- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.741
Canim sakin bozma moralini gidince bu kilolar arada yiyeceksinAma insanın sinirleri o kadar bozuluyor ki
Canım haklısın ama haklı olman kilo almanı engellemiyor. Benim de bir arkadaşım var dünyaları yer ama 55 kilodan fazla olmadı hiç. Boyu da 1.70 hem de. Doğum yaptı 3 ay sonra eski kilosundaydı. En yakın arkadaşım ve hep yanyana olduğumuz için kıyaslanırdık. İşte bazıları bu konuda şanslı yapacak birşey yok. Biz de dikkat etmeliyiz. Öbür türlü ne durumda olacağımız belliAma insanın sinirleri o kadar bozuluyor ki
Cnm sen hangi sehirdeydin sende mi ankaradaydinIyi akşamlar ben 81.5 olmak istiyorum
Birazdan menümü yazmaya geleceğim oglana ders yaptiriyorum yarin köye gidiyorum bizim köyde avea çekmiyor p yuzden internete giremem ama ceken bir yer buldugum an girerim pazar günü aksam gelecegiz
Katiliyorum ordegim sanaKızlar bu hafta dokuzuncu olduk. Geçen haftaki üçüncülükten sonra hiç yakışmadı. Cok guzel kilo verenler vardı ama bir kişinin bile artı gelmesi cok etkiliyor gördüğünüz gibi. Sağlık olsun. Haftaya güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Pes etmek yok
Sorun degil cuma gun yaptin ki iyi oldu 2. Cuma listedesinIyi akşamlar kusura bakmayın geç oldu kilo bildiriyorum 75.2.
Çok haklısın cnm sonrasindaki pişmanlık zaten engelliyor yemeyiÇok haklısın ama düşün yiyince sadece anlık bir mutluluk olacak. Üstüne pişmanlık. Yediklerin de yağa dönüşecek. Yemediğinde hedefine bir adım daha yaklaşmış oluyorsun :)
İnşallah biran önce gitsin deCanim sakin bozma moralini gidince bu kilolar arada yiyeceksin
Ama haksızlık bu çok haksızlık hem deCanım haklısın ama haklı olman kilo almanı engellemiyor. Benim de bir arkadaşım var dünyaları yer ama 55 kilodan fazla olmadı hiç. Boyu da 1.70 hem de. Doğum yaptı 3 ay sonra eski kilosundaydı. En yakın arkadaşım ve hep yanyana olduğumuz için kıyaslanırdık. İşte bazıları bu konuda şanslı yapacak birşey yok. Biz de dikkat etmeliyiz. Öbür türlü ne durumda olacağımız belli
Dugun sonrasi yediklerini dusun biliyorsun tadini zayiflayinca gene yersinÇok haklısın cnm sonrasindaki pişmanlık zaten engelliyor yemeyi
İnşallah biran önce gitsin de
Ama haksızlık bu çok haksızlık hem de
Heh işte sorun o doyasıya yiyince kilo alıyorum zayıf olunca da istediğimi yiyemiyorum neyse pasta krizim geçti çok şükür bakalım yarın napacamDugun sonrasi yediklerini dusun biliyorsun tadini zayiflayinca gene yersin
Kedicigimi bu sefer alacağım...Sorun degil cuma gun yaptin ki iyi oldu 2. Cuma listedesin
Bence de kısmen haksızlık. Kendimi bildim bileli kilolu biriydim. 2 kere çok güzel zayıfladım sonra yine aldım. Ama şimdi özeleştiri yapınca kendimde de hata buluyorum. O kadar kilo vermişken (kendimce sebeplerim vardı ama) geri almamalıydım. Senin hikayeni tam olarak bilmiyorum ama ben sadece haksızlık dersem hatalarımı kabul etmemiş olurum. Bir kısmı haksızlık, bir kısmı bizim hatamız benceÇok haklısın cnm sonrasindaki pişmanlık zaten engelliyor yemeyi
İnşallah biran önce gitsin de
Ama haksızlık bu çok haksızlık hem de
Insallah tatlim hadi bakalimKedicigimi bu sefer alacağım...
Haber verdiğin iyi oldu canımIyi akşamlar ben 81.5 olmak istiyorum
Birazdan menümü yazmaya geleceğim oglana ders yaptiriyorum yarin köye gidiyorum bizim köyde avea çekmiyor p yuzden internete giremem ama ceken bir yer buldugum an girerim pazar günü aksam gelecegiz
Profiline bile yazmışsın bir kedim bile yok diye baya dertlenmissin anlaşılanKedicigimi bu sefer alacağım...
Yaa sorma hem deniz hem sis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?