Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

4 Nisan 2018, Çarşamba
Menüm:
Sabah:

Az yağlı kaşarlı tost
Ara Öğün:
2 kuru inci + 10 çiğ badem
Öğlen:
1/2 kase mercimek çorbası
Kıymasız bulgurlu kabak yemeği
Akşam:
Sarımsaklı yoğurt
Haşlanmış karnabahar
2 kuru köfte
3 y.k. esmer bulgur pilavı

Yürüyüş:: 45 dak

Adım; 90000 adı 45 dakika yürüyüş
Su:2.5 lt

Bugünkü menüm:

Sabah:
-2 dilim çörek otlu peynir
-1hqşlanmış yumurta
-bol yeşillik, salatalık
-1 küçük avokado

Ara:
-yeşil çay
-kahve

Öğle:
-1kase vicdan çorbaaı
-1 parça soslu tavuk göğüs
-Bolyeşil salata

Ara:
-yeşil çay
-kahve

Akşam:
-Köri soslu tavuk
-biraz somon
-hqşlanmış sebze

Ara:
-form bitkiçayı

Çocuklar olunca evet zor oluyor. Benim de kızım iştahsız ama abur cubura gelince pirana gibi saniyesinde ne varsa yok oluyor. Göz görse de yememeliyiz, sonra yerim nasılsa diyip geçiştiriyorum ben.

Bak bugün menün güzel şekerim.
Parkı da sayamiiciizzzz. Ama tabii ki hareket, bol bol gidin

Kahvaltı
Yarım kızarmış yumurta
1,5 kk beyaz peynir
Zartar
2 çok tahıllı ekmek

Ara
Türk kahvesi
1 küçük parça bitter çikolata

Öğle
Çeyrekten az simit
Yarım muz

Ara
1 tane ananaslı activia
1 kupa yeşil çay

Akşam
Bir büyük kase domates çorbası
5 ızgara köfte
4 yk piyaz
Yarım bardak ayran

Gece
Maden suyu
Belki filtre kahve içebilirim.

Su: 2,5 bitti
Spor: 55 dk zumba, yalan olmazsa yine planımda eliptik yapmak var.

Zartar ne olaki acuka gibi bişey mi

Bu arada 35 dakika eliptik yaptım ve uyumayı düşünürken son anda aklıma kızımