- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.941
Canım evde ne yaptıysam;benbencim evden ne getiriyorsun? ben de evden getirmek istiyorum hep ama hem zor geliyor hem de çeşit aklıma gelmiyor. tavsiye edermisin bikaç şey? öptüm canımm opuyorumnanaktan
Canım evde ne yaptıysam;
Bazen bi kase çorba yanına bir dilim kepek ekmeği,
az yağlı makarna üzerine yoğurt,
Sebze yemeği 1 ya da 2 dilim kepekli ekmek,
4-5 kaşık pilav üzeri haşlanmış tavuk,
Beyaz peynir, domates, salatalık, 3-4 zeytin çayla yiyorum
Biber dolması 1-2 tane+yoğurt ya da karpuk (kavun)
genelde evde ne varsa cam saklama kaplarım var küçük ve az porsiyonluk onlara koyup getiriyorum buzdolabı da var işyerinde dolap olmasa bile akşamdan dolaba koyup sabah çıkarıp alınca öğleye kadar bişey olmuyoryerimseniben, ancak ılıyor artık havlar serinledi
Çok güzel bluecum insan başlayınca vazgeçemiyor yapmadığın zaman eksiklik hissediyorsun kendinde ve vücudundaki şekillenmeyi görünce iyiki başlamışım diyosun. O defterden ben de tutuyordum ama bu aralar rafa kaldırdım, başlaman çok güzel, ayrıca oraya yaptığın egzersizleri de yaz canım.Pilates çemberi hangisini aldın?sağolasın benbencim, ben de böyle yapıcam bundan sonra, iyi fikir yani en azından getirebileceğim zaman getiricem.
ben de benben arkadaşım gibi pilatese merak saldım kaydirigubbakcemile3 dün başladım kalça hareketleriyle. valla hiçbi yerim tutulmadığı gibi belimde çok rahatlama hissediyorum bugün. hepinize tavsiye ederim. bir de pilates minderiyle pilates çemberi siparişimi verdim dün. onlar da gelince daha hızlı zayıflarım inş.
ayrıca püsküüt gibi defter tutmaya başladım. bu sabah da kayıtlara başladım
önce tarihi yazdım, sonra kilomu. sonra sayfayı 2ye böldüm, sol tarafa yediklerimi yazıcam, sağ tarafa da aldığım sıvıyı. bakalım yeterli sıvı alıyormuyum.
yazdıklarımı buraya da yazayım;
kahvaltım; 1 yumurta+2 dilim ekmek+1 tatlı kaşığı reçel+çeyrek kibrit kutusu peynir+1 fincan adaçayı.
gün içinde görüşmek üzere..esen kalın :1hug:
Çok güzel bluecum insan başlayınca vazgeçemiyor yapmadığın zaman eksiklik hissediyorsun kendinde ve vücudundaki şekillenmeyi görünce iyiki başlamışım diyosun. O defterden ben de tutuyordum ama bu aralar rafa kaldırdım, başlaman çok güzel, ayrıca oraya yaptığın egzersizleri de yaz canım.Pilates çemberi hangisini aldın?
ŞenizŞenizŞenizbuarada sana da günaydın reyhan ablacım :)
ferihancigim. dün ben eve geldigimde bizdede yemek yoktu ben buna cok sevindim. birkc cekirdek citleyip bir kahve icip yattim. eve gelip sofrayi hazir görünce inan bana ayip olmasin diye yiyorum cogu zaman canim istemesede. esim yemiyor beni bekliyor cayi yemegi hazirliyor ayip olmasin diye yiyorum cogu kez. ama birsey olmayinc aman cok sevindim. ama pisbogazlik bir dönemimde olsayi evde ne varsa üstüste yerdim dondurma tatli üstünede inanmazsin müsli yapar yerdim ay cok igrencim yaakannehircanım takımım günaydın ayy birtürlü konsantre olamıyorum diyete yardım edin gün içinde sıkıntım yok ama akşamları cıvıtıyorum çıldırıcam bu hafta çözmeliyim bu alışma sürecini reyhan ablam sen nasılsın neler yiyorsun biraz desteğe ihtiyacım var akşamları günün açlığıyla saldırıyorum resmen ne varsa dün bütün gün protein yedim çok güzeldi acıkmadımda akşam eve gittim ve yemek olmadığı için evde hemen ne bulduysam tost gibi :kedi: yağsız tost ama sonuçta ekmek karbonhidrat ohaoldumsmile yedim oysa yumurta yemeliydim haşlama tavuk yemeliydim sosis yemeliydim yoğurt yemeliydim of offf offf bir çare bulmalıyım bu işe neyse bu hafta alışma dönemi demiştim alışıcam muhakkak .. daha bu sabah hiç bir şey yemedim . yanımda bişeyde getirmedim bugün hafif bişeyler yemeye çalışıcam bakalım olursa eğer öpüyorum hepinizi ...
