Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok teşekkürler tarif için. Peki sen bu tarifin hiç dışına çıktın mı? İkindi meyvesini kaldırıp sabaha 1 dilim ananas koymayı düşündüm. Hem ananas detoksundan da faydalanayım diyenasıl olur sence?

Pazartesi menü
Sabah9 2yumurta maydanoz dereotu chiali
4 zeytin
1buyuk parça peynir
Yarim poğaça
Yesilcay
Öğle 1bucuk
Marul salatalık kereviz yogurtlu salata
Ara 2 kayısı kuru ceviz 2adet
Aksam 7de
Ispanak
Salata
Yoğurt
10bucuk 2ceviz
Su 1bucuk
Spor yarim saat yürüyüş
350ip
Aralarda 4 5 cifte kavrulmuş lokum küçük olanlardan.

Canım iki meyve var zaten sabah ananas ikindide yeşil elma çilek yiyebilirsin
Ben ilk gün sabah mantar kullandım meyve yemedim
İkinci gün çilek yedim
Üçüncü gün meyve yemedim
1 kg kabak bitti 3 günde çok doyurucu oldu kaçamak yapmadım
2 gün 1 saat yurudum ve hareketli günlerimdi evdede
Tam uyarsan daha iyi sonuçta olabilir bence ananas detoksundan daha iyi olduğuna inanıyorum o çok aç bıraktığı için sonrasında yemeğe saldırı oluyor bence
İnşallah iyi sonuç alırsın kolay gelsin

Iyi geceler bende uyuyup sonradan uykusu kacanlardanim fancy bu saatte spor mu olur kiz yatsana
Ben oglan ayeslendi mi diye bi kalktim uyku gitti sonra

Gunaydinlarr kizlar saat 8 oldu nerdesiniz hadi bakalim erken kalkin
Evde olanlar spora

Günaydın canımmm. Dün gece uykusuna yattığını sandığım oğlum uyanınca mecbur o saatlere kaldık kaptaniçem. Zaten pilim bitmişti fazla bişi yapamadım
Nasıl oldu ateşi kuzunun?

Teşekkür ederim canım umarım iyi bir sonuç alırım. Zaten ilk amacım kilo vermem durdu onu harekete geçirmek. Tabi 2-3 kilo da versem harika olur

Doris harika kesinlikle ya sağlıklı olan herşeyden doyana kadar felsefesini bende benimsiyorum ama şu kilo verme döneminde porsiyon kontrolü yapmaya çalışıyorum koruma döneminde doyana kadar yicem spor zaten artık hayatımızdan çıkmamalı korumada da olsak :))

Gunaydinlarr kizlar saat 8 oldu nerdesiniz hadi bakalim erken kalkin
Evde olanlar spora
Günaydın çalışanlar işe

Herkeslere günaydın

Canim zor durumda kaldığında form çayı iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…