- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.621
canım bu durum çok kötü hemen kendine oyalanacak bişeyler bul zorlayarak değil keyif alarak kilo vermeye çalış değilse çok yorarsın kendiniKaptan'ım nasıl anlatılır bilmiyorum böyle boşlukta gibiyim. Sigara bırakan insanlar gibi oldum sanki boşlukta hissediyorum kendimi çok zorluyorum.
tamam yağmur cum ama mutlaka ekle kilonutoplight işdeyim canım 6 gibi bildirsem olur değil mi?
Başarılar diliyorum canım.Kaptan'ım nasıl anlatılır bilmiyorum böyle boşlukta gibiyim. Sigara bırakan insanlar gibi oldum sanki boşlukta hissediyorum kendimi çok zorluyorum.
Yediklerine bir süre daha dikkat etmeye devam edersen bişicik olmaz canım.Eki Görüntüle 2130537 yihaaahedefimi gecmisemmm gecem haft sabittim cikdirmistim
Kızlar bu detoksun gidişi sonra geri gelirse ben sokkk
InşallahYediklerine bir süre daha dikkat etmeye devam edersen bişicik olmaz canım.
Pazartesi anlaşılır o ama sanmıyorum kırılan kilolar kolay kolay geri gelmiyor salmazsan gelmez inşallahKaptanım detoks bir hafta sonra gelirse napicam3 hftdir net çok dikkat ediyorum bu hafta düşmeseydim kendimdeen şüphe edecektim
Çok tebrik ederim mezuniyet çok yakınAltılı rakami gördüm sukur yaa çok heyecanliyim hedefime kaldı 4.5kg insallaahhh
Sen su deyince bende hemen şişemi doldurdum koydum masamaEki Görüntüle 2130575
Sabah evden kahvaltılığımı getirememiştim.
Saat 08:30'da işyerimizdeki kahvaltıdan yedim.
Yumurtanın yarısını yiyebildim, fazla geldi.
Saat 10:00'da da kahvemi içtim.
Bugün bol bol su içeceğim inşallah. 1,5 lt su şişemi masama koyuyorum ki, gördükçe hatırlayıp içeyim suyumu.
Eki Görüntüle 2130576
Kendini çok sıktığından kaynaklanıyor bence çok fazla düşünmemeye çalış dikkatini başka birşeylere ver ya da kendini ödüllendirme sistemine git seni heyecanlandıracak detok suyu şişesi var mesela yoksa al kendine ben ip aldım mesela bu gibi şeyler bu durumlarda kurtarıcı olabilir biraz sabit kalmaya da çalışabilirsin bu kilona adapte olup tekrardan vermeye çalışabilirsin ben 10 kilo verdikten sonra 1,5-2 ay kadar sabit tutmaya çalıştım ki zaten veremiyordum da sonra bu platforma rast geldim iyiki de rast geldimKaptan'ım nasıl anlatılır bilmiyorum böyle boşlukta gibiyim. Sigara bırakan insanlar gibi oldum sanki boşlukta hissediyorum kendimi çok zorluyorum.
ay sen nerden ciktinwawwwww buralar hareketlenmiş heycan vericiiiiiiiii.
Hoşgeldin canım özlettin kendini nasılsınızHellöö
Ayyyy oku oku bir hal oldum, morordek azad etti ama yine de eksik olurdum bitirmesem. Cok sukur bitti tum sayfalar yetistimm
prensesss016 canim tebrik ederimmm darisi basimaa
Benim kilom 68.9 ama kahvalti sonrasi tartildim unuttugumdan, 2 gun once 68 idimHaftaya izin kilom 66.8i hedef koyuyum ki listeye geri doneyimmm
Ozledim ya. Yeni arkadaslar hosgelmisler, elbirligiyle takimimizi 3. Etmisler. Ayni performansi bu hafta da gorecegiz umarimtanimayanlar icin: ben 30 yasindayim 10 bucuk aylik bir bebegim var ve emzirirken aldigim kilolari vermeye calisiyorum ama alip alip geri veriyorum cikamadim 70-68 araligindan
Umarim nisana bomba gibi baslayacagim desteginizle
wawwwww buralar hareketlenmiş heycan vericiiiiiiiii.
HoşgeldinizHellöö
Ayyyy oku oku bir hal oldum, morordek azad etti ama yine de eksik olurdum bitirmesem. Cok sukur bitti tum sayfalar yetistimm
Benim kilom 68.9 ama kahvalti sonrasi tartildim unuttugumdan, 2 gun once 68 idimHaftaya izin kilom 66.8i hedef koyuyum ki listeye geri doneyimmm
Ozledim ya. Yeni arkadaslar hosgelmisler, elbirligiyle takimimizi 3. Etmisler. Ayni performansi bu hafta da gorecegiz umarimtanimayanlar icin: ben 30 yasindayim 10 bucuk aylik bir bebegim var ve emzirirken aldigim kilolari vermeye calisiyorum ama alip alip geri veriyorum cikamadim 70-68 araligindan
Çok iyi etmişsin canım.Sen su deyince bende hemen şişemi doldurdum koydum masama
Gben gelmiiisHellöö
Ssyykk bildirim yaptı ya kaptanım
2000 ip cezasımorordek krkudan yazamadım 58,8 çıktım 800gr almışım, ne ceza verirseniz hazırım yapmaya haftaya için hedefim 57,5kilo
Bende tam cevap yazıyordum bildirim yaptım diyeGben gelmiiis
Hadi bakalım haftaya seni listede görmek istiyoruz
Ssyykk bildirim yaptı ya kaptanımneyse etiketlenmemiş zaten
Şeker unda okadar güzel ki pastalar börekler ama hepsi cızEvet canım şekerli gıdalar ve hamurişi YÖK Yani, sadece kahvaltıda 1-2dilim ekmeğe izin veriyorum kendime o kadar
Aslinda ben kimseye Menüsüyle ilgili yorum yapmak istemem belki yanlıs biliyorumdur diye ama canim aksam yenile 2 tabak sebze yemeği fazla olmus pirasayi ogken yemen gerekirdirGunaydin mutlu gunler arkadaşlar insaallh tartilar mutlu eder herkesi sayfaları okyyamadim dün fancy youtube videosunu gördüm ama acamadim bakcam bir ara dün uyuyakalmışım önce menü yazam
Dünkü perşembe menü
Sabah 9 yulaf ezmeli chiali omlet
Yarim tost
1 yeşil zeytin
Domates
Yeşil çay biberiyeli
Öğlen 1 de 1 bardak erik suyu şekersiz
Akşam 7de 1tabak mantar sote
1tabak pirasa
4tane eti form açık paket vardı mantarla
2 kaşık yogurt
Aksam 10 da 1ceviz 1incir
Su 2lt
Spor 200 ip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?