- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.761
Cnm gecmis olsun oncelikleArkadaşlar bugün bildirim yapamadım çünkü uzun mazeretlerim var ve çok haklısınız bir iki gün menü yazamadım bu hafta. Kv bende kalıyordu nerdeyse her günüm dışarıda geçti ve hiç girip bakamadım bile. Onun haricinde diyetimi bozmadım ama inanılmaz bir şişkinliğim var 3 gündür... Sadece regl meselesi olduğunu sanmıyorum. Diyetisyenim detoks listesinden sonraki listede bana 7 otlu çay vermişti. Onun bana yaramadığını düşünüyorum, psikolojik olarakta çok kötüydüm 2 gündür. Bu şişkinlik yüzünden nefes alamıyor gibi oluyorum bazen. Sadece mide-karın şişliği değil, tüm vücudumda balon gibi bi şişlik ve gece uyku huzursuzluğu.... Yani lütfen özürlerimle birlikte kabul edin. Bugün kv İzmir’e döndü ve bende bu halimle ancak evi, kızımı ve kendimi toparlayabildim. Ayrıca bugün kabak detoksuna başladım. O çayla birlikte wc problemimde olmuştu şişkinliğin yanında. Bugün kabak detoksu beni biraz rahatlattı, en azından nefes aldırdı... Daha iyi hissediyorum o müthiş içsel aıkıntım biraz azaldı. O çayı bıraktım sadece yeşil çay içtim bugün. Bol bol idrara çıktım ve sanırım baya ödem attım bugün ki şu an daha iyi hissediyorum...
toplight @morordek Kusura bakmayın lütfen arkadaşlar. Bildirimimi pazartesiye saklıyorum artık. Bu halimle tartıya çıkasım da gelmiyor zaten. Pazartesiye kadar tartılmama kararı aldım şu çayın etkisini bir atayım üzerimden, reamen dengem bozuldu... Cezamı aldım kabul ettim ve yarın yapacağım 600 ip +Leslie
Ama yinede güzel benim kilomda kafama taktim o nazar boncuğu alcam5. Takım 30 Mart Hedefleri
Üye ismi >> Geçen cuma >> Hedef >> Bu cuma
bluedolphin >> 86 >> 85 >> ??
prensesss016 >> 55,3 >>54,8 >> 55
besbb9 >> 72,4 >> 72 >> 72,1
balpamuk >> 61,4 >> 60,5 >> ??
fancynancy >> 81,1 >> 79,7 >> 80,7
evlaefe >> 71 >> 70 >> 69,5
beyazinci >> 58 >> 56,9 >> 58,8
Cikilatacanavari >> 89,5 >> 88,4 >> 88,8
ssyykk123 >> 81 >> 79,5 >> 81,2
Hedef48 >> 56,8 >> 56,3 >> 56,2
karabiber01 >> 83,9 >> 82,5 >> 82,7
si_bel >> 71,3 >> 70,8 >> 69,6
0zlem >> 80,5 >> 78 >> 77,8
Bugün sayfayı hep okudum ama pek birşey yazmadım. Açıkçası biraz moralim bozuldu. Hatta uzun zaman sonra bugün abur cubur yemek istedim, can sıkıntısından. Sonra kendi kendime dedim ki zaten hep bundan başa sarmıyor musun? Her canım sıkıldığında, moral bozukluğunda yemeğe sarılıyorum. Tabi bu sefer öyle olmadı. Markete gidip çubuk tarçın alıp çıktımşimdi tarçınlı su içiyorum. Hatta ev sahibi börek getirdi. Bir bakıştık börekle sonra eşimin yemesi için kaldırdım gözümün önünden. Velhasıl kelam bu hafta ve gelecek haftalarda mücadeleye devam [/QUOTE
Bende ayniydim ama kendime geldimm artikk
bukadar etkiliyormu inanamiyorum aslinda herkez okadar guzel verdiki aman arkadaslar dikkat edelimKızlar bu hafta dokuzuncu olduk. Geçen haftaki üçüncülükten sonra hiç yakışmadı. Cok guzel kilo verenler vardı ama bir kişinin bile artı gelmesi cok etkiliyor gördüğünüz gibi. Sağlık olsun. Haftaya güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Pes etmek yok
Aynen tatlim takim ruhu burda ortaya cikiyor takim arkadaslarini da zor durumda birakmamak icin dikkat ediyorsun diyetinebukadar etkiliyormu inanamiyorum aslinda herkez okadar guzel verdiki aman arkadaslar dikkat edelim
AdanadayimCnm sen hangi sehirdeydin sende mi ankaradaydin
Kaptanim grupta boşluk varmi sana bahsettiğim arkadasimin kizida gelmek istiyor lise bire gidiyor bu güzel kizimiz çok güzel verdi ama daha sonra aldi şuan dikkat edemiyordu oda burasiyla vermek istiyor eger yer varsa onada 2 haftalik deneme sureci verelim yapabilirse devam eder egerki yer yoksa beklemesini istiyecegim çünkü bu grupta olursa bizlerle daha iyi vereceğini düşünüyorumSorun degil cuma gun yaptin ki iyi oldu 2. Cuma listedesin
sagol canim darisi tez zamanda basiniza olsunMezun olmana çok sevindim canım tebrik ederim. Ayrıca gitmeyip devam etmene de çok sevindim
Ooohhh çok şükür atlatmissin canim kutlarim yendin düşmanıBugün sayfayı hep okudum ama pek birşey yazmadım. Açıkçası biraz moralim bozuldu. Hatta uzun zaman sonra bugün abur cubur yemek istedim, can sıkıntısından. Sonra kendi kendime dedim ki zaten hep bundan başa sarmıyor musun? Her canım sıkıldığında, moral bozukluğunda yemeğe sarılıyorum. Tabi bu sefer öyle olmadı. Markete gidip çubuk tarçın alıp çıktımşimdi tarçınlı su içiyorum. Hatta ev sahibi börek getirdi. Bir bakıştık börekle sonra eşimin yemesi için kaldırdım gözümün önünden. Velhasıl kelam bu hafta ve gelecek haftalarda mücadeleye devam
sağol canim seninde tekrar sahalara donmeni bekloyorum ben buralardayim gel senide mezun edelim
Medusa da demiş bence de dengesiz. O meyveler çok olmuş ara öğün için, gerçi ara mı ana mı anlayamadım çünkü öğle yemeği yok. Düzenli bir şekilde yesen tok tutacak şeylerden daha iyi olur. Neyse ki akşamın hafif.
