- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.981
Geçmiş olsun canım Tam çözemedim Ne Ağrın varIyi aksamlar
Ben artik onlarla yasamaya alistim hareket edemiyorum bazen agridan dusun o derece
Cnm gittigim salonda deneme seansi yapmislardi sonra salona gidemedim
Iyi aksamlar
yürüyüşten geldim
Geçmiş olsun canim yiyebilirse sarmisakli sirkeli yogurtda ateşi aliyorHastaneden yeni eve girdik kucuk atesli insallah gecemiz iyi gecer
Cani. Ben 45 yasinda tek bobrekli oldugumu daha dogrusu birinin calismadigini ogrendimGeçmiş olsun canım Tam çözemedim Ne Ağrın var
Bugün acısını çıkardımAz su içtiğin için öyle olmuş olabilir çok su içmek de ödem atar
İnşallah kaptanım yaaa çok geçmiş olsun.Hastaneden yeni eve girdik kucuk atesli insallah gecemiz iyi gecer
Çok geçmiş olsun canım benimCani. Ben 45 yasinda tek bobrekli oldugumu daha dogrusu birinin calismadigini ogrendim
O gunden beridir butun ilaclar yasak bana ameliyattan sonra bile dr agrikesici parol veriyor dusun bir de migrenim falan var benim ama maalesef ilac kullanamiyorum
Allah sabır versin kaptaniçem valla hiç kolay değil işin. Hastalıklar uğramasın sanaCani. Ben 45 yasinda tek bobrekli oldugumu daha dogrusu birinin calismadigini ogrendim
O gunden beridir butun ilaclar yasak bana ameliyattan sonra bile dr agrikesici parol veriyor dusun bir de migrenim falan var benim ama maalesef ilac kullanamiyorum
Gelsin gelsin söz yarın atlayip buraya yaziyorummIyi atlatmışsın canım misafirlikleri
Oh oh ne güzel bizim yerimize de gezseydiniz
Kaptanım çok güzel olmuş bitince daha da güzel olacaktır eminim güle güle kullanın
Kontratla nedir
Karatay'da sarma dolma var mı yahu :)
O böreklere 100 gr az bile
Hemen ceza gelsin mi gelsin
400 ip atlama
Ya şöyle menüleri sevmiyorum
Bal tereyağı tahin pekmez çiğ köfte
Ama miktarları az
Ceza yazayım diyorum ama başka bir şey yememiş diyorum
Gene de dengesiz olduğu için 250 ip cezası da sana yazıyorum
Çok güzel vermişsin tebriklerKızlar kabak detoksu bitti 54.7 ile başladım
52 ile bitti
Yapmak isteyenlere duyurulur
Son gün sadece kabaktan turlu yaptım toplamda bir kilo kabak yemiş oldum
2 gün bir saat yuruyus yaptım
Ben sabahlardan birinde mantarlı omlet yaptım ikincisi haşlanmış yumurta 3. Sü menemen yedim roka tere kuzukulağı kullandım hiç aç kalmadim
Ördekim bol bol gezdik, sizin yerinize de gezmişizdir.Oh oh ne güzel bizim yerimize de gezseydiniz
Ay evetÇok güzel vermişsin tebrikler
Ayy hic duymamistim bunu kucuk cinstir yemez sarimsakli yogurdu ama buyuk sever o ateslenirse yapayimGeçmiş olsun canim yiyebilirse sarmisakli sirkeli yogurtda ateşi aliyor
Merhabalar Arkadaşlar,
Diyetisyenimin tartısında 0,7 kg artıdayım. 300 gr yağ artışı olmuş.
Kilom 86,7 kg
Bu Cuma'ya kadar bu artıları eksiye çevirmeliyim.[/QUOTE
Hic kacamak oluyormu diyetinde az birsey yapilsada kilo veremiyorum ben
Biz gelelim kaptanım yardıma :)buyrun gelin şu ara çapa işleri var tam egzersiz olur
Oh oh neredeyse 1000 kalori yaktın desene süper
Bir tek bulguru mu yememeliydin acabaaaaDünkü menüm
Kahvaltı
Hindi fümeli omlet
Zartar
Çay
2 dilim çok tahıllı ekmek
Öğle
Fıçı bira
Patates kızartması
3 tane midye tava (porsiyon değil tabiisi de)
3 tane kalamar
Karides güveç
Bol salata
Ara
Çay
Akşam
1 lahmacun
2 ısırık içli köfte
1 parça Adana
4 yk bulgur
(Biliyorum bulguru yememeliydim)
Su: 1,5 lt
Spor: yok
Ooo hadi bakalım daha çok spor daha çok kilo demekkkk200 ip atladım. Birazdan da zumba yapıciimm çocuklar izin verirse. Var mı eşlik edeeeenn? Eliptiği de salona aldık dün akşam artık dizi izlerken yaparım inşallah. Öbür türlü diğer odada olunca çocuklar da rahat vermiyordu, eşimdeiyi oldu böyle sanırsam
Şekerim ben sana bu hafta menünde cıss görmeyeceğim demedim mi?Kahvaltı:yarım simit, peynir,sütlü kahve
Öğle:etli nohut,yoğurt
Ara:süt,bitter çikolata, 5fındık
Akşam:yayla çorba, enginar , yoğurt
Akşamortakal,zencefil çay
2lt su, 500ip, bölgesel yapıcam bir de 20dk
Modumuzu düşürmüyoruz canım olur öyle duraksamalar arada. Kabak detoksu iyi gelecektir inanıyorumMerhaba herkeseKilo verememek acayip modumu düşürdü. Bu hafta kabak detoksu yapmaya karar verdim. Öyle kilo vermeye başlarsam, sonra Karataya devam ederim diye düşünüyorum.
Aman biz kimlerle takılıyormuşuz meğer film galalarına gidiliyorSabah aç karnına limonlu su 1 bardak bir altın çilek
Sabah
Bir buçuk haşlanmış yumurta
2 zeytin
yarın Dilim çok tahıllı ekmek
bir parça peynir
yarım turp
yeşillik
öğlen
elma
bir bardak süt
10 badem
Ara
Filtre kahve
Aksam
Bulgur pilavı
2 yk yogurt
2 kayısı
10 acı biber turşusu
1.40"yuruyus
40 mekik
2 litre su
2 kupa bitki cayi
Kızlar cuma kan vermiştim kan değerlerim düşük sanırım yarın yetişirsem dr göstereceğim kan şurubu verirse yandım
Fena iştah açıyor
Yarın akşam film galasina gidiyorum
Suslenicim puslenicim
Keske 65 düşmüş olsaydim
Kaptanım bizimki de ateşli bugün sabahtan beri onunla uğraşıyorum, geçmiş olsun hepimize. Şimdi okuyunca aklıma geldi sen ateşi olanlara bi şey öneriyordun çorabına ne koyuyorduk iyi geliyordu? Aklımda öyle bi şeyler kalmış...Hastaneden yeni eve girdik kucuk atesli insallah gecemiz iyi gecer
Yaa ne güzel olur, bi gelsek zaten İstanbul'aÖrdekim bol bol gezdik, sizin yerinize de gezmişizdir.Gelin birlikte gezelliiimmmm
HoşbuldukHoşgeldin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?