Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar..Anasımı ve peynirimi yedim şimdi de t.kahvemi içiyorum.
Bugün tartı -500 gr. gösterdi.
Yani toplam 2 kilo eksideyim.
Maialla
Günaydın kızlar..Anasımı ve peynirimi yedim şimdi de t.kahvemi içiyorum.
Bugün tartı -500 gr. gösterdi.
Yani toplam 2 kilo eksideyim.
maşallah çok iyi gidiyorsun, daha ne kadar devam edeceksin bu programa

Ahhh özlemmm yandım valla sabah beri unutmuşum ben açlık otu içmeyi

cnm youtube bunun için de video yapmış ordan bakabilirsin
Ben de icemedim..Dün erkenden uyumuşum canım. Sen niye içiyorsun kabızlık için mi? Nasıl demliyorsun? Kaç yaprak koyuyorsun içine?

Maialla

maşallah çok iyi gidiyorsun, daha ne kadar devam edeceksin bu programa
Canım aslında hiç iyi gitmiyorum. Kilom 75.5 ' e inmişti ama ben kısa sürede 80'e çıktım. Şimdi bu aldıklarimi vermekle uğraşıyorum.

Tatlım bu menü nedir böyle? Akşam akşam mantı yer mi diyet yapan insan? Sabahki kızılcık marmelatında da ölçü vermemişsin fark etmedim sanma. 500 ip cezası kestim sana, normalde daha fazla keserdim ama ip zor atlıyormuşsun..
Dun sabah
Yarim simit
Peynir
Zeytin
Domates salatalik
Sekersiz çay

Ara
Sade nescafe
Form cay

Öğle
Sabahki yarim simit
Ayran

Aksam
3 izgara köfte
Yesil salata

Su 2.5 lt
Spor 1.000 ip atladim.
Canım sen de mezuniyete yaklaştım diye az az da olsa simitleri gömmüşsün
1000 ip güzel gerçi, 100 de benim için atla.
Unutmadan bu da bugun ki menüm 4 lt su içtim 1000 ip cezası ve 300 kalorilik bölgesel hareketlerde sporum oldu
Canım menülerin çok iyi aynen devam
Takımımızı sevdiğine ben de sevindim canım
Kaptanım da demiş zaten, çağır o da gelsin grubumuza
Bizde şimdi tekrarını izliyoruz. Dün UTC yüzünden izleyememiştik. Bugün de UTC yi tekrar izleyip Mehmet i gününde izlemeye karar verdik eşimle.
Ben de dün akşam izleyebildim sonunda UTC'yi. Demek artık salı günü izlemeyeceksiniz ha, tüh UTC kardeşliği bozuldu mu
cnm form bile olsa paketli bir urun olduğu için sağlıklı değil. Bide akşam mantı ve 1 tabak kaptanlarimizin bunlar için güzel cezaları olacağını düşünüyorum morordek fancynancy
Gördüm şimdi çiklatım, o iş bende tatlım merak etme
Bu arada kozlar buyuk oglumu endokrin e getirdim yeme isini iuice abartti 1.5 senedir kosturmacadan kontrollerini yaptiramamistim gerci son kan tahlilinde hipotroidi ve insulin direnci normal idi ama bakalim ne durumdayiz simdi
İnsallah güzel cıkar sonucları kaptanım

Yok yok alinganlik degilde gruba girememekten kokrtum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…