Ben de hatirliyorum o zamani yaa az laf etmemistim
Supersin yeme tabi
hadi yaa üzüldüm neyse yapacak bisey yok biz alışkınız bi ileri bi geriKızlar bu hafta dokuzuncu olduk. Geçen haftaki üçüncülükten sonra hiç yakışmadı. Cok guzel kilo verenler vardı ama bir kişinin bile artı gelmesi cok etkiliyor gördüğünüz gibi. Sağlık olsun. Haftaya güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Pes etmek yok
Canim bence cay falan bahaneArkadaşlar bugün bildirim yapamadım çünkü uzun mazeretlerim var ve çok haklısınız bir iki gün menü yazamadım bu hafta. Kv bende kalıyordu nerdeyse her günüm dışarıda geçti ve hiç girip bakamadım bile. Onun haricinde diyetimi bozmadım ama inanılmaz bir şişkinliğim var 3 gündür... Sadece regl meselesi olduğunu sanmıyorum. Diyetisyenim detoks listesinden sonraki listede bana 7 otlu çay vermişti. Onun bana yaramadığını düşünüyorum, psikolojik olarakta çok kötüydüm 2 gündür. Bu şişkinlik yüzünden nefes alamıyor gibi oluyorum bazen. Sadece mide-karın şişliği değil, tüm vücudumda balon gibi bi şişlik ve gece uyku huzursuzluğu.... Yani lütfen özürlerimle birlikte kabul edin. Bugün kv İzmir’e döndü ve bende bu halimle ancak evi, kızımı ve kendimi toparlayabildim. Ayrıca bugün kabak detoksuna başladım. O çayla birlikte wc problemimde olmuştu şişkinliğin yanında. Bugün kabak detoksu beni biraz rahatlattı, en azından nefes aldırdı... Daha iyi hissediyorum o müthiş içsel aıkıntım biraz azaldı. O çayı bıraktım sadece yeşil çay içtim bugün. Bol bol idrara çıktım ve sanırım baya ödem attım bugün ki şu an daha iyi hissediyorum...
toplight @morordek Kusura bakmayın lütfen arkadaşlar. Bildirimimi pazartesiye saklıyorum artık. Bu halimle tartıya çıkasım da gelmiyor zaten. Pazartesiye kadar tartılmama kararı aldım şu çayın etkisini bir atayım üzerimden, reamen dengem bozuldu... Cezamı aldım kabul ettim ve yarın yapacağım 600 ip +Leslie
ahhh ahhh bilmemmi ne yapin edin kilo alipta takima puan kaybettirmeyinKizlar haftasonu diye diyeti birakmayin lutfen ozellikle @beyazinci tatlim malum bu hafta sen biraz dikkatsiz davrandin emzirdigin icin fazla yuklenemiyorum eger emzirmemis olsaydin soyleyecek cok seyimiz vardi prensess arkadasimiz iyi bilir o yuzden lutfen bu hafta dikkat et tatlim
Cnm lise ikide cok kucuk diyet yapmasi icin o ancak saglikli beslenir gelsin aramiza ablalari olarak biz destek oluruzKaptanim grupta boşluk varmi sana bahsettiğim arkadasimin kizida gelmek istiyor lise bire gidiyor bu güzel kizimiz çok güzel verdi ama daha sonra aldi şuan dikkat edemiyordu oda burasiyla vermek istiyor eger yer varsa onada 2 haftalik deneme sureci verelim yapabilirse devam eder egerki yer yoksa beklemesini istiyecegim çünkü bu grupta olursa bizlerle daha iyi vereceğini düşünüyorum
Amin canım hepimizin başına. Evet dün iyi ki yememişim şimdi gayet iyiyim çünküsagol canim darisi tez zamanda basiniza olsun
Ooohhh çok şükür atlatmissin canim kutlarim yendin düşmanı
sağol canim seninde tekrar sahalara donmeni bekloyorum ben buralardayim gel senide mezun edelim
hadi yaa üzüldüm neyse yapacak bisey yok biz alışkınız bi ileri bi gerihaftaya telafi edelim kizlar yine
Canim bence cay falan bahaneseni kaynana stresi basmış sisirmiste sisirmis seni gitmis bak nasil veriyosun bu hafta
ahhh ahhh bilmemmi ne yapin edin kilo alipta takima puan kaybettirmeyinac gezin ac yoksa karışmam
Ayy manzaraya bayildimGünaydın memleketime ana ocağına buyurun ıspanaklı omlete gelin arkadaşlar.. mutlu haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?