- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.081
Evet havuç özellikle pişince glisemik endeksi yükseliyor.Ben bu tarifi ramazanda bolbolda salta olarak kullanirim havuç bende severim ama şekeri olduğu için fazla kullanmiyorum
Hic içesim gelmedi kaptanım ya tiksindim nedense ama bugün acısını çıkarıyorumcanım suyun çok az olmuş yaaa
Bizim işyerinde tabldot yemeğin dışında 10 adet çeşitli mezeden oluşan bir tabak alabiliyoruz. havuçlu cevizli yoğurtlu, kerevizli cevizli yoğurtlu olanından yapıyorlar bu kabaklı cevizli yoğurtlu mezenin. Bu mezelerin hepsi ayrı ayru çok lezzetli oluyor gerçekten deTeşekkürler evet tadı güzel. Ben bunu havuç ekleyerekte yapıyordum. Çok severek yerdim. Tek başına kabakta çok güzel oldu
Canim ama karışım değil sadece yasemin çiçeği al onu demleBende alıp deneyeyim madem
ah yaaatam intikam alacagim yazilarHeeee unutmadan yazayım, masadaki diğer cıslardan ve yemekten sonra gömülen tatlı ve dondurmalardan hiç bahsemiyorum. çok gömmeyin beniyine de az da olsa irade sahiptim. rica ediyorum
Canim oglusunada sanada cok büyük gecmis olsunCani. Ben 45 yasinda tek bobrekli oldugumu daha dogrusu birinin calismadigini ogrendim
O gunden beridir butun ilaclar yasak bana ameliyattan sonra bile dr agrikesici parol veriyor dusun bir de migrenim falan var benim ama maalesef ilac kullanamiyorum
Cnm sen bakma az gorunce de gayet guzel bir basariHiç begenmedim mezumiyet derecemi 2010 yılı girişim baz alınmış malesef
Çok büyük bi başarı degil gibi gözüksede aslinda 2010 yilindan beri ayni kilolarda seyretmek ve bu araya birde dogum sığdırmak en büyük başarı bencekendimle gurur duydum kızlar ve insallah 2028 yilindada bu kilolarda olucam.
Umarım 2028 dede 55 kg olarak gelirsin buraya ölmez sağ kalırsakHiç begenmedim mezumiyet derecemi 2010 yılı girişim baz alınmış malesef
Çok büyük bi başarı degil gibi gözüksede aslinda 2010 yilindan beri ayni kilolarda seyretmek ve bu araya birde dogum sığdırmak en büyük başarı bencekendimle gurur duydum kızlar ve insallah 2028 yilindada bu kilolarda olucam.
Saolasin tatlim uykusuzluk vurdu beni sen mezun olunca unurma bizi saolsun bazi arkadaslar ismi lazim degilCanim oglusunada sanada cok büyük gecmis olsun
Bende biraz daha havalar ısınsın Ankara da göktürk aile yaşam merkezinin havuzuna yazılacagim inşallah orayı da çok övüyorlar beğeniyorlar :))
Bootcamp'teyim en kısa zamanda. Şu belim biraz daha toparlasın diye bekliyorum. Haftaiçi yüzmeye gideceğim ben de. Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün spor kompleksinin havuzuna üye oldum. Çok güzel bir tesis yapmışlar.
Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımızaAyyy super yaaaaa kepimde gelmişne ugrastim onu alabilmek icin. Kazen yazmis ama daha mezuniyetimi bile okumadım. Bi kosu okuyup geleyim
Tebrik ederim darisida hepimize bizlerde mezun oluruz inşallahAyyy super yaaaaa kepimde gelmişne ugrastim onu alabilmek icin. Kazen yazmis ama daha mezuniyetimi bile okumadım. Bi kosu okuyup geleyim
Alamadım, unuttum çocuklardan yawCanim ama karışım değil sadece yasemin çiçeği al onu demle
Listede olmasan da çemkirmek serbest şekerimah yaaatam intikam alacagim yazilardua et listede degilim ve sen cuma günü tartida arti gelme elimden cekecegin vardi fancynancim
Maşallah spora bayildimkizlar menumu yaziyorum gece gec gecem
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
Turp
Yesillik
15 findik
2 kayisi
Oglen bitki cayi
Yesil elma
Aksam
1 kupa yayla corbasi
2 litre su
1.50 saat yuruyus
50 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?