- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.641
Bu listedeki mezun ve izinli olan uyeleri tebrik ederim mezun olupta burda yorum yazmaniz çok hos olmuş yoksa gelmek istemeseniz gelmiyebilirsiniz yaptiginiz gercekten çok zor bir iş liste takip etmek paylasmak hesaplamak***5. Takım 563. Etap***
bluedolphin (86/)
prensesss016 (55,3/55/0,3/0,54)
besbb9 (72,4/72,1/0,3/0,41)
balpamuk (61,4/)
fancynancy (81,1/80,7/0,4/0,49)
evlaefe (71/)
beyazinci (58/)
Cikilatacanavari (89,5/)
ssyykk123 (81/)
5. Takım Ortalaması: %
***Denemedeki Üyeler***
Hedef48 (56,8/56,2/0,6/1,06) Yeni üye baş. kg: 57,4 baş. tarihi: 16.03.2018 hedef: 48
karabiber01 (83,9/82,7/1,2/1,43) 317. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü. Baş. kg: 85 baş. tarihi: 16.03.2018 hedef: 60
si_bel (71,3/69,6/1,7/2,38) Yeni üye baş. kg: 71,3 baş. tarihi: 19.03.2018 hedef: 60
***İzindeki Üyeler***
toplight (72,9/)
0zlem (75,5/)
***Mezun Olan Aktif Üyeler***
morordek (60,8/)
medusa38 (55,6/)
Listeyi de one cekelim
Oh oh iyi hemen gitmek yok senle ben yeni girdikTeşekkür ederiz
Çok tebrik ederim biz görebilecek miyiz acaba o günleri
Haftada yarım kilo canım benim hedefim daha fazlasında vucut kendini kapatıyor yani biraz daha listedeyim
Detokslarda n bitt8ginde bozma az yemelere dikkat et eger bitti fazla yesem birsey olmaz dersen daha fazlasi geliyor ama yarinda saglikli sekilde az yersen sorun olmaz ve tebrik ederimEki Görüntüle 2130537 yihaaahedefimi gecmisemmm gecem haft sabittim cikdirmistim
Kızlar bu detoksun gidişi sonra geri gelirse ben sokkk
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum Nuh Afra çok güzel eksiler olmuş, kilo aldığım için çok özür diliyorum benim yüzümden ortalama etkilenecek baya, bu hafta hiç kaçamak yapmıcam haftaya çok güzel bir eksiyle gelicem inşallah2000 ip cezası
Senin kilonda alınan 800 gr listeyi çok olumsuz etkiliyor
Bu hafta kesinlikle kaçamak görmek istemiyorum menulerinde
Kaptanlar sayesindewawwwww buralar hareketlenmiş heycan vericiiiiiiiii.
inşallah canım.Pazartesiye göre çok iyi Özlemcim, şimdi sırada 76,5 var
Önceleri yoktu geceleri bişeyler yemek istiyorum.Belki bu ananas detoksundan kaynaklanmıstır inşallah.canım bu durum çok kötü hemen kendine oyalanacak bişeyler bul zorlayarak değil keyif alarak kilo vermeye çalış değilse çok yorarsın kendini
İnşallah canım.Başarılar diliyorum canım.
Yaptığın egzersizlerin örnek oluyor hepimize.
Emeklerinin karşılığını alacaksın inşallah.
Var canım sayaçlı ipim de var detoks şişem de var. Son 10 gündür kendimi çok saldım uzerine de bu detoksu yapinca bu yüzden zor gelmiş olabilir.Pazartesi anlaşılır o ama sanmıyorum kırılan kilolar kolay kolay geri gelmiyor salmazsan gelmez inşallah
Çok tebrik ederim mezuniyet çok yakın
Sen su deyince bende hemen şişemi doldurdum koydum masama
Kendini çok sıktığından kaynaklanıyor bence çok fazla düşünmemeye çalış dikkatini başka birşeylere ver ya da kendini ödüllendirme sistemine git seni heyecanlandıracak detok suyu şişesi var mesela yoksa al kendine ben ip aldım mesela bu gibi şeyler bu durumlarda kurtarıcı olabilir biraz sabit kalmaya da çalışabilirsin bu kilona adapte olup tekrardan vermeye çalışabilirsin ben 10 kilo verdikten sonra 1,5-2 ay kadar sabit tutmaya çalıştım ki zaten veremiyordum da sonra bu platforma rast geldim iyiki de rast geldim
Yok canım kalmazsınVar canım sayaçlı ipim de var detoks şişem de var. Son 10 gündür kendimi çok saldım uzerine de bu detoksu yapinca bu yüzden zor gelmiş olabilir.
