- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.101
O kür gerçekten faydalı mı? Yatmadan 30dk önce yiyin diyor ya yatmadan önce yenen her şey kilo olur gibi geliyor bana deneyemedim o yüzdenBu günkü menüm 3 lt su içtim 22.30 gibi yoğurt sumak kürü tüketebilirim sonrasında da yarım litre su gece yağ yakımına yardımcı olması için toplamda 3.5 lt su şimdi spor yapacağım bittiğinde onu da yazarım :))Eki Görüntüle 2132574
Akşam yediğin pizzan ne sağlıklı ne de seni tok tutar kendine kötülük etmişsinSalı menu
Sabah 9da ispit (kaldirak)kökü kavurma yumurtalı.
4zeytin peynir yeşil çay
Öğle sandviç ekmeginde kıyma kavurma
Elma
Aksam 1dilim pizza
Yürüyüş yarım saat aslinda 2den 7ye parkta çocuk peşinde ip atlaycaktim ama ayagim acıyor biraz.
Su 2lt
Haklısın canımAkşam yediğin pizzan ne sağlıklı ne de seni tok tutar kendine kötülük etmişsin
Yani menülere maaalesef en son yorum yapacak kişi benim ama gelişigüzel olmuş bebeyim menün. Öğlen yediğin Sandviçin büyüklüğü ne kadardı mesela? Pizzayı hiç söylemiyorum.Salı menu
Sabah 9da ispit (kaldirak)kökü kavurma yumurtalı.
4zeytin peynir yeşil çay
Öğle sandviç ekmeginde kıyma kavurma
Elma
Aksam 1dilim pizza
Yürüyüş yarım saat aslinda 2den 7ye parkta çocuk peşinde ip atlaycaktim ama ayagim acıyor biraz.
Su 2lt
Hadi bakalım. Güzel bir rakamla geleceğine inanıyorumİyi akşamlarbugün kabak detoksunun ilk günüydü. Bakalım yarına kilo farkedecek mi. Cumaya sürpriz bir kilo olur umarım.
İnşallah canım. Çok iyi olur senin için. Kilo verme hızını ve kas artışını da çok olumlu etkileyecektiröBende biraz daha havalar ısınsın Ankara da göktürk aile yaşam merkezinin havuzuna yazılacagim inşallah orayı da çok övüyorlar beğeniyorlar :)
Umarım canım ya. Şu 80 nin altına bir insem gerisi gelecek gibi. 80 kilo sınır sanki. Oraya yaklaştım mı kilo duruyor.Hadi bakalım. Güzel bir rakamla geleceğine inanıyorum
Ahahah aynı beeenn. Bende 80lerden yakamı zor kurtarmıştım izne ayrılmadan önce ama maşallah geri geldi bumerang gibi. Bu defa sağlam kaçacağım bulamıcaaaakkk bir daha beni.Umarım canım ya. Şu 80 nin altına bir insem gerisi gelecek gibi. 80 kilo sınır sanki. Oraya yaklaştım mı kilo duruyor.
Aynen kaçalım ve bir daha görüşmeyelim 80lerle. Hatta ben 70 leri de görmek istemiyorumAhahah aynı beeenn. Bende 80lerden yakamı zor kurtarmıştım izne ayrılmadan önce ama maşallah geri geldi bumerang gibi. Bu defa sağlam kaçacağım bulamıcaaaakkk bir daha beni.
Harika olmuş
Avuç içi kadar esmer ekmek canım çok buyuk degildi 2dilim sayilabilir pizzada orta boy pizzaYani menülere maaalesef en son yorum yapacak kişi benim ama gelişigüzel olmuş bebeyim menün. Öğlen yediğin Sandviçin büyüklüğü ne kadardı mesela? Pizzayı hiç söylemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?