlemeye karar verdik eşimle.Aynen öyle olmuştu ama şimdi o sahnelere gelirsemde devam edeceğim.,Kösem sultanı bitirdim arkasindan muhtesem yuzyila başladım ,fatih sultan mehmedede bakiyorum
Offf geçmiş olsun canım. Neyse kurtulmuşsun sen, darısı olanların başına. Herkese geçmiş olsun tabii.Bana iğne verdiler ve fizik tedaviye gittim ve verilen hareketleri günde 3 defa yaptim yobutede bel fıtığı hareketleri duzenli yaptim parmak uçlarıma vurmuştu ağrılar
Ozaman desene rskiden hepimiz pro üyeymisizO şimdi pro üyelerde oluyor. Bende arada pro olsam mı diye düşünüyorum
cnm form bile olsa paketli bir urun olduğu için sağlıklı değil. Bide akşam mantı ve 1 tabak kaptanlarimizin bunlar için güzel cezaları olacağını düşünüyorumCarsamba menu
Sabah 9 1 haşlama yumurta
5tane eti form
Kızılcık marmaleti
1 yeşil zeytin
Domates kapya biber
Yesilcay biberiyeli
Ara yarım muz
Ogle 1bucuk
Patlıcan kapya biber kozlenmis salata
Kabak mor lahana pancar sote yogurtlu salata
Fırın mucver
Aksam 7bucuk 1tabak pırasa
1tabak mantı
1bucuk su
3 mil Leslie 15dk
Cnm hurma nin tek yenmesi gerekiyor çift olunca vücutta kötü depolanıyor 1-3-5 istediğin kadar ye ama çift yeme bi de tek yemek sunnetmisBugunku menum
Sabah 07.00
Limonlu su 1 bardak
1 muz
Ara
Sade nescafe
Öğle 12.00
Haslanmis brokoli
Yogurtlu pul biberli
Yarim salatalık
Ara
Form cay
Nescafe
Aksam 16.00
Tek lavasli 3 adet cig kofteden dürüm
Ayran
Ara 17.00
1 elma
2 hurma
Su 3 lt
canim bence manti olmamisCarsamba menu
Sabah 9 1 haşlama yumurta
5tane eti form
Kızılcık marmaleti
1 yeşil zeytin
Domates kapya biber
Yesilcay biberiyeli
Ara yarım muz
Ogle 1bucuk
Patlıcan kapya biber kozlenmis salata
Kabak mor lahana pancar sote yogurtlu salata
Fırın mucver
Aksam 7bucuk 1tabak pırasa
1tabak mantı
1bucuk su
3 mil Leslie 15dk
canim kaptanimiz genel konusmus yani hepimize geldi o sopa. Bazen bosladigimizda o sopalar iyi oluyor bize kendimize geliyoruz..Egerki bana ve hedef arkadasimiza diyorsaniz canim ikimizinde katiliminin guzel olduğunu düşünüyorum daha birgün bile girmemezlik yapmadim
canim aslinda biliyorum ama aksam bu ayrintiya nasil dikkat etmedim acaba sen soyleyince farkettim. Aslinda hep dikkat ederdim dalginligima geldi herhaldecnm form bile olsa paketli bir urun olduğu için sağlıklı değil. Bide akşam mantı ve 1 tabak kaptanlarimizin bunlar için güzel cezaları olacağını düşünüyorummorordek fancynancy
Cnm hurma nin tek yenmesi gerekiyor çift olunca vücutta kötü depolanıyor 1-3-5 istediğin kadar ye ama çift yeme bi de tek yemek sunnetmis
supersin ozlemcim kiskandim bak simdi yaaa ben ananas alicam ama nasil kesicemi bilmiyorum bimde falanda kesmiyorlar bi kolayligini bilen varmiGünaydın kızlar..Anasımı ve peynirimi yedim şimdi de t.kahvemi içiyorum.
Bugün tartı -500 gr. gösterdi.
Yani toplam 2 kilo eksideyim.
Canim Migros'tan almıştım birini kestirdim.Birini de kestirmeden aldım. Kesme tahtasının üzerinde kestim düşündüğün kadar zor değil.canim bence manti olmamisben evdekilere manti yaptigimda sadece yogurtla gecistiriyorum ki aslinda seninde pirasa yemegin varmis keske manti yemeseymissin
canim kaptanimiz genel konusmus yani hepimize geldi o sopa. Bazen bosladigimizda o sopalar iyi oluyor bize kendimize geliyoruz..alınganlık etmek yok yani
canim aslinda biliyorum ama aksam bu ayrintiya nasil dikkat etmedim acaba sen soyleyince farkettim. Aslinda hep dikkat ederdim dalginligima geldi herhaldehurmada vardi evde daha yani
supersin ozlemcim kiskandim bak simdi yaaa ben ananas alicam ama nasil kesicemi bilmiyorum bimde falanda kesmiyorlar bi kolayligini bilen varmi
Egerki bana ve hedef arkadasimiza diyorsaniz canim ikimizinde katiliminin guzel olduğunu düşünüyorum daha birgün bile girmemezlik yapmadim
Kuzum sizi aska getirip daha cok yazin diye etiketledim sizde gunduz durup durup gece yaziyonuz ben tavuk gibi erkenden yatinca sohbete dahil olamiyorum gunduzde bakiyorum sayfalar ilerlememis sopayi gosteriyorum gunduz katilan uok mu yaaInanin varya okadar üzüldümki dedim gruba giremezsem çok üzülürüm ben çok beğendim bu grubu inanin başka gruba gitsem yapamam gibi artık bugün yürüyüşe gittigim arkadasima bile burdan bahsediyorum iyiki girmissin wda diyor orasi sayesinde diyetini bozmuyorsun çok duzenli yapiyorsun dedi oda kizini tesvik etti oda bir gruba girmwyi düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?