Ben de yıllardan beri buralardayım. Böyle giderse ömür boyu burada kalacağım.
Saol canimyeni telefonun hayırlı olsun güle güle kullan canım :)
tebrikler canım :)
Var canım sayaçlı ipim de var detoks şişem de var. Son 10 gündür kendimi çok saldım uzerine de bu detoksu yapinca bu yüzden zor gelmiş olabilir.
Ben de yıllardan beri buralardayım. Böyle giderse ömür boyu burada kalacağım.[/QUOTE
Ananas ne kadar verdin bana telden yaz tekrar kaydedeyim telefon değişince diğerinde kalmış onu şarj edersem alırım ancak
Inşallah canmDetokslarda n bitt8ginde bozma az yemelere dikkat et eger bitti fazla yesem birsey olmaz dersen daha fazlasi geliyor ama yarinda saglikli sekilde az yersen sorun olmaz ve tebrik ederim
Artık bayağ düzenledim çok şükür yeşilliği bile fazla kaçırsam şişiyordu. Inşallah böyle giderPazartesi anlaşılır o ama sanmıyorum kırılan kilolar kolay kolay geri gelmiyor salmazsan gelmez inşallah
Çok tebrik ederim mezuniyet çok yakın
Sen su deyince bende hemen şişemi doldurdum koydum masama
Kendini çok sıktığından kaynaklanıyor bence çok fazla düşünmemeye çalış dikkatini başka birşeylere ver ya da kendini ödüllendirme sistemine git seni heyecanlandıracak detok suyu şişesi var mesela yoksa al kendine ben ip aldım mesela bu gibi şeyler bu durumlarda kurtarıcı olabilir biraz sabit kalmaya da çalışabilirsin bu kilona adapte olup tekrardan vermeye çalışabilirsin ben 10 kilo verdikten sonra 1,5-2 ay kadar sabit tutmaya çalıştım ki zaten veremiyordum da sonra bu platforma rast geldim iyiki de rast geldim
amiiiinn canımTebrikler insallah birdaha almamak dilegiyle canim
canım sen meun olmamış gibi burda yazmaya devam et menü paylaş cumaları tartıl korumak kg vermekten daha zoramiiiinn canımasıl iş şimdi başlıyo almamak yazın koyvermemek
ayy atlamışım ben onuGben gelmiiis
Hadi bakalım haftaya seni listede görmek istiyoruz
Ssyykk bildirim yaptı ya kaptanımneyse etiketlenmemiş zaten
canı m okadar giyinik tartılma yaaa ben kafamdaki tokayı bile çıkarıyorum yeri geliyoYulaf ezmeli chiali omlet acayip tok tutuyor öğlen acikmadim. Evet ben 69 600 geldimEki Görüntüle 2130524
görüceksiniz tabi canım ınanın yeterTeşekkür ederiz
Çok tebrik ederim biz görebilecek miyiz acaba o günleri
Haftada yarım kilo canım benim hedefim daha fazlasında vucut kendini kapatıyor yani biraz daha listedeyim
amin canım inşallahtebrikler canım darısı başımıza
canım yaa hiç ğerşembeye uygun menü olmamış.Erken uyudum dün kızlar. Dünkü menüm
Kahvaltı
Menemen
2,5 dilim tb ekmek
Ara
Filtre kahve
2 avuç patlamış mısır
Öğle
Bir büyük kase mercimek çorbası
Ara
Muz
Akşam
Domates çorbası 2 kepçe
2 yk pilav
Birkaç parça döner
Gece
Kahve
Spor: 25 dk zumba
Su: 1,5 lt
Sende benim gibi buralardan ayrılma hayırlı olsun mezuniyetinamiiiinn canımasıl iş şimdi başlıyo almamak yazın koyvermemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?