Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm gecmis olsun oncelikle
Bu arada bu saatte tartilmak ise yaramaz aksam 8 i gectigi icin ptesi bildirimini bekliyoruz tatlim

Ama yinede güzel benim kilomda kafama taktim o nazar boncuğu alcam birgün 200 grla kaybettim

bukadar etkiliyormu inanamiyorum aslinda herkez okadar guzel verdiki aman arkadaslar dikkat edelim

Sorun degil cuma gun yaptin ki iyi oldu 2. Cuma listedesin
Kaptanim grupta boşluk varmi sana bahsettiğim arkadasimin kizida gelmek istiyor lise bire gidiyor bu güzel kizimiz çok güzel verdi ama daha sonra aldi şuan dikkat edemiyordu oda burasiyla vermek istiyor eger yer varsa onada 2 haftalik deneme sureci verelim yapabilirse devam eder egerki yer yoksa beklemesini istiyecegim çünkü bu grupta olursa bizlerle daha iyi vereceğini düşünüyorum

Bugunki menum
Sabah
1dilim ekmek
2 kaşık lorla yeşillik dogradim salata yaptim
3 zeytin
Yarim domates

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
1 kase yeşil mercimek salatasi (pazartesi kadar öğlen ayni olacak)haslayip dolaba koydum ordan alip yesillik dograyip salata yapiyorum

Ara
1 Türk kahvesi

Aksam
1dilim ekmek
Yarim kase yoğurt
5 yemek kaşığı patlican yemegi

Sabah akşam yürüyüs yapildi

Iyi geceler kızlar cuma menü
Sabah 8bucuk
Mantar sote
Peynir
Yeşil çay biberiyeli
11de 2 elma
2bucuktan sonrası berbat beslendim bende şehir dışina çıkcam diye yolluk kurabiye yaptım çok yedim kendi kendime 1500 diyorum pazartesiden itibaren yapcam bu cuma 69 diyeljm inşallah pazartesi artı gelmem gezmelerdeyim

Mezun olmana çok sevindim canım tebrik ederim. Ayrıca gitmeyip devam etmene de çok sevindim
sagol canim darisi tez zamanda basiniza olsun

Ooohhh çok şükür atlatmissin canim kutlarim yendin düşmanı
prensesss016 kuzum mezuniyetini tebrik ederim, çok çok çok sevindim
sağol canim seninde tekrar sahalara donmeni bekloyorum ben buralardayim gel senide mezun edelim

hadi yaa üzüldüm neyse yapacak bisey yok biz alışkınız bi ileri bi geri haftaya telafi edelim kizlar yine

Canim bence cay falan bahane seni kaynana stresi basmış sisirmiste sisirmis seni gitmis bak nasil veriyosun bu hafta
ahhh ahhh bilmemmi ne yapin edin kilo alipta takima puan kaybettirmeyin ac gezin ac yoksa karışmam

Cnm lise ikide cok kucuk diyet yapmasi icin o ancak saglikli beslenir gelsin aramiza ablalari olarak biz destek oluruz
Sok diyetlere falan izin vermeyiz o da biraz dikkat ederse gider kilolari

Amin canım hepimizin başına. Evet dün iyi ki yememişim şimdi gayet iyiyim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…