- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.601
Ben haftaya güzel bir eksiyle geleceğine inanıyorum canım. Sevgilerimle.Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Düşündüğüm gibi + 200 gr. geldim. Haftaya düzelir de telafi ederim umarım.
silindim mi bennnnnn.ooo hoşgelsin yağmur seni ilk sayfadaki listeden ne zaman silsem geri geliyorsun bu sefer gitmeyeceksin dimi tatlım
***5. Takım 563. Etap***
bluedolphin (86/) bildirimde bulunmadı
prensesss016 (55,3/55/0,3/0,54) mezun olmak istiyor
besbb9 (72,4/72,1/0,3/0,41)
balpamuk (61,4/)
fancynancy (81,1/80,7/0,4/0,49)
evlaefe (71/69,5/1,5/%2,11)
beyazinci (58/)
Cikilatacanavari (89,5/)
ssyykk123 (81/)
5. Takım Ortalaması: %
***Denemedeki Üyeler***
Hedef48 (56,8/56,2/0,6/1,06) Yeni üye baş. kg: 57,4 baş. tarihi: 16.03.2018 hedef: 48
karabiber01 (83,9/82,7/1,2/1,43) 317. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü. Baş. kg: 85 baş. tarihi: 16.03.2018 hedef: 60
si_bel (71,3/69,6/1,7/2,38) Yeni üye baş. kg: 71,3 baş. tarihi: 19.03.2018 hedef: 60
***İzindeki Üyeler***
toplight (72,9/) tartılamadım maalesef
0zlem (75,5/)
***Mezun Olan Aktif Üyeler***
morordek (60,8/)
medusa38 (55,6/)
@Hedef48, @karabiber01 vesi_bel kızlar tebrikler güzel vermişsiniz
Kaptanım detoks bir hafta sonra gelirse napicamTEBRİKLER TATLIM GÜZEL SONUÇ
Emziren anneler yapabilir diyor ama bence yapma canım cunku sütün çoğunu su olusturuyor biliyorsun. E ödem atmak demek su atmak demek, bence etkileyebilir sütü. Medusa da demiş sen şekeri ve hamurişini kessen zaten faydalı olur.morordek şu kürü yapayım bir günlük dedim elma ve tarçın var sadece bol su tüketmiş oluyorum zararı Olmaz herhalde diye düşündüm ama baya sık tualete gittim devam etsem mi bıraksam mı bilemedim
Evet hedefini aşan larda bugün ben varım
Kızlar süper kg vermişssiniz tebrik ederimHedefime 200 gr kalmıştı ama buda çok iyi bir sonuç benim için
Bu hafta 82.700 gr geldim
Tamam canım zaten en son durumun önemliydi bizim için, ona göre not aldıkMorördek canim adim sicak browniydi graptaki herkez canimiz çok çekiyor adini gördükçe derlerdi bende degistirmistim karabiber01 yaptim
Nerde yürüyorsun kuzum sen denizin içinde miEki Görüntüle 2130510 hayırlı cumalr kizceler yürüyüşe çıktım sisten önümü goremicem neredeysebir süre sonra benden haber alamazsanız polisi ararsınız
Oh oh mezuniyetin şimdiden hayırlı olsun canım, sana ceza kesmeyi özleyeceğimVeeee mezuniyet isteyenlerde bugun
Gecen hafta 55.3
Bu hafta 55
-300
Vermeden gitmek olmazdi
2 gün sıktım kendimi aldigimida verdim
Canım çok iyi vermişsin tebrik ederim deYulaf ezmeli chiali omlet acayip tok tutuyor öğlen acikmadim. Evet ben 69 600 geldimEki Görüntüle 2130524
Kuzucum akşam biraz kh ağırlıklı olmuş sanki. Döneri yiyip pilavı yemeseydin :)Erken uyudum dün kızlar. Dünkü menüm
Kahvaltı
Menemen
2,5 dilim tb ekmek
Ara
Filtre kahve
2 avuç patlamış mısır
Öğle
Bir büyük kase mercimek çorbası
Ara
Muz
Akşam
Domates çorbası 2 kepçe
2 yk pilav
Birkaç parça döner
Gece
Kahve
Spor: 25 dk zumba
Su: 1,5 lt
Müthişsin canım tebrik ederimEki Görüntüle 2130537 yihaaahedefimi gecmisemmm gecem haft sabittim cikdirmistim
Kızlar bu detoksun gidişi sonra geri gelirse ben sokkk
Hadi bakalım kg bildirimiyle başla madem :)günaydınnnn.beni hatırlayan var mı bilmiyorum ama çoban yıldızı gibi bi görünüp kayboldum.
