- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.041
GünaydınnnDoris harika kesinlikle ya sağlıklı olan herşeyden doyana kadar felsefesini bende benimsiyorum ama şu kilo verme döneminde porsiyon kontrolü yapmaya çalışıyorum koruma döneminde doyana kadar yicem spor zaten artık hayatımızdan çıkmamalı korumada da olsak :))
Günaydın çalışanlar işe
Herkeslere günaydın
Günaydın ortimmmm, nasılsın?Günaydın kızlar..
Bende de oluyor. Dün cevizli suyun kabızlığa da iyi geldiğini okudum. Diyetisyenim geceden 1 bardak suya koyduğum cevizin suyunu ertesi sabah içmemi öneriyor arada. Kşu kabızlık problemini nasıl çözüyorsunuz kızlar benim vucudum bir türlü alışmıyor bu sabah 56.2 geldim yine sabit ama kabızlığa bağlıyorum o kadar da su içiyorum kayısı yiyorum yok geçmiyor
Kesinlikle katılıyorum.Doris harika kesinlikle ya sağlıklı olan herşeyden doyana kadar felsefesini bende benimsiyorum ama şu kilo verme döneminde porsiyon kontrolü yapmaya çalışıyorum koruma döneminde doyana kadar yicem spor zaten artık hayatımızdan çıkmamalı korumada da olsak :))
Günaydın çalışanlar işe
Herkeslere günaydın
Harikasın. Tebrikler.
Form Çay şu 5'li olan çaylar mı yoksa kayısılı olanlar falan mı hangisi iyi geliyor?Canim zor durumda kaldığında form çayı iç.
Cevizli su içemiyorum ben ya içim kalkıyorBende de oluyor. Dün cevizli suyun kabızlığa da iyi geldiğini okudum. Diyetisyenim geceden 1 bardak suya koyduğum cevizin suyunu ertesi sabah içmemi öneriyor arada. K
Kesinlikle katılıyorum.
Form Sante dergisinde bu ay Doris'in hazırladığı egzersiz kitabı mevcut.
gece çıkmadı allahtan ama benim uyku kaçtı uyuduğumda sabah ezanı çoktan okunmuştu bugün sersem gibiyimGünaydın canımmm. Dün gece uykusuna yattığını sandığım oğlum uyanınca mecbur o saatlere kaldık kaptaniçem. Zaten pilim bitmişti fazla bişi yapamadım
Nasıl oldu ateşi kuzunun?
canım bende kronik kabızlık var probiyotik ap kullanıyorum çok iyi olmasa da işe yarıyor suyu bol içiyormusun sebze salata bol yiyormusun? bunlar önemli şeyler kabızlık için salatana 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyabilirsinşu kabızlık problemini nasıl çözüyorsunuz kızlar benim vucudum bir türlü alışmıyor bu sabah 56.2 geldim yine sabit ama kabızlığa bağlıyorum o kadar da su içiyorum kayısı yiyorum yok geçmiyor
İnşallah hadi bakalım cuma günü sonucu alırız artikTeşekkür ederim canım umarım iyi bir sonuç alırım. Zaten ilk amacım kilo vermem durdu onu harekete geçirmek. Tabi 2-3 kilo da versem harika olur
Lokum olmamış canım Buraya cıss onlarPazartesi menü
Sabah9 2yumurta maydanoz dereotu chiali
4 zeytin
1buyuk parça peynir
Yarim poğaça
Yesilcay
Öğle 1bucuk
Marul salatalık kereviz yogurtlu salata
Ara 2 kayısı kuru ceviz 2adet
Aksam 7de
Ispanak
Salata
Yoğurt
10bucuk 2ceviz
Su 1bucuk
Spor yarim saat yürüyüş
350ip
Aralarda 4 5 cifte kavrulmuş lokum küçük olanlardan.
Menülerin çok iyi canım kısa zamanda mezun edeceğiz seni sanırım :)Eki Görüntüle 2132135 Buraya sığmadı son ara öğün yoğurt sumak kürü 3.5 lt su içtim spor olarak 500 ip atladım ardından 15 dk Zumba yaptım ardından 35 dk kardiyo iş çıkışı bir metro durağı önce indim gün içinde 10000 adımı tamamladım bu günde
Hatırlamaz mıyım :)Ayyy 18. dakika da uyuyan oğlum uyandı ve tabii ki ağladı ve ben bırakmak zorunda kaldım. Eliptiğe uyuz oluyor karar verdim. Ne zaman beni görse üstünde kendini yerlere atıp tepine tepine ağlıyor yaaaa.Offf bu geceeeeeee uzun olacaaaakkkk biliyorummmmm. Bu şarkıyı hatırlayan var mı? Var mı?
Yine kaçamaklı bir menüPazartesi menü
Sabah9 2yumurta maydanoz dereotu chiali
4 zeytin
1buyuk parça peynir
Yarim poğaça
Yesilcay
Öğle 1bucuk
Marul salatalık kereviz yogurtlu salata
Ara 2 kayısı kuru ceviz 2adet
Aksam 7de
Ispanak
Salata
Yoğurt
10bucuk 2ceviz
Su 1bucuk
Spor yarim saat yürüyüş
350ip
Aralarda 4 5 cifte kavrulmuş lokum küçük olanlardan.
