- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.681
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.578600/Önerdiğin video var mı canım youtube'da dikkatimi çekti denemek istedim
Yok vermemiştik. Benden başlayabilirsin kaptaniçemşimdi fancinensim menü yazmayanlara ceza vermişmiydik?
Ben pazartesiyi atmıştım daha sonradan atmadığımı fark edip kabul edilmedi mi
seni listeden çıkardım o zaman şekerimBen pazartesiyi atmıştım daha sonradan atmadığımı fark edip kabul edilmedi mi
Ben yine de yapacağım :)seni listeden çıkardım o zaman şekerim
Ay işaretlememişim şekerim düzeltiyorumBen pazartesiyi atmıştım daha sonradan atmadığımı fark edip kabul edilmedi mi
yaparsan kendine ekstra bir spor olur sen bilirsin tatlım ama ceza değil keyif olarak yapBen yine de yapacağım :)
Ben de güzel güzel videolar indirdim tlf.na televizyona baglayıp 1 saat yapmayı düşünüyorum.Bugüne ekstra eliptik ve zumba yapılceeek. Callanetics yapıyordum ama 75ten sonra başliyim ona diyorum. Ya da 78 den sonra falan. Hergün 40-45 dk mı aldığı için diğer sporlar daha cazip geliyor ama kesinlikle toparlıyor vücudu, garantiiiiyapınız, yaptırınız
Sağol canm geçn hafta sabittim bu hafta moralim yerine geldioooo süpersin canım tebrik ederim.
canım bende evli çocuklu ve çalışıyorum. sen vazgeçme kendinide düşün biraz. unutma önce biz mutlu olucaz sonra çevremizi mutlu edicez.
Yokxyok bitecek bu çile birgün hepimiz hedeflerinize ulaşacağızVar canım sayaçlı ipim de var detoks şişem de var. Son 10 gündür kendimi çok saldım uzerine de bu detoksu yapinca bu yüzden zor gelmiş olabilir.
Ben de yıllardan beri buralardayım. Böyle giderse ömür boyu burada kalacağım.
canım çok iyi vermişsin tebrik ederim önemli olan zararın neresinde dönsen kardır. bırakmaman en güzeliKızlar listedeki kilom 15 gün önce bildirim yaptığım kilom.
Cuma'yı bilmiyorum ama
Pazartesi:80.5
Bugun 77.8
Hedefim 78'di 200 gr hedefimi geçmişim.
morordek
Aslında utanç verici bir tablo ama neyse ki daha fazla almadan kendimi toparlamaya çalıştım.
Bu haftaki hedefim 76.5
Ellerinize sağlık
ya sen nerelerdesin gel gel kaybolma biyerlere iyi çok almamışsın yineHellöö
Ayyyy oku oku bir hal oldum, morordek azad etti ama yine de eksik olurdum bitirmesem. Cok sukur bitti tum sayfalar yetistimm
prensesss016 canim tebrik ederimmm darisi basimaa
Benim kilom 68.9 ama kahvalti sonrasi tartildim unuttugumdan, 2 gun once 68 idimHaftaya izin kilom 66.8i hedef koyuyum ki listeye geri doneyimmm
Ozledim ya. Yeni arkadaslar hosgelmisler, elbirligiyle takimimizi 3. Etmisler. Ayni performansi bu hafta da gorecegiz umarimtanimayanlar icin: ben 30 yasindayim 10 bucuk aylik bir bebegim var ve emzirirken aldigim kilolari vermeye calisiyorum ama alip alip geri veriyorum cikamadim 70-68 araligindan
Umarim nisana bomba gibi baslayacagim desteginizle
hadi yaaa kötü olmuş ama haftaya toparlarsın diye düşünüyorummorordek krkudan yazamadım 58,8 çıktım 800gr almışım, ne ceza verirseniz hazırım yapmaya haftaya için hedefim 57,5kilo
Listeyi oluşturan sensinYok vermemiştik. Benden başlayabilirsin kaptaniçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?