bi şans daha istiyorum.
tmmm derseniz bugün start vericem.zaten deneme sürem var.
işle ilgili ve sağlıkla ilgili problemler yaşadım.çok şükür toparladım.birde diyete adapte olmak evli çocuklu ve çalışan için zor oluyor.bende kendimi bi kere daha denemek istiyorum ne dersiniz??
hemen bildir bakalım kilonusilindim mi bennnnnn.
burdayım.2 hafta deneyelim bakaalım.
bugün kilo bildiririm olur mu?
canım seninkisi duraksamaydı detoks sonrası eğer abartmöaz detoks öncesi gibi diyetine dikkat edersen kilolar geri gelmez haa 1,5 kg verdim diye ballar kaymaklar gelirse kilolarda gelirKaptanım detoks bir hafta sonra gelirse napicam3 hftdir net çok dikkat ediyorum bu hafta düşmeseydim kendimdeen şüphe edecektim
Yokkk yemenim zaten mide doğal besinlere alınış yemek istesemde yiyemem ligden bulaniyor bugün tahlilde verdim yürüyüş dönüşü hormonlara baktırmak için değerler vs yağ kas oranında baktiricam oglenbaslarken metabolizma yaşım 48 di en son 37 düşmüştü çok istiyorum hkikten bi alışveriş yapicam 65 duseyimhemen bildir bakalım kilonu
canım seninkisi duraksamaydı detoks sonrası eğer abartmöaz detoks öncesi gibi diyetine dikkat edersen kilolar geri gelmez haa 1,5 kg verdim diye ballar kaymaklar gelirse kilolarda gelir
Az Kaldı sisten batacaktım denizeGünaydın hanımlar
Emziren anneler yapabilir diyor ama bence yapma canım cunku sütün çoğunu su olusturuyor biliyorsun. E ödem atmak demek su atmak demek, bence etkileyebilir sütü. Medusa da demiş sen şekeri ve hamurişini kessen zaten faydalı olur.
Kızlar süper kg vermişssiniz tebrik ederim
Tamam canım zaten en son durumun önemliydi bizim için, ona göre not aldık
Nerde yürüyorsun kuzum sen denizin içinde mi
Oh oh mezuniyetin şimdiden hayırlı olsun canım, sana ceza kesmeyi özleyeceğim
Canım çok iyi vermişsin tebrik ederim de
Tartıya çorapsız kıyafetsiz çık istersen, daha da eksi gelirsin :) Kıyafetlerin ağırlığı da oluyor malum
Kuzucum akşam biraz kh ağırlıklı olmuş sanki. Döneri yiyip pilavı yemeseydin :)
Müthişsin canım tebrik ederim
Hadi bakalım kg bildirimiyle başla madem :)
Bir de tekrar hatırlat hedef kg kaçtı senin?
özlem cim listelere dönmene 2 hafta var ona göre artık toparla tatlım kendini (gerçi toparladın )Kızlar listedeki kilom 15 gün önce bildirim yaptığım kilom.
Cuma'yı bilmiyorum ama
Pazartesi:80.5
Bugun 77.8
Hedefim 78'di 200 gr hedefimi geçmişim.
morordek
Aslında utanç verici bir tablo ama neyse ki daha fazla almadan kendimi toparlamaya çalıştım.
Bu haftaki hedefim 76.5
Kaptan'ım nasıl anlatılır bilmiyorum böyle boşlukta gibiyim. Sigara bırakan insanlar gibi oldum sanki boşlukta hissediyorum kendimi çok zorluyorum.özlem cim listelere dönmene 2 hafta var ona göre artık toparla tatlım kendini (gerçi toparladın )
Pazartesiye göre çok iyi Özlemcim, şimdi sırada 76,5 varKızlar listedeki kilom 15 gün önce bildirim yaptığım kilom.
Cuma'yı bilmiyorum ama
Pazartesi:80.5
Bugun 77.8
Hedefim 78'di 200 gr hedefimi geçmişim.
morordek
Aslında utanç verici bir tablo ama neyse ki daha fazla almadan kendimi toparlamaya çalıştım.
Bu haftaki hedefim 76.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?