- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.661
oooo süpersin canım tebrik ederim.Eki Görüntüle 2130537 yihaaahedefimi gecmisemmm gecem haft sabittim cikdirmistim
Kızlar bu detoksun gidişi sonra geri gelirse ben sokkk
canım bende evli çocuklu ve çalışıyorum. sen vazgeçme kendinide düşün biraz. unutma önce biz mutlu olucaz sonra çevremizi mutlu edicez.günaydınnnn.beni hatırlayan var mı bilmiyorum ama çoban yıldızı gibi bi görünüp kayboldum.
bi şans daha istiyorum.
tmmm derseniz bugün start vericem.zaten deneme sürem var.
işle ilgili ve sağlıkla ilgili problemler yaşadım.çok şükür toparladım.birde diyete adapte olmak evli çocuklu ve çalışan için zor oluyor.bende kendimi bi kere daha denemek istiyorum ne dersiniz??
Hoşgeldin bebeyimmmHellöö
Ayyyy oku oku bir hal oldum, morordek azad etti ama yine de eksik olurdum bitirmesem. Cok sukur bitti tum sayfalar yetistimm
prensesss016 canim tebrik ederimmm darisi basimaa
Benim kilom 68.9 ama kahvalti sonrasi tartildim unuttugumdan, 2 gun once 68 idimHaftaya izin kilom 66.8i hedef koyuyum ki listeye geri doneyimmm
Ozledim ya. Yeni arkadaslar hosgelmisler, elbirligiyle takimimizi 3. Etmisler. Ayni performansi bu hafta da gorecegiz umarimtanimayanlar icin: ben 30 yasindayim 10 bucuk aylik bir bebegim var ve emzirirken aldigim kilolari vermeye calisiyorum ama alip alip geri veriyorum cikamadim 70-68 araligindan
Umarim nisana bomba gibi baslayacagim desteginizle
beni mi seçtin pikaççççuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuay sen nerden ciktintam da takima doneyim dedigim gun, bir haftalik ezeli rakibim gelmis, bu bir isaret
yok canım ayrılmıcam inşallah hem korumak hemde kızlara destek olmak adına hep buralarda olucam herkesin mezuniyetine tanık olmak istiyorumSende benim gibi buralardan ayrılma hayırlı olsun mezuniyetin
ah canım kıyamam yaaa sen kes yine arada bana ben atlarım ipleri senin içinGünaydın hanımlar
Emziren anneler yapabilir diyor ama bence yapma canım cunku sütün çoğunu su olusturuyor biliyorsun. E ödem atmak demek su atmak demek, bence etkileyebilir sütü. Medusa da demiş sen şekeri ve hamurişini kessen zaten faydalı olur.
Kızlar süper kg vermişssiniz tebrik ederim
Tamam canım zaten en son durumun önemliydi bizim için, ona göre not aldık
Nerde yürüyorsun kuzum sen denizin içinde mi
Oh oh mezuniyetin şimdiden hayırlı olsun canım, sana ceza kesmeyi özleyeceğim
Canım çok iyi vermişsin tebrik ederim de
Tartıya çorapsız kıyafetsiz çık istersen, daha da eksi gelirsin :) Kıyafetlerin ağırlığı da oluyor malum
Kuzucum akşam biraz kh ağırlıklı olmuş sanki. Döneri yiyip pilavı yemeseydin :)
Müthişsin canım tebrik ederim
Hadi bakalım kg bildirimiyle başla madem :)
Bir de tekrar hatırlat hedef kg kaçtı senin?
Yediğin kadarını yakmaya uğraşırsan bir süre sonra spor yapmaya üşeneceğim için kaçamak yapmayabilirsin. Ben kendimi böyle terbiye etmeye çalışıyorum.Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum Nuh Afra çok güzel eksiler olmuş, kilo aldığım için çok özür diliyorum benim yüzümden ortalama etkilenecek baya, bu hafta hiç kaçamak yapmıcam haftaya çok güzel bir eksiyle gelicem inşallah
En son 10gün önce 57,9çıktıktan sonra kopmuşum bu Arada spor yapmak zor gelmeye başlamış minik kaçamaklar da başlamış, geri aldım o kadar hafta uğraşarak verdiğim kiloyu
Ay kıyamam sana kuzummmm. Orticim biz bu sene mezuniyet kepini alacağız sen hiiiççç merak etmeeee.Var canım sayaçlı ipim de var detoks şişem de var. Son 10 gündür kendimi çok saldım uzerine de bu detoksu yapinca bu yüzden zor gelmiş olabilir.
Ben de yıllardan beri buralardayım. Böyle giderse ömür boyu burada kalacağım.
Güle güle kullan canım yeni teliniSaol canim
Yaşasııınnnah canım kıyamam yaaa sen kes yine arada bana ben atlarım ipleri senin için
Bugüne ekstra eliptik ve zumba yapılceeek. Callanetics yapıyordum ama 75ten sonra başliyim ona diyorum. Ya da 78 den sonra falan. Hergün 40-45 dk mı aldığı için diğer sporlar daha cazip geliyor ama kesinlikle toparlıyor vücudu, garantiiiicanı m okadar giyinik tartılma yaaa ben kafamdaki tokayı bile çıkarıyorum yeri geliyoyani iç çamaşırlarınla falan tartıl hatta çırılçıplak
görüceksiniz tabi canım ınanın yeterzaten senin hedefine ne kaldıki arkamdan tek tek geliceksiniz
amin canım inşallah
canım yaa hiç ğerşembeye uygun menü olmamış.patlamış mısır ve pilav hadi kes bakalım cezanı
Saol canımGüle güle kullan canım yeni telini
Önerdiğin video var mı canım youtube'da dikkatimi çekti denemek istedimBugüne ekstra eliptik ve zumba yapılceeek. Callanetics yapıyordum ama 75ten sonra başliyim ona diyorum. Ya da 78 den sonra falan. Hergün 40-45 dk mı aldığı için diğer sporlar daha cazip geliyor ama kesinlikle toparlıyor vücudu, garantiiiiyapınız, yaptırınız
Callanetics orijinali yok maalesef. Bir araÖnerdiğin video var mı canım youtube'da dikkatimi çekti denemek istedim
Çok güzel olur :)Callanetics orijinali yok maalesef. Bir aragben video link paylaşmıştı da oradan indirmiştim bende. Olmadı drive a yüklerim indirirsiniz siz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?