Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

amin takyoncum herkese neşe sağlık versin Rabbim..

ben de bugün yediklerimi yazayım,

kahvaltıda; yumurta (aslında yememeliydim dün yemiştim deftere yazarken farkettim)
peynir
domates salatalık
çok az reçel ve çikolata ama çok az :kedi: zaten bu nedenle ara öğün yemedim

öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek salata

ara öğün tadımcanın yerfıstıklısından. ya hem bol tahıl var içinde hem tatlı hem de 140 kcal sadece.

akşam da ali nazik yapıcam, çok az ondan yicem.

işte böyle olumunekankayizsmile

takyoncum ve bluebottlecim mönüleriniz harika yarın eminim kilo vermiş olacaksınız darısı benimde başıma taz vakitte artık vericez inşallah kilo ...

3 gündür giremedım anne tarafından akrabalarımız geldı yazmaya fırsatım olmadı şimdi 2-3 günlük yedıklerımı paylaşmak ıstıyorum
14.09.2010
sabah:1 bardak nescafe,2tane kurabiye

ara:1 kutu ayran,yarım paket çizi

öğlen:1 tabak mercimek,1kasık yoğurt,1 dılım ekmek

aksam:1armut,1şeftali

15.09.2010
sabah:1 tane haslanmış yumurta,1 kk peynır,2 dılım k.ekmeği,1 bardak çay

öğlen:1 tabak mercimek çorbası

ara:1 dılım sade kek

aksam:3 tane kadınbudu köfte,4 tane küçük mantar,2 kasık yoğurt

selam fıstıklar.... geçen hafta siteden sorun yaşadığımdan mesaj yazamadım ama gelip mesajlarınızı takip ettim ara ara.. evimdede değildim ablamdaydım istanbulda... yeni geldim sayılır.... evime alışmaya çabalıyorum :).... herkes iyidir inşallah.. biraz mesajlara göz atayım..

Günaydın kızlar, tanımayan arkadaşlara kendimi tanıtayım: 2 ay öncesine kadar 13. takım kaptanıydım.
Adcığım bugün gelemeyeceği için 13. takımın kilo bildirimleri ile ben ilgileneceğim. Kontrol için de size gelirim.

Kallisim, ablacım, nasılsın? Herhalde bu yazın çok yoğun geçti.

Buralardayım..
Sevgiler..

ah canım benim evet aynen dediğin gibi yoğun bir yaz geçirdim şu an evime adapte olmaya çalışıyorum yerimseniben o derece yani... neyse bakalım yazda bitti okul başlıyor kış uzun ve biz yine kürkçü dükkanındayız...

ben de bu gün buralardayım aklınızda olsunopuyorumnanaktan

Takyoncum senin istikrarına bayılıyorum arada kaçırsan da hemen toparlıyorsun çok tebrik ederim seni

Teşekür ederiz kaptan hoşgeldin sayfamıza

günaydın canım takımcığım kilom 92 malesef bayramın acısı çıkıyor işte böyle merak etmeyin önümüzdeki hafta inşallah kurtulucam bu fazlalıklardan en geç iki haftaya kadar ineceğim 80 li rakamlara öpüyorum hepinizi

kilom 92

kalliste ablacım hoşgeldin özlemiştik seni artık aramızda olmandan çok mutluyum öpüyorum .

[B]5.TAKIM 173.ETAP

ferihann( 91.0 / % )
takyon ( 67,0 / % )
aresozgur ( 58.8 / ) ( geri dönmek üzere ayrıldı )
buebottle ( 59.5 / % )
benben ( 65,5 / % )
vatan_uğruna ( 72.1 / % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( % )
[/B]

bu haftanın listesi tamamlandıktan sonra kontrolü yapılıp paylaşıma sunulacak izinli olan arkadaşlar var gelirlerse listeye ekleyeceğim .

kalliste ablam birşey danışmak istiyorum aresözgür bu hafta izinli haftaya tekrar gelicek bu hafta izinli olarakmı göstereyim yoksa kilosunu aynımı geçeyim sormadan edemedim cevaplarsan sevinirim ablacım öpüyorum .

tatlım bir hafta için izin saymıyoruz aslında aynı geçsen daha iyi olur tüm istatistiki bilgiler değişiyor çünkü opuyorumnanaktan

tatlım bir hafta için izin saymıyoruz aslında aynı geçsen daha iyi olur tüm istatistiki bilgiler değişiyor çünkü opuyorumnanaktan

tamam ablacım aynı geçiyorum o zaman takyonda gelmedi zaten hemen hazırlıyorum listeyi bu geç gelmeler çoksorun olmadan bir uyarı daha yazayım bu hafta tam saatinde bildirimde bulunsun herkez değilmi teşekkür ederim ablacım öpüyorum .

5.TAKIM 173.ETAP

ferihann( 91.0 / 92,0 / -1,0 / -1,10 % )
takyon ( 67,0 / 67,0 / 0,0 / 0,00 % )
aresozgur ( 58.8 / 58,8 / 0,0 / 0,00 % )
buebottle ( 59.5 / 58,6 / 0,9 / 1,51 % )
benben ( 65,5 / 65,5 / 0,0 / 0,00% )
vatan_uğruna ( 72.1/ 71,8 / 0,3 / 0,42 % )
banucan4 ( 84,4 / 85,9 / -1,5 / -1,78 % ) ( eski üye geri döndü )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 498,3 / 499,6 / -1,3 / -0,26 % )

llistemiz hazır arkadaşlar kardeş takıma kontrol ettirip paylaşıma sunacağım .aresözgür bir hafta izinli olduğu için kilosunu aynı geçtim . takyon bildirim yapmadığı için kilosunu aynı geçtim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…