Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama insanın sinirleri o kadar bozuluyor ki
Canım haklısın ama haklı olman kilo almanı engellemiyor. Benim de bir arkadaşım var dünyaları yer ama 55 kilodan fazla olmadı hiç. Boyu da 1.70 hem de. Doğum yaptı 3 ay sonra eski kilosundaydı. En yakın arkadaşım ve hep yanyana olduğumuz için kıyaslanırdık. İşte bazıları bu konuda şanslı yapacak birşey yok. Biz de dikkat etmeliyiz. Öbür türlü ne durumda olacağımız belli

Cnm sen hangi sehirdeydin sende mi ankaradaydin

Katiliyorum ordegim sana

Çok haklısın ama düşün yiyince sadece anlık bir mutluluk olacak. Üstüne pişmanlık. Yediklerin de yağa dönüşecek. Yemediğinde hedefine bir adım daha yaklaşmış oluyorsun :)
Çok haklısın cnm sonrasindaki pişmanlık zaten engelliyor yemeyi

Canim sakin bozma moralini gidince bu kilolar arada yiyeceksin
İnşallah biran önce gitsin de

Ama haksızlık bu çok haksızlık hem de

Çok haklısın cnm sonrasindaki pişmanlık zaten engelliyor yemeyi

İnşallah biran önce gitsin de

Ama haksızlık bu çok haksızlık hem de
Bence de kısmen haksızlık. Kendimi bildim bileli kilolu biriydim. 2 kere çok güzel zayıfladım sonra yine aldım. Ama şimdi özeleştiri yapınca kendimde de hata buluyorum. O kadar kilo vermişken (kendimce sebeplerim vardı ama) geri almamalıydım. Senin hikayeni tam olarak bilmiyorum ama ben sadece haksızlık dersem hatalarımı kabul etmemiş olurum. Bir kısmı haksızlık, bir kısmı bizim hatamız bence

Haber verdiğin iyi oldu canım
Kedicigimi bu sefer alacağım...
Profiline bile yazmışsın bir kedim bile yok diye baya dertlenmissin anlaşılan

Arkadaşlar bugün bildirim yapamadım çünkü uzun mazeretlerim var ve çok haklısınız bir iki gün menü yazamadım bu hafta. Kv bende kalıyordu nerdeyse her günüm dışarıda geçti ve hiç girip bakamadım bile. Onun haricinde diyetimi bozmadım ama inanılmaz bir şişkinliğim var 3 gündür... Sadece regl meselesi olduğunu sanmıyorum. Diyetisyenim detoks listesinden sonraki listede bana 7 otlu çay vermişti. Onun bana yaramadığını düşünüyorum, psikolojik olarakta çok kötüydüm 2 gündür. Bu şişkinlik yüzünden nefes alamıyor gibi oluyorum bazen. Sadece mide-karın şişliği değil, tüm vücudumda balon gibi bi şişlik ve gece uyku huzursuzluğu.... Yani lütfen özürlerimle birlikte kabul edin. Bugün kv İzmir’e döndü ve bende bu halimle ancak evi, kızımı ve kendimi toparlayabildim. Ayrıca bugün kabak detoksuna başladım. O çayla birlikte wc problemimde olmuştu şişkinliğin yanında. Bugün kabak detoksu beni biraz rahatlattı, en azından nefes aldırdı... Daha iyi hissediyorum o müthiş içsel aıkıntım biraz azaldı. O çayı bıraktım sadece yeşil çay içtim bugün. Bol bol idrara çıktım ve sanırım baya ödem attım bugün ki şu an daha iyi hissediyorum...

toplight @morordek Kusura bakmayın lütfen arkadaşlar. Bildirimimi pazartesiye saklıyorum artık. Bu halimle tartıya çıkasım da gelmiyor zaten. Pazartesiye kadar tartılmama kararı aldım şu çayın etkisini bir atayım üzerimden, reamen dengem bozuldu... Cezamı aldım kabul ettim ve yarın yapacağım 600 ip +Leslie

Bugun ki menüm kızlar 4 lt su içtim 320 kalorilik kardiyo antrenmanı yaptım Cikilatacanavari valla söylediklerin de hissettiklerinde de çok haklısın bazen bende böyle oluyorum gerçekten kötü bir durum ama supersin hayır diyebilmis olman çok iyi benim nefsim bu kadar kuvvetli değil

Eklentiler

• IMG_20180330_210443.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…