- 29 Ocak 2017
- 4.453
- 8.503
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.481
MaiallaGünaydın kızlar..Anasımı ve peynirimi yedim şimdi de t.kahvemi içiyorum.
Bugün tartı -500 gr. gösterdi.
Yani toplam 2 kilo eksideyim.
maşallah çok iyi gidiyorsun, daha ne kadar devam edeceksin bu programaGünaydın kızlar..Anasımı ve peynirimi yedim şimdi de t.kahvemi içiyorum.
Ben de icemedim..Dün erkenden uyumuşum canım. Sen niye içiyorsun kabızlık için mi? Nasıl demliyorsun? Kaç yaprak koyuyorsun içine?Ahhh özlemmm yandım valla sabah beri unutmuşum ben açlık otu içmeyi
cnm youtube bunun için de video yapmış ordan bakabilirsin
Canım aslında hiç iyi gitmiyorum. Kilom 75.5 ' e inmişti ama ben kısa sürede 80'e çıktım. Şimdi bu aldıklarimi vermekle uğraşıyorum.Maialla
maşallah çok iyi gidiyorsun, daha ne kadar devam edeceksin bu programa
Tatlım bu menü nedir böyle? Akşam akşam mantı yer mi diyet yapan insan? Sabahki kızılcık marmelatında da ölçü vermemişsin fark etmedim sanma. 500 ip cezası kestim sana, normalde daha fazla keserdim ama ip zor atlıyormuşsun..Carsamba menu
Sabah 9 1 haşlama yumurta
5tane eti form
Kızılcık marmaleti
1 yeşil zeytin
Domates kapya biber
Yesilcay biberiyeli
Ara yarım muz
Ogle 1bucuk
Patlıcan kapya biber kozlenmis salata
Kabak mor lahana pancar sote yogurtlu salata
Fırın mucver
Aksam 7bucuk 1tabak pırasa
1tabak mantı
1bucuk su
3 mil Leslie 15dk
Canım sen de mezuniyete yaklaştım diye az az da olsa simitleri gömmüşsünDun sabah
Yarim simit
Peynir
Zeytin
Domates salatalik
Sekersiz çay
Ara
Sade nescafe
Form cay
Öğle
Sabahki yarim simit
Ayran
Aksam
3 izgara köfte
Yesil salata
Su 2.5 lt
Spor 1.000 ip atladim.
Canım menülerin çok iyi aynen devamUnutmadan bu da bugun ki menüm 4 lt su içtim 1000 ip cezası ve 300 kalorilik bölgesel hareketlerde sporum oldu
Takımımızı sevdiğine ben de sevindim canımInanin varya okadar üzüldümki dedim gruba giremezsem çok üzülürüm ben çok beğendim bu grubu inanin başka gruba gitsem yapamam gibi artık bugün yürüyüşe gittigim arkadasima bile burdan bahsediyorum iyiki girmissin wda diyor orasi sayesinde diyetini bozmuyorsun çok duzenli yapiyorsun dedi oda kizini tesvik etti oda bir gruba girmwyi düşünüyor
Ben de dün akşam izleyebildim sonunda UTC'yi. Demek artık salı günü izlemeyeceksiniz ha, tüh UTC kardeşliği bozuldu muBizde şimdi tekrarını izliyoruz. Dün UTC yüzünden izleyememiştik. Bugün de UTC yi tekrar izleyip Mehmet i gününde izlemeye karar verdik eşimle.
Gördüm şimdi çiklatım, o iş bende tatlım merak etmecnm form bile olsa paketli bir urun olduğu için sağlıklı değil. Bide akşam mantı ve 1 tabak kaptanlarimizin bunlar için güzel cezaları olacağını düşünüyorummorordek fancynancy
İnsallah güzel cıkar sonucları kaptanımBu arada kozlar buyuk oglumu endokrin e getirdim yeme isini iuice abartti 1.5 senedir kosturmacadan kontrollerini yaptiramamistim gerci son kan tahlilinde hipotroidi ve insulin direnci normal idi ama bakalim ne durumdayiz simdi
Tam kabızlık için değil karnım bi bosalsin istedim. Goz kararı kuzum ya 6-7 falan atiyorumdur heraldeBen de icemedim..Dün erkenden uyumuşum canım. Sen niye içiyorsun kabızlık için mi? Nasıl demliyorsun? Kaç yaprak koyuyorsun içine?
Amin inşallahOfff geçmiş olsun canım. Neyse kurtulmuşsun sen, darısı olanların başına. Herkese geçmiş olsun tabii.
Canım bu çocuk programları sırasındaki reklamları kapsıyor yanlış bilmiyorsam :)E süper haber işimiz daha kolay
Hadi yaaCanım bu çocuk programları sırasındaki reklamları kapsıyor yanlış bilmiyorsam :)
Ama tabi ki süper bir şey özellikle çocuklara özendirilmemesi açısından
Selam hanımlar
Sık giremesem de geçmişi okuyup geldim, cezalarımı azzz sonraa alıntılarımla birlikte keseceğim sizlere. Bugün perşembe, kesinlikle en ufak bir kaçamak görmek istemiyorum menülerde ona göre! Akşama herkes yazsın menüsünü
Ooo harikasin canim bu hafta bende güzel sonuçlar aldim yarin paylaşırız artıkGünaydın kızlar..Anasımı ve peynirimi yedim şimdi de t.kahvemi içiyorum.
Yok yok alinganlik degilde gruba girememekten kokrtumcanim bence manti olmamisben evdekilere manti yaptigimda sadece yogurtla gecistiriyorum ki aslinda seninde pirasa yemegin varmis keske manti yemeseymissin
canim kaptanimiz genel konusmus yani hepimize geldi o sopa. Bazen bosladigimizda o sopalar iyi oluyor bize kendimize geliyoruz..alınganlık etmek yok yani
canim aslinda biliyorum ama aksam bu ayrintiya nasil dikkat etmedim acaba sen soyleyince farkettim. Aslinda hep dikkat ederdim dalginligima geldi herhaldehurmada vardi evde daha yani
supersin ozlemcim kiskandim bak simdi yaaa ben ananas alicam ama nasil kesicemi bilmiyorum bimde falanda kesmiyorlar bi kolayligini bilen varmi
İnşallahGunaydin kizlar
Cumadan once son çıkış ben umutluyum hepimizden yarin yine guzel bir derece gelicek takimimiza
ne demek canım benim :)Çok teşekkürlerimle canım arkadaşım.
Sağolasın, eksik olmayasın. Çok incesin.
Çok teşekkürler canım arkadaşım, sevgiler.Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşallah
Yaaa olur mu hiiççç kebapçı calal varFatih’in kusa videolarına Baktım da bayan oyuncu kadrosu çok yetersiz geldi, o kadar ünlü bir dizide daha iyi oyuncuları oynatmalarını beklerdim
Yok erkekler çok iyi de kadın kadrosunu beğenmedimYaaa okur mu hiiççç kebapçı calal varezel var, zamanla oturur rolleri.
Oy maşallah. Doktor durdurmazsın diyor iyi diyor da bunun vardır illaki bir çözüm yolu Şahnurum. Hormonal dediği farklı bir durum mu yoksa bluğ çağı falan diye mi?Ptesi kardesinden para alip (harcligini kesmistim) 3 tane tost yemis kahvalti ogle yemegi ve ikindi kahvaltisinin ustune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?