- 6 Nisan 2010
- 4.411
- 15.842
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.021
Beraber yapalım mı canım? Ben yarın başlıyorum.Güzel görünüyor bebeyim, bende yapmak isterim ama kendime güvenemiyorumyapabilir miyim yapamaz mıyım? Yoksa güzel kilo verdiriyormuş.
Çok teşekkürler tarif için. Peki sen bu tarifin hiç dışına çıktın mı? İkindi meyvesini kaldırıp sabaha 1 dilim ananas koymayı düşündüm. Hem ananas detoksundan da faydalanayım diyeİyi geceler kızlar ancak gelebildim misafirim vardı akşam
Tek tek alintilayamadim ama saolun
Bırakacak olsam glutensiz hiç başlamzdim yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyorum ayda bir belki yasağı delerim ama şimdilik sorun yok ramazanaa kadar böyle devam
Sürekli detoksu yapmıyorum ki tek kabağı yaptım
Kabak detoksu nün menüsü 3 gün aynı instegramda sayfasının goruntusu vardı onu atayim size Eki Görüntüle 2132141
Hosgeldin bir kere başarmissin yine yapabilirsin bence .hadi bakalım sen daha çok kilo verirsin. Gencsin. Iyi gecelerİyi akşamlar
Ben hazır diiilimmmmBeraber yapalım mı canım? Ben yarın başlıyorum.
Canım iki meyve var zaten sabah ananas ikindide yeşil elma çilek yiyebilirsinÇok teşekkürler tarif için. Peki sen bu tarifin hiç dışına çıktın mı? İkindi meyvesini kaldırıp sabaha 1 dilim ananas koymayı düşündüm. Hem ananas detoksundan da faydalanayım diyenasıl olur sence?
Tamam canım. Ben bugün başlıyorum. Sende kendini hazır hissedinceBen hazır diiilimmmmşu öğünlerimi ve beslenme şeklimi bir düzene sokayım omdan sonra denerim bende.
Iyi geceler bende uyuyup sonradan uykusu kacanlardanim fancy bu saatte spor mu olur kiz yatsana
Ben oglan ayeslendi mi diye bi kalktim uyku gitti sonra
Gunaydinlarr kizlar saat 8 oldu nerdesiniz hadi bakalim erken kalkin
Evde olanlar spora
Teşekkür ederim canım umarım iyi bir sonuç alırım. Zaten ilk amacım kilo vermem durdu onu harekete geçirmek. Tabi 2-3 kilo da versem harika olurCanım iki meyve var zaten sabah ananas ikindide yeşil elma çilek yiyebilirsin
Ben ilk gün sabah mantar kullandım meyve yemedim
İkinci gün çilek yedim
Üçüncü gün meyve yemedim
1 kg kabak bitti 3 günde çok doyurucu oldu kaçamak yapmadım
2 gün 1 saat yurudum ve hareketli günlerimdi evdede
Tam uyarsan daha iyi sonuçta olabilir bence ananas detoksundan daha iyi olduğuna inanıyorum o çok aç bıraktığı için sonrasında yemeğe saldırı oluyor bence
İnşallah iyi sonuç alırsın kolay gelsin
Doris harika kesinlikle ya sağlıklı olan herşeyden doyana kadar felsefesini bende benimsiyorum ama şu kilo verme döneminde porsiyon kontrolü yapmaya çalışıyorum koruma döneminde doyana kadar yicem spor zaten artık hayatımızdan çıkmamalı korumada da olsak :))Kaçamak olmuyor canım @karabiber01
2017 Mayıs ayından beri diyete devam ettiğim için o zor dönemleri atlattım gibi. Bana hareketsizlik hiç yaramıyor. Hipotiroid var bende, metabolizma yavaş. Geçen hafta da belim tutuktu, evdeydim ya,o iyi gelmedi. Bir de diyetisyenimle konuştuk, diyet listemi daha sebze ağırlıklı düzenledik. Porsiyonları ayarladıı yeniden diyetisyenim. Belimden rahatsızken yemek yapamamış ızgara et yapmıştım.
Squatgirl'deki Doris Hofer'in dediği ve uyguladığı "sağlıklı ye, koca bir tabak olsun; ama egzersiz yap, yediklerini yak." prensibi bana çok yakın geliyor. Ama Doris'in egzersizten kastı her gün 50 dak. tempolu yürüyüş ve Doris'in yağ yakıcı ve kas yapıcı etkili kardiyo ve squat egzersizleri. O egzersizleri yapınca yediğini fazlasıyla yakıyor insan.
Bu hafta belim iyileşti. Egzersizleri yapmaya başlayacağım tekrardan.
Bir de akşam yemeğinden sonra meyve yemeyeceğim. O bana +yağ olarak dönüyor.
Günaydın çalışanlar işeGunaydinlarr kizlar saat 8 oldu nerdesiniz hadi bakalim erken kalkin
Evde olanlar spora
Herkeslere günaydınGünaydınnnn
Harikasın. Tebrikler.Eki Görüntüle 2132135 Buraya sığmadı son ara öğün yoğurt sumak kürü 3.5 lt su içtim spor olarak 500 ip atladım ardından 15 dk Zumba yaptım ardından 35 dk kardiyo iş çıkışı bir metro durağı önce indim gün içinde 10000 adımı tamamladım bu günde
Canim zor durumda kaldığında form çayı iç.şu kabızlık problemini nasıl çözüyorsunuz kızlar benim vucudum bir türlü alışmıyor bu sabah 56.2 geldim yine sabit ama kabızlığa bağlıyorum o kadar da su içiyorum kayısı yiyorum yok geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?