- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.721
Çok dengesiz olmuş bence canım@morordek hedefim 57,5
Kahvaltı :tost ekmeği ile 1 tost
12.00: sade kahve, 2parça bitter
16.00:muz,elma,10fındık
17.00:tonbalıklı salata
18.00:yoğurt
20.00:kuşburnu çayı şekersiz
2 lt su,21 dk bölgesel [20e yuvarlayarak her dk sı emek içeriyor onun:)], 600 ip
Günü böyle kapatırım diye düşünüyorum
morordek bugünkğ menümü beğendin mi
canim ben diyete ilk basladigim günlerde bi hafta sonu feci kilo almustim hic sikkat etmemistim. Oda son olmustu zaten o gun anlamistim diyetteyken en ufak kacamagin bile bizi nasil geriye ittiğini. Yani diyette kacamak sifir olmali gercekten hedefine bian önce ulasmak istiyorsan. Istersen geriye dönük menulerini bi kontrol et nerde hata yapmissin cikar belki...Ben de şaşırdım bu kadar çok almama ya ödemdir inşallah Pazartesi’ye geçmiş olur, resmen bir haftada nasıl kilo alınır programı yapmışım bu hafta
Canim hedef yazmiyorum olmak istedigim kilodayim suan sadece 56 yi gecmeyeyim yeter bana cuma gunleri yinede kilo bildirimi yapicam ben5. Takım 6 Nisan Hedefleri
Üye ismi >> 30 Mart kg >> 6 Nisan Hedefi
bluedolphin >> ?? >>
besbb9 >> 72,1 >>
balpamuk >> ?? >>
fancynancy >> 80,7 >>
evlaefe >> 69,5 >>
beyazinci >> 58,8 >>
Cikilatacanavari >> 88,8 >>
ssyykk123 >> 81,2 >>
Hedef48 >> 56,2 >>
karabiber01 >> 82,7 >>
si_bel >> 69,6 >>
0zlem >> 77,8 >> 76,5
@gben >> ?? >> 66,8 (senin hedefini ben koydum listeye girmen için)
@prensesss016 sen de korumada olacağın için hedef listesine koymadım ama istersen ekleyebilirsin tabi ki kendini :)
canim hicnirsey yeme ac dur diyemeyiz sana. E ilk defa gidiyormussun yanindada götür diyemeyiz. O yuzden en masum olanlari doyurucak kadar tercih et. Aksama dondugundede telafi et sporlaYarın sabah ayrı akşam ayrı misafirliğe gidicem nasıl sabredicem bi fikrim yok bi de ikisi de ilk defa gideceğim yerler şimdiden tasasi tuttu
Öğle yemeği kötüydü yemekhanede dışarda da yemek istemedim sonra da çok acıktım akşam abartmayayım tok tutsun diye yemiştim muzuÇok dengesiz olmuş bence canım
Aldığını vereceksen birkaç gün muz olmasın meyve olarak çilek ye yerine şöyle güzel dengeli bir menü yap kendine o zaman cezalarla bile güzel kilo verirsin
canim ben diyete ilk basladigim günlerde bi hafta sonu feci kilo almustim hic sikkat etmemistim. Oda son olmustu zaten o gun anlamistim diyetteyken en ufak kacamagin bile bizi nasil geriye ittiğini. Yani diyette kacamak sifir olmali gercekten hedefine bian önce ulasmak istiyorsan. Istersen geriye dönük menulerini bi kontrol et nerde hata yapmissin cikar belki...Ben de şaşırdım bu kadar çok almama ya ödemdir inşallah Pazartesi’ye geçmiş olur, resmen bir haftada nasıl kilo alınır programı yapmışım bu hafta
Canim hedef yazmiyorum olmak istedigim kilodayim suan sadece 56 yi gecmeyeyim yeter bana cuma gunleri yinede kilo bildirimi yapicam ben5. Takım 6 Nisan Hedefleri
Üye ismi >> 30 Mart kg >> 6 Nisan Hedefi
bluedolphin >> ?? >>
besbb9 >> 72,1 >>
balpamuk >> ?? >>
fancynancy >> 80,7 >>
evlaefe >> 69,5 >>
beyazinci >> 58,8 >>
Cikilatacanavari >> 88,8 >>
ssyykk123 >> 81,2 >>
Hedef48 >> 56,2 >>
karabiber01 >> 82,7 >>
si_bel >> 69,6 >>
0zlem >> 77,8 >> 76,5
@gben >> ?? >> 66,8 (senin hedefini ben koydum listeye girmen için)
@prensesss016 sen de korumada olacağın için hedef listesine koymadım ama istersen ekleyebilirsin tabi ki kendini :)
canim hicnirsey yeme ac dur diyemeyiz sana. E ilk defa gidiyormussun yanindada götür diyemeyiz. O yuzden en masum olanlari doyurucak kadar tercih et. Aksama dondugundede telafi et sporlaYarın sabah ayrı akşam ayrı misafirliğe gidicem nasıl sabredicem bi fikrim yok bi de ikisi de ilk defa gideceğim yerler şimdiden tasasi tuttu
Cnm hatirliyormusun o haftasonu icin sana nasil yuklenmistik ama iyi olmus bak bi daha mezun olana kadar kacamak yapmadincanim ben diyete ilk basladigim günlerde bi hafta sonu feci kilo almustim hic sikkat etmemistim. Oda son olmustu zaten o gun anlamistim diyetteyken en ufak kacamagin bile bizi nasil geriye ittiğini. Yani diyette kacamak sifir olmali gercekten hedefine bian önce ulasmak istiyorsan. Istersen geriye dönük menulerini bi kontrol et nerde hata yapmissin cikar belki...
