- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.961
Günaydın kızlar, tanımayan arkadaşlara kendimi tanıtayım: 2 ay öncesine kadar 13. takım kaptanıydım.
Adcığım bugün gelemeyeceği için 13. takımın kilo bildirimleri ile ben ilgileneceğim. Kontrol için de size gelirim.
Kallisim, ablacım, nasılsın? Herhalde bu yazın çok yoğun geçti.
Buralardayım..
Sevgiler..
Takyoncum senin istikrarına bayılıyorum arada kaçırsan da hemen toparlıyorsun çok tebrik ederim seniherkese selamlar kızlar bugün maşallah neşeli gördüm sizleri Rabbim daim etsin inşallah ben bygün kahvaltıda yarım simit yedim 1 k k peynir 1 bardak şekersiz çay içtim öğlen acıkmadım ama yinede birden yüklenme olmasın diye 1 tane küçücük biber dolması yedim arada birşey yemek istemiyorum akşamda salata yoğurt yiyecem sporu ihmal etmiyorum tabi
Teşekür ederiz kaptan hoşgeldin sayfamızaGünaydın kızlar, tanımayan arkadaşlara kendimi tanıtayım: 2 ay öncesine kadar 13. takım kaptanıydım.
Adcığım bugün gelemeyeceği için 13. takımın kilo bildirimleri ile ben ilgileneceğim. Kontrol için de size gelirim.
Kallisim, ablacım, nasılsın? Herhalde bu yazın çok yoğun geçti.
Buralardayım..
Sevgiler..
kalliste ablam birşey danışmak istiyorum aresözgür bu hafta izinli haftaya tekrar gelicek bu hafta izinli olarakmı göstereyim yoksa kilosunu aynımı geçeyim sormadan edemedim cevaplarsan sevinirim ablacım öpüyorum .
tatlım bir hafta için izin saymıyoruz aslında aynı geçsen daha iyi olur tüm istatistiki bilgiler değişiyor çünkü opuyorumnanaktan
Ferihancım, listenizi kontrol ettim, ellerine sağlık :))) Ben de az sonra listemizi buraya bırakırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?