- 28 Mart 2018
- 26
- 104
- 8
- 21
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.001
Ayy ordegim pasama gecmis olsun benim dana buyudu umut a bakincaBiz gelelim kaptanım yardıma :)
Oh oh neredeyse 1000 kalori yaktın desene süper
Bir tek bulguru mu yememeliydin acabaaaa
Neyse ben inanıyorum toparlarsın sen
Ooo hadi bakalım daha çok spor daha çok kilo demekkkk
Şekerim ben sana bu hafta menünde cıss görmeyeceğim demedim mi?
Ya şöyle güzel doyurucu bir kahvaltı yapsana, simit yemişsin arada yine bitterler...
500 ip de benden sana.
Modumuzu düşürmüyoruz canım olur öyle duraksamalar arada. Kabak detoksu iyi gelecektir inanıyorum
Aman biz kimlerle takılıyormuşuz meğer film galalarına gidiliyor
Kan ilacı cidden iştah açabilir yalnız, gece yatmadan iç istersen
Kaptanım bizimki de ateşli bugün sabahtan beri onunla uğraşıyorum, geçmiş olsun hepimize. Şimdi okuyunca aklıma geldi sen ateşi olanlara bi şey öneriyordun çorabına ne koyuyorduk iyi geliyordu? Aklımda öyle bi şeyler kalmış...
Yaa ne güzel olur, bi gelsek zaten İstanbul'a
Bekliyorum valla dört gözle canımmmBiz gelelim kaptanım yardıma :)
Oh oh neredeyse 1000 kalori yaktın desene süper
Bir tek bulguru mu yememeliydin acabaaaa
Neyse ben inanıyorum toparlarsın sen
Ooo hadi bakalım daha çok spor daha çok kilo demekkkk
Şekerim ben sana bu hafta menünde cıss görmeyeceğim demedim mi?
Ya şöyle güzel doyurucu bir kahvaltı yapsana, simit yemişsin arada yine bitterler...
500 ip de benden sana.
Modumuzu düşürmüyoruz canım olur öyle duraksamalar arada. Kabak detoksu iyi gelecektir inanıyorum
Aman biz kimlerle takılıyormuşuz meğer film galalarına gidiliyor
Kan ilacı cidden iştah açabilir yalnız, gece yatmadan iç istersen
Kaptanım bizimki de ateşli bugün sabahtan beri onunla uğraşıyorum, geçmiş olsun hepimize. Şimdi okuyunca aklıma geldi sen ateşi olanlara bi şey öneriyordun çorabına ne koyuyorduk iyi geliyordu? Aklımda öyle bi şeyler kalmış...
Yaa ne güzel olur, bi gelsek zaten İstanbul'a
Menün gayet güzel tatlım.Merhaba
Sabah:1 dilim ekmek
1 tane yumurta
1 bardak çay
4 zeytin
Öğlen: Tavuk göğüsü
Yoğurt
Salata
1 dilim ekmek
Ara öğün:1 tane portakal
Akşam:Omlet
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Hiiiçççç kıskanmadımAyy ordegim pasama gecmis olsun benim dana buyudu umut a bakinca
Bak iyi hatirlattin gece ateslenirse yapayim corabina limon sikip giydirince dusuyordu
Bu arada havalar isinsin bi haftasonu bahceye gelin umut pasam yatsin yuvarlansin cimlerde
TeşekkürlerMenün gayet güzel tatlım.
Spor yapıyor musun bebeyim? Bide günlük tükettiğin su mikatarını da yazar mısın bize canım.Teşekkürler
Çok geçmiş olsun kaptanımHastaneden yeni eve girdik kucuk atesli insallah gecemiz iyi gecer
Allah iyilik sağlık versin inşallah ilaç kullanman gerekmesinCani. Ben 45 yasinda tek bobrekli oldugumu daha dogrusu birinin calismadigini ogrendim
O gunden beridir butun ilaclar yasak bana ameliyattan sonra bile dr agrikesici parol veriyor dusun bir de migrenim falan var benim ama maalesef ilac kullanamiyorum
Çok dengeli bir menü olmuşBugünki menü
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
3 dilim domates
3 dilim salatalik
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
5 kaşık kabak yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt
Ara
1 elma
Akşam
Marul salatasi içine haslanmis tavuk göğsuyle salata yaptim
Sabah aksam yürüyüş
Aklımda olsun ben de bir daha yükselecek gibi olursa deneyeyim.Ayy ordegim pasama gecmis olsun benim dana buyudu umut a bakinca
Bak iyi hatirlattin gece ateslenirse yapayim corabina limon sikip giydirince dusuyordu
Bu arada havalar isinsin bi haftasonu bahceye gelin umut pasam yatsin yuvarlansin cimlerde
Güzel görünüyor bebeyim, bende yapmak isterim ama kendime güvenemiyorumİyi geceler kızlar ancak gelebildim misafirim vardı akşam
Tek tek alintilayamadim ama saolun
Bırakacak olsam glutensiz hiç başlamzdim yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyorum ayda bir belki yasağı delerim ama şimdilik sorun yok ramazanaa kadar böyle devam
Sürekli detoksu yapmıyorum ki tek kabağı yaptım
Kabak detoksu nün menüsü 3 gün aynı instegramda sayfasının goruntusu vardı onu atayim size Eki Görüntüle 2132141
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?