Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy ordegim pasama gecmis olsun benim dana buyudu umut a bakinca
Bak iyi hatirlattin gece ateslenirse yapayim corabina limon sikip giydirince dusuyordu
Bu arada havalar isinsin bi haftasonu bahceye gelin umut pasam yatsin yuvarlansin cimlerde

Bekliyorum valla dört gözle canımmm

Hastaneden yeni eve girdik kucuk atesli insallah gecemiz iyi gecer
Çok geçmiş olsun kaptanım
Cani. Ben 45 yasinda tek bobrekli oldugumu daha dogrusu birinin calismadigini ogrendim
O gunden beridir butun ilaclar yasak bana ameliyattan sonra bile dr agrikesici parol veriyor dusun bir de migrenim falan var benim ama maalesef ilac kullanamiyorum
Allah iyilik sağlık versin inşallah ilaç kullanman gerekmesin

Çok dengeli bir menü olmuş

Ayy ordegim pasama gecmis olsun benim dana buyudu umut a bakinca
Bak iyi hatirlattin gece ateslenirse yapayim corabina limon sikip giydirince dusuyordu
Bu arada havalar isinsin bi haftasonu bahceye gelin umut pasam yatsin yuvarlansin cimlerde
Aklımda olsun ben de bir daha yükselecek gibi olursa deneyeyim.
Gelelim kaptanım güzel olur hem görüşmüş oluruz :)

Olmuyor canım. Mayıs ayından beri diyete devam ettiğim için o zor dönemleri atlattım gibi.
Bana hareketsizlik hiç yaramıyor. Hipotiroid var bende, metabolizma yavaş.
Geçen hafta da belim tutuktu, evdeydim ya,o iyi gelmedi.
Bir de diyetisyenimle konuştuk, diyet listemi daha sebze ağırlıklı düzenledik.
porsiyonları ayarladıı yeniden diyetisyenim.
Belimden rahatsızken yemek yapamamış ızgara et yapmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler kızlar ancak gelebildim misafirim vardı akşam
Tek tek alintilayamadim ama saolun
Bırakacak olsam glutensiz hiç başlamzdim yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyorum ayda bir belki yasağı delerim ama şimdilik sorun yok ramazanaa kadar böyle devam
Sürekli detoksu yapmıyorum ki tek kabağı yaptım
Kabak detoksu nün menüsü 3 gün aynı instegramda sayfasının goruntusu vardı onu atayim size

Kaçamak olmuyor canım @karabiber01
2017 Mayıs ayından beri diyete devam ettiğim için o zor dönemleri atlattım gibi. Bana hareketsizlik hiç yaramıyor. Hipotiroid var bende, metabolizma yavaş. Geçen hafta da belim tutuktu, evdeydim ya,o iyi gelmedi. Bir de diyetisyenimle konuştuk, diyet listemi daha sebze ağırlıklı düzenledik. Porsiyonları ayarladıı yeniden diyetisyenim. Belimden rahatsızken yemek yapamamış ızgara et yapmıştım.
Squatgirl'deki Doris Hofer'in dediği ve uyguladığı "sağlıklı ye, koca bir tabak olsun; ama egzersiz yap, yediklerini yak." prensibi bana çok yakın geliyor. Ama Doris'in egzersizten kastı her gün 50 dak. tempolu yürüyüş ve Doris'in yağ yakıcı ve kas yapıcı etkili kardiyo ve squat egzersizleri. O egzersizleri yapınca yediğini fazlasıyla yakıyor insan.
Bu hafta belim iyileşti. Egzersizleri yapmaya başlayacağım tekrardan.
Bir de akşam yemeğinden sonra meyve yemeyeceğim. O bana +yağ olarak dönüyor.

Güzel görünüyor bebeyim, bende yapmak isterim ama kendime güvenemiyorum yapabilir miyim yapamaz mıyım? Yoksa güzel kilo verdiriyormuş.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Menüm

Sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Öğle:
Yoğurtlu havuç mezesi (3 y.k.)
Yoğurtlu kereviz mezesi (3 y.k.)
1 y.k. patlıcan salatası
3 y.k. kısır
Ara öğün:
1 fincan Türk kahvesi
1 fincan yeşil çay
Akşam:
100 gr ızgara biftek
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

* 1 saat yürüyüş
* 3 lt su

Ayyy 18. dakika da uyuyan oğlum uyandı ve tabii ki ağladı ve ben bırakmak zorunda kaldım. Eliptiğe uyuz oluyor karar verdim. Ne zaman beni görse üstünde kendini yerlere atıp tepine tepine ağlıyor yaaaa. Offf bu geceeeeeee uzun olacaaaakkkk biliyorummmmm. Bu şarkıyı hatırlayan var mı? Var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…