Canim hedef yazmiyorum olmak istedigim kilodayim suan sadece 56 yi gecmeyeyim yeter bana cuma gunleri yinede kilo bildirimi yapicam ben
canim hicnirsey yeme ac dur diyemeyiz sana. E ilk defa gidiyormussun yanindada götür diyemeyiz. O yuzden en masum olanlari doyurucak kadar tercih et. Aksama dondugundede telafi et sporla
Mezun olmana çok sevindim canım tebrik ederim. Ayrıca gitmeyip devam etmene de çok sevindimAynen yaaa resmen günde ne bulduysam yemiştim. Ağzımın payinida bi guzel almıştım. Ogunde söylemiştim yine söylüyorum iyiki yüklemişsiniz bana özellikle aysecim çok sitem etmişti bana.simdi sayenizde mezun oluyorum. O yuzden buranin motivasyonuna cok inaniyorum. Kizlar sizde gosterilen sopalara sitem etmeyin alinganlik etmeyin her yeneni hos görürsek kimse mezun olamaz burdan
Cnm.emin ol bu gunlerin odulunu alacaksin tebrikler tatlimBugün sayfayı hep okudum ama pek birşey yazmadım. Açıkçası biraz moralim bozuldu. Hatta uzun zaman sonra bugün abur cubur yemek istedim, can sıkıntısından. Sonra kendi kendime dedim ki zaten hep bundan başa sarmıyor musun? Her canım sıkıldığında, moral bozukluğunda yemeğe sarılıyorum. Tabi bu sefer öyle olmadı. Markete gidip çubuk tarçın alıp çıktımşimdi tarçınlı su içiyorum. Hatta ev sahibi börek getirdi. Bir bakıştık börekle sonra eşimin yemesi için kaldırdım gözümün önünden. Velhasıl kelam bu hafta ve gelecek haftalarda mücadeleye devam
Çok teşekkür ederim. Hani bazı günler ye gitsin dersin ya kendi kendine. Bugün tam o havadaydım. Yememek için kendimi zor tuttum. Ama biliyordum ki yeseydim bu birkaç gün veya bundan sonra aynı modda gidecekti. Bende ileride mükafatımı alacağımı düşünüyorum. Destekleyici ve uyarıcı davranışlarınız için teşekkür ederim.Cnm.emin ol bu gunlerin odulunu alacaksin tebrikler tatlim
Bakcam yarın bunlara canım
Medusa da demiş bence de dengesiz. O meyveler çok olmuş ara öğün için, gerçi ara mı ana mı anlayamadım çünkü öğle yemeği yok. Düzenli bir şekilde yesen tok tutacak şeylerden daha iyi olur. Neyse ki akşamın hafif.@morordek hedefim 57,5
Kahvaltı :tost ekmeği ile 1 tost
12.00: sade kahve, 2parça bitter
16.00:muz,elma,10fındık
17.00:tonbalıklı salata
18.00:yoğurt
20.00:kuşburnu çayı şekersiz
2 lt su,21 dk bölgesel [20e yuvarlayarak her dk sı emek içeriyor onun:)], 600 ip
Günü böyle kapatırım diye düşünüyorum
morordek bugünkğ menümü beğendin mi
Ben de hatirliyorum o zamani yaa az laf etmemistimAynen yaaa resmen günde ne bulduysam yemiştim. Ağzımın payinida bi guzel almıştım. Ogunde söylemiştim yine söylüyorum iyiki yüklemişsiniz bana özellikle aysecim çok sitem etmişti bana.simdi sayenizde mezun oluyorum. O yuzden buranin motivasyonuna cok inaniyorum. Kizlar sizde gosterilen sopalara sitem etmeyin alinganlik etmeyin her yeneni hos görürsek kimse mezun olamaz burdan
Supersin yeme tabiBugün sayfayı hep okudum ama pek birşey yazmadım. Açıkçası biraz moralim bozuldu. Hatta uzun zaman sonra bugün abur cubur yemek istedim, can sıkıntısından. Sonra kendi kendime dedim ki zaten hep bundan başa sarmıyor musun? Her canım sıkıldığında, moral bozukluğunda yemeğe sarılıyorum. Tabi bu sefer öyle olmadı. Markete gidip çubuk tarçın alıp çıktımşimdi tarçınlı su içiyorum. Hatta ev sahibi börek getirdi. Bir bakıştık börekle sonra eşimin yemesi için kaldırdım gözümün önünden. Velhasıl kelam bu hafta ve gelecek haftalarda mücadeleye devam
Kaçak nerelerdesin
Kuzum şu aşamada yememelisin ama hedefine ulaşıp korumaya geçtiğinde yiyeceksin tabi ki. Onu yediğinde diğer öğünleri dengeleyeceksin. Biraz sabırYa gerçekten şu an ağlamak istiyorum cnm uzun zamandır profiterol istiyordu arkadaşlar pasta söylediler profiterollü ve Hmm Ooo çok da güzelmiş diye diye yediler ben neden kilo alıyorum pat diye herkes götürüyor çatır çatır zayıflar ama büşra hep dikkat etmeli hep yememeli haksızlık şu an gerçekten aglamamak için zor tutuyorum kendimi
Ama insanın sinirleri o kadar bozuluyor kiKuzum şu aşamada yememelisin ama hedefine ulaşıp korumaya geçtiğinde yiyeceksin tabi ki. Onu yediğinde
Çok haklısın ama düşün yiyince sadece anlık bir mutluluk olacak. Üstüne pişmanlık. Yediklerin de yağa dönüşecek. Yemediğinde hedefine bir adım daha yaklaşmış oluyorsun :)Ama insanın sinirleri o kadar bozuluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?