Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Di mi. Tadı kaçmıştı zaten uzatmadan da bitirdiler sonrasında.
Aynen öyle olmuştu ama şimdi o sahnelere gelirsemde devam edeceğim.,Kösem sultanı bitirdim arkasindan muhtesem yuzyila başladım ,fatih sultan mehmedede bakiyorum

Üzülme şekerim, zaten kaptaniçemizde katılım daha artsın, daha aktif olalım, daha motive olalım diye böyle arada sopasını gösteriyor
İyi de yapıyor valla. Geçen haftalara göre grubumuz daha hareketli daha çok yazışma oluyor. Ördekimde bu yüzden çemkiriyordu bize böyle.

Nasıl tedavi oldun canım? Benim görümcemde de var, kızcağız ağrıdan ağlıyor. Fizik tedavi falan da işe yaramadı. Ameliyat diyorlar o da korkuyor.
Bana iğne verdiler ve fizik tedaviye gittim ve verilen hareketleri günde 3 defa yaptim yobutede bel fıtığı hareketleri duzenli yaptim parmak uçlarıma vurmuştu ağrılar

Grubumuzu da beğendiğine çok sevindim. Güzeldir 5.takım yaaa, bende iyi ki bu takıma gelmişim. Çok güzel dostluklar da edindim, gerçeğe taşıdığımız arkadaşlıklarımız da oldu.

Aynen öyle olmuştu ama şimdi o sahnelere gelirsemde devam edeceğim.,Kösem sultanı bitirdim arkasindan muhtesem yuzyila başladım ,fatih sultan mehmedede bakiyorum
Bizde şimdi tekrarını izliyoruz. Dün UTC yüzünden izleyememiştik. Bugün de UTC yi tekrar izleyip Mehmet i gününde izlemeye karar verdik eşimle.

Bana iğne verdiler ve fizik tedaviye gittim ve verilen hareketleri günde 3 defa yaptim yobutede bel fıtığı hareketleri duzenli yaptim parmak uçlarıma vurmuştu ağrılar
Offf geçmiş olsun canım. Neyse kurtulmuşsun sen, darısı olanların başına. Herkese geçmiş olsun tabii.

Menümü de yazayım
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor
Yarım domates
3zeytin

Ara
1fincan Türk kahvesi

Öğlen
1 kase yeşil mercimek salatasi
1 kase yoğurt

Ara
1 portakal

Akşam
1 dilim ekmek
5 yemek kaşığı kabak yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt

Ve tabiki yine yürüyüş sabah akşam

Menüm dünküyle ayni

Ben daha önce diyetisyene gitmiştim elimde 7 haftalık diyet listem var onu uyguluyorum pazartesi gününden bugüne
Her pazartesi listem değişecek

cnm form bile olsa paketli bir urun olduğu için sağlıklı değil. Bide akşam mantı ve 1 tabak kaptanlarimizin bunlar için güzel cezaları olacağını düşünüyorum morordek fancynancy

Cnm hurma nin tek yenmesi gerekiyor çift olunca vücutta kötü depolanıyor 1-3-5 istediğin kadar ye ama çift yeme bi de tek yemek sunnetmis

canim bence manti olmamisben evdekilere manti yaptigimda sadece yogurtla gecistiriyorum ki aslinda seninde pirasa yemegin varmis keske manti yemeseymissin

Egerki bana ve hedef arkadasimiza diyorsaniz canim ikimizinde katiliminin guzel olduğunu düşünüyorum daha birgün bile girmemezlik yapmadim
canim kaptanimiz genel konusmus yani hepimize geldi o sopa. Bazen bosladigimizda o sopalar iyi oluyor bize kendimize geliyoruz..alınganlık etmek yok yani

canim aslinda biliyorum ama aksam bu ayrintiya nasil dikkat etmedim acaba sen soyleyince farkettim. Aslinda hep dikkat ederdim dalginligima geldi herhalde hurmada vardi evde daha yani

Günaydın kızlar..Anasımı ve peynirimi yedim şimdi de t.kahvemi içiyorum.
Bugün tartı -500 gr. gösterdi.
Yani toplam 2 kilo eksideyim.
supersin ozlemcim kiskandim bak simdi yaaa ben ananas alicam ama nasil kesicemi bilmiyorum bimde falanda kesmiyorlar bi kolayligini bilen varmi

Canim Migros'tan almıştım birini kestirdim.Birini de kestirmeden aldım. Kesme tahtasının üzerinde kestim düşündüğün kadar zor değil.

Egerki bana ve hedef arkadasimiza diyorsaniz canim ikimizinde katiliminin guzel olduğunu düşünüyorum daha birgün bile girmemezlik yapmadim

Kuzum sizi aska getirip daha cok yazin diye etiketledim sizde gunduz durup durup gece yaziyonuz ben tavuk gibi erkenden yatinca sohbete dahil olamiyorum gunduzde bakiyorum sayfalar ilerlememis sopayi gosteriyorum gunduz katilan uok mu yaa
Bu arada arkadasina soyle kizi bizim gruba girsin hemen uye de buldum bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…