Ateslenmemis galiba kaptanım hadi geçmiş olsun.Iyi geceler bende uyuyup sonradan uykusu kacanlardanim fancy bu saatte spor mu olur kiz yatsana
Ben oglan ayeslendi mi diye bi kalktim uyku gitti sonra
Ben sabahları kuru incir yediğimde kabızlığa iyi geliyorşu kabızlık problemini nasıl çözüyorsunuz kızlar benim vucudum bir türlü alışmıyor bu sabah 56.2 geldim yine sabit ama kabızlığa bağlıyorum o kadar da su içiyorum kayısı yiyorum yok geçmiyor
AhahahahBiz gelelim kaptanım yardıma :)
Oh oh neredeyse 1000 kalori yaktın desene süper
Bir tek bulguru mu yememeliydin acabaaaa
Neyse ben inanıyorum toparlarsın sen
Ooo hadi bakalım daha çok spor daha çok kilo demekkkk
Şekerim ben sana bu hafta menünde cıss görmeyeceğim demedim mi?
Ya şöyle güzel doyurucu bir kahvaltı yapsana, simit yemişsin arada yine bitterler...
500 ip de benden sana.
Modumuzu düşürmüyoruz canım olur öyle duraksamalar arada. Kabak detoksu iyi gelecektir inanıyorum
Aman biz kimlerle takılıyormuşuz meğer film galalarına gidiliyor
Kan ilacı cidden iştah açabilir yalnız, gece yatmadan iç istersen
Kaptanım bizimki de ateşli bugün sabahtan beri onunla uğraşıyorum, geçmiş olsun hepimize. Şimdi okuyunca aklıma geldi sen ateşi olanlara bi şey öneriyordun çorabına ne koyuyorduk iyi geliyordu? Aklımda öyle bi şeyler kalmış...
Yaa ne güzel olur, bi gelsek zaten İstanbul'a
Ben de bilmiyordum da canım birkaç ay önce Benim çocuk da çok ateşlenmiş de üç dört gün etfalden bu tarafa gelemedik Kayınpederim söyledi sarımsakla sirkeyi karıştır yoğurtla çocuğa yedirdiği Hakikaten de çocuğun vücudunun ısısını toparladı diyebilirim tamamen düşürmedi ama çocuğu En azından rahatlattı Allah aşkına hangi çocuk sağlığı kadın spikeri yoğurdu yer şifa için çocuğun Hadi iyileşeceksin çocuğun diye diye yedirdimAyy hic duymamistim bunu kucuk cinstir yemez sarimsakli yogurdu ama buyuk sever o ateslenirse yapayim
O zaman canım sana tavsiye edebileceğim tek bir şey var bende çok yapıyorum migrene de çok iyi geliyor hacamat ama hakikaten İşinin ehli birine yaptırmanı ederimCani. Ben 45 yasinda tek bobrekli oldugumu daha dogrusu birinin calismadigini ogrendim
O gunden beridir butun ilaclar yasak bana ameliyattan sonra bile dr agrikesici parol veriyor dusun bir de migrenim falan var benim ama maalesef ilac kullanamiyorum
Elma sirkesi bence faydali yada yeşil cay ama elma sirkesi iyi geliyor gibi yemek öncesi tatlı kaşığı içip peşine su içiyorum sıkıntı yok.hafta sonu kötüydüm çayda çok ictim. Chiada fayda ediyormu bilmiyorum.şu kabızlık problemini nasıl çözüyorsunuz kızlar benim vucudum bir türlü alışmıyor bu sabah 56.2 geldim yine sabit ama kabızlığa bağlıyorum o kadar da su içiyorum kayısı yiyorum yok geçmiyor
tatlım burda ne dediğini anlamadımBen de bilmiyordum da canım birkaç ay önce Benim çocuk da çok ateşlenmiş de üç dört gün etfalden bu tarafa gelemedik Kayınpederim söyledi sarımsakla sirkeyi karıştır yoğurtla çocuğa yedirdiği Hakikaten de çocuğun vücudunun ısısını toparladı diyebilirim tamamen düşürmedi ama çocuğu En azından rahatlattı Allah aşkına hangi çocuk sağlığı kadın spikeri yoğurdu yer şifa için çocuğun Hadi iyileşeceksin çocuğun diye diye yedirdim
Canim bende senin gibi ayni sorunu yaşıyorum hemde yıllardır artık günkurusu hayatıma girdi bol sıvı ama yediklerinde ağırlık sıvı olsun öğünlerin hep çorba kıvamında olsun Ben ancak o şekilde tedavi olabiliyorum başka türlü dayanamıyorum yine bir bulgur pilavı yiyeyim diyorum yediğim zaman 2 gün şişiyorum ağırlık her şeyi sıvı ve sulu meyveler ye canımşu kabızlık problemini nasıl çözüyorsunuz kızlar benim vucudum bir türlü alışmıyor bu sabah 56.2 geldim yine sabit ama kabızlığa bağlıyorum o kadar da su içiyorum kayısı yiyorum yok geçmiyor
Hahahahaha ya bu telefondaki öngörücü Benim iki üç gündür başımın fena halde derde sokuyor hangi çocuk Sarımsaklı sirkeli yoğurt yemeyi sever Allah aşkına demek istemiştimtatlım burda ne dediğini anlamadım
Sağlıklı bir şekilde vereyim geri almayayım bana yeter inşallah burası benim için motivasyon kaynağım ve kendimi frenlemem için bir sebep mezun olsamda buradayım inşallah :))Günaydın hanımlar
Ben de kendine gelemeyenlerdenim. Oglumun ateşi hala tam olarak düşmedi.
Menülerin çok iyi canım kısa zamanda mezun edeceğiz seni sanırım :)
Ben sabahları kuru incir yediğimde kabızlığa iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?