- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.701
Vavvvvevett kızlarr menü tablosuna bakınca menü yazmayanlara 200 ip atlama cezası veya leslie 1 mile cezası yazıyorum şimdilik bu duruma göre artabilir
fancynancy 200 ip yada uygun leslie 1 mile
@besbb9 2 gün yazmamış 400 ip yada leslie 2 mile
inciitanesi 2 gün yazmamış 400 ip yada leslie 2 mile
@balpamuk 3 gün yazmamış 600 ipya da leslie 3 mile
menü yazmama cezası kızlar
cezaları yapanlar spor sorumlusufancynancy yi etiketlesinler yapılmayınca gittikçe artacak haberiniz ola
1000 deevett kızlarr menü tablosuna bakınca menü yazmayanlara 200 ip atlama cezası veya leslie 1 mile cezası yazıyorum şimdilik bu duruma göre artabilir
fancynancy 200 ip yada uygun leslie 1 mile
@besbb9 2 gün yazmamış 400 ip yada leslie 2 mile
inciitanesi 2 gün yazmamış 400 ip yada leslie 2 mile
@balpamuk 3 gün yazmamış 600 ip ya da leslie 3 mile
menü yazmama cezası kızlar
cezaları yapanlar spor sorumlusufancynancy yi etiketlesinler yapılmayınca gittikçe artacak haberiniz ola
hadi yaaa süpersin yine medusacım inşallah senin gibi koruyabilirim bendeBende glutensiz ve + sporla bu hafta 53.7
İki uç gün ara verip kabak detoksu yapıyorum sonra aynen devam
Ben de şaşırdım bu kadar çok almama ya ödemdir inşallah Pazartesi’ye geçmiş olur, resmen bir haftada nasıl kilo alınır programı yapmışım bu haftaya sen nerelerdesin gel gel kaybolma biyerlere iyi çok almamışsın yine
hadi yaaa kötü olmuş ama haftaya toparlarsın diye düşünüyorum
aynen ben öyle düşünüyorum her cuma bildirim yapayım burdan kontrol altında tutmuş olurumcanım sen meun olmamış gibi burda yazmaya devam et menü paylaş cumaları tartıl korumak kg vermekten daha zor
sağol canım yok ayrılmıcam inşallahSende benim gibi buralardan ayrılma hayırlı olsun mezuniyetin
Neler indirdin canım?Ben de güzel güzel videolar indirdim tlf.na televizyona baglayıp 1 saat yapmayı düşünüyorum.
40 dk durmadan yaptım. Ellerim bacaklarım titriyor. 1 saate tamamlayamadim.Şimdilik yeter yemekten sonra eliptik yaparım.Neler indirdin canım?
Tamam bu bahane ile haftasonu abartmazsin zorlama kendini fazla1000 demorordek ceza vermişti kilo bildiriminden 1400oldu, 3günde bitirebilirim inşallah etiketlerim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?