reyhan ablacım kendi işine dönmene çok sevindim . gözün aydın .
benbencim ve bluebottlecim harikasınız mönüleriniz gayet güzel üstelik plateste harika ne kadar inceldiğinizi ve neler yaptığınızı paylaşırsanız bizimle sizden destek alırız .
takyoncum sen artık kendini biliyorsun canım azmine hayranım biraz ağır yemiş olman önemli değil bundan sonra hepimizi dikkat edicez artık her cuma kilo vermiş olmalıyız tekrar ramazan öncesi gibi dereceye girmeyi umuyoruz hem bireyselde hemde takım olarak .
banucum artık izin bitti değilmi sendende kilo verme adına hızlanmayı bekliyoruz . hepimiz rehavet dönemini attık üstümüzden sendede bu hız vardır sanırım güveniyorum sana canım canlanma hareketlenme zamanı geldide geçiyor bile değilmi .
kalliste ablacım oyumuzu kullandık inşallah birinci olur oy verdiklerimiz ve yapılacak yardımlarla mutlu olur bir çok insan senide özledik bu arada sık sık uğra özletme kendini .
arkadaşlar hepinizi bol bol öpüyorum gün içinde yine yazmaya çalışırım sayfa açık fakat işler yoğun olabiliyor bazen görüşmek üzere tekrar .opuyorumnanaktan
ben de o konuyu okuduktan sonra aldım canım hemen.Memnunum kaslarımın kuvvetlendiğni hissediyorum, çok düzenli yapamadım ben izne ayrıldım memlekete gittim tatil derken yanıma da almamıştım.Toplasan 1 haftadır falan yapıyorum ama kaslarımın güçlendiğini hissediyorum dediğim gibi böyle böyle sıkılaşacak zaten.desteğin için teşekkürler benbencim :) deltanın ds560 yani orta boy olanından aldım canım. o kadar memnun kalmışlar ki ben de hemen alayım dedim, bari hemen etkisini göstermiş olur diye:) sen ne kadar zamandır yapıyorsun? faydasını görmeye başladın mı?
canım takımım günaydın ayy birtürlü konsantre olamıyorum diyete yardım edin gün içinde sıkıntım yok ama akşamları cıvıtıyorum çıldırıcam bu hafta çözmeliyim bu alışma sürecini reyhan ablam sen nasılsın neler yiyorsun biraz desteğe ihtiyacım var akşamları günün açlığıyla saldırıyorum resmen ne varsa dün bütün gün protein yedim çok güzeldi acıkmadımda akşam eve gittim ve yemek olmadığı için evde hemen ne bulduysam tost gibi :kedi: yağsız tost ama sonuçta ekmek karbonhidrat ohaoldumsmile yedim oysa yumurta yemeliydim haşlama tavuk yemeliydim sosis yemeliydim yoğurt yemeliydim of offf offf bir çare bulmalıyım bu işe neyse bu hafta alışma dönemi demiştim alışıcam muhakkak .. daha bu sabah hiç bir şey yemedim . yanımda bişeyde getirmedim bugün hafif bişeyler yemeye çalışıcam bakalım olursa eğer öpüyorum hepinizi ...
reyhan ablacım kendi işine dönmene çok sevindim . gözün aydın .
benbencim ve bluebottlecim harikasınız mönüleriniz gayet güzel üstelik plateste harika ne kadar inceldiğinizi ve neler yaptığınızı paylaşırsanız bizimle sizden destek alırız .
kaptanım ozaman akşamları sen de evde müsait oluyorsan, bilgisayarın varsa bizim pilatese katıl, memnun kalmazsan bırakırsın ama bu işin asıl çözümü spor hareket. bak mesela, vücut bakımı konusunun altında bacak bakımı diye bi başlık var, orada bacaklarını inceltmek isteyenlerin başlığında benben ve ben de varız olumunekankayizsmile orada bi arkadaş yazmış da, önceden 3 kilo verip 4 cm zayıflamış ama sadece 8 gün istikrarlı bi şekilde yaptığı pilatesle 1 kilo ile bel basen kalçadan 3er cm zayıflamış, acayip motive etti bu durum beni.
ayrıca belki protein diyetinden dolayı vücut böyle bi istek durumuna geçmiş olabilir, bilemiyorum hiç uygulamadım ama daha önce de dediğim gibi ben 6 öğün + herşeyden az az dengeli beslenerek zayıflama taraftarıyım. daha önce yaptım cildim düzeldi moralim düzeldi :)
Selamlar
ferihancım tembellik etme yaa öyle bi lüksün yok seninn
bak evli barklı çocukluyuz yine de vakit buluyoruz bulmaya çalışıyoruz
yarın evlenince durum çok değişiyor kaptancımm daha az vaktin daha çok sorumluluğun oluyor
şimdi annenin yanındasın arada kaytarırsın kendi evinde kaytaramıyosun her iş sana bakıyo şeker kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?