Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım Tam çözemedim Ne Ağrın var
Cani. Ben 45 yasinda tek bobrekli oldugumu daha dogrusu birinin calismadigini ogrendim
O gunden beridir butun ilaclar yasak bana ameliyattan sonra bile dr agrikesici parol veriyor dusun bir de migrenim falan var benim ama maalesef ilac kullanamiyorum

Cani. Ben 45 yasinda tek bobrekli oldugumu daha dogrusu birinin calismadigini ogrendim
O gunden beridir butun ilaclar yasak bana ameliyattan sonra bile dr agrikesici parol veriyor dusun bir de migrenim falan var benim ama maalesef ilac kullanamiyorum
Çok geçmiş olsun canım benim

Allah sabır versin kaptaniçem valla hiç kolay değil işin. Hastalıklar uğramasın sana

Gelsin gelsin söz yarın atlayip buraya yaziyorumm

Çok güzel vermişsin tebrikler

Çok güzel vermişsin tebrikler
Ay evet medusa38 canım. Çok güzel vermişsin ama sende detokslara biraz ara mı versen şekerim? Ay hasedimden falan değil yani öyle çatır çutur kilo veriyorsun diyeeeee
Takılıyorum tabikisi dee, biliyorsun. Bünyen sonra kilo yapmasın gluten şeker mekerle karşılaşınca diye diyorum. Arada normal de beslensen mi?

Bugünki menü

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
3 dilim domates
3 dilim salatalik

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
5 kaşık kabak yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt

Ara
1 elma

Akşam
Marul salatasi içine haslanmis tavuk göğsuyle salata yaptim

Sabah aksam yürüyüş

buyrun gelin şu ara çapa işleri var tam egzersiz olur
Biz gelelim kaptanım yardıma :)
Eki Görüntüle 2131975
Kango jumps ile 50 dk tamamlandı
Oh oh neredeyse 1000 kalori yaktın desene süper
Bir tek bulguru mu yememeliydin acabaaaa
Neyse ben inanıyorum toparlarsın sen
Ooo hadi bakalım daha çok spor daha çok kilo demekkkk
Şekerim ben sana bu hafta menünde cıss görmeyeceğim demedim mi?
Ya şöyle güzel doyurucu bir kahvaltı yapsana, simit yemişsin arada yine bitterler...
500 ip de benden sana.
Merhaba herkese Kilo verememek acayip modumu düşürdü. Bu hafta kabak detoksu yapmaya karar verdim. Öyle kilo vermeye başlarsam, sonra Karataya devam ederim diye düşünüyorum.
Modumuzu düşürmüyoruz canım olur öyle duraksamalar arada. Kabak detoksu iyi gelecektir inanıyorum
Aman biz kimlerle takılıyormuşuz meğer film galalarına gidiliyor
Kan ilacı cidden iştah açabilir yalnız, gece yatmadan iç istersen
Hastaneden yeni eve girdik kucuk atesli insallah gecemiz iyi gecer
Kaptanım bizimki de ateşli bugün sabahtan beri onunla uğraşıyorum, geçmiş olsun hepimize. Şimdi okuyunca aklıma geldi sen ateşi olanlara bi şey öneriyordun çorabına ne koyuyorduk iyi geliyordu? Aklımda öyle bi şeyler kalmış...
Ördekim bol bol gezdik, sizin yerinize de gezmişizdir. Gelin birlikte gezelliiimmmm
Yaa ne güzel olur, bi gelsek zaten İstanbul'a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…