- 15 Mart 2018
- 341
- 1.361
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.881
Yaaa ama çok tatlı içine bide raflar yaparsınız çok harika zaten insanın el emeğiyle olan bir şey nasıl çirkin olabilir. Güle güle kullanın kaptanimKizlar bugun bahcede kucuk mustemilat yaptik cok yorulduk size de resmini atayim bakalim begenecekmisinizEki Görüntüle 2131547
Ooo çok beceriklisin ben bir sökük bile dikemiyorumEvet cnm
Çok geçmiş oksun bu ayda bir sicak bir soğuk hemen hasta olunuyor nasil koruyacağımizida bilmiyoruz kendimiziBende haftasonu biraz fazla gezip üşüttüm boğazlarım ağrıyor doktor yolu gözüktü
Tebrik ederimGünaydın kızlar 58,8çıkan kilom bu sabaha itibariyle 58,3çıktı
Bu paylaşım daha guzel olmuş diger türlü bazen bende acilmiyordu
büyük resim seçeneğini yeni farkettimBu paylaşım daha guzel olmuş diger türlü bazen bende acilmiyordu
Merhaba canımm beni hatırladınmı acep ??
2 kızım vardı 3. Bebişim erkek olsun diye araştırmalar yaparken konuşmuştuk tecrübelerinden faydalandım
Şuan 3 yaşında bir oğlum var çok şükür. Allah evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin
Bende köye gittim ama evinin yerini tutmuyor hic birseyi saatinde yiyemedim su icemedim yürüyüş yapamadim ama bugunden sonra daha iyi olacakİyİ geceler kızlar müthiş hızlı ve hafta içinden çok daha fazla yoran bir haftasonundan çıktım dinleneceğim yere daha fazla yoruldum buraya da mesajları okumak dışında katkıda bulunamadim kusura bakmayın bunu hafta içi telefi edeceğim çok yorgunum küçük masum kaçamaklar dışında cıs yemeden kapattım aslında yerdim ama burada hesabını veremem diye korktumbol hareketli ve sporlu geçti çok yorgunum yarın tüm hafta sonu menülerimi yazacağım hepinizi öpüyorum tatlı rüyalar
Banada ögret bende bilmiyorum bu konulardan hiç anlamiyorum once anlatilmasi lazim sonra yapabiliyorumbüyük resim seçeneğini yeni farkettim
Bence ara öğününüzü muhakkak yiyin. Çiğ badem çok faydalı. Onun yerine 2 tane ceviz içi de yiyebilirsiniz.Aslında 10 tane badem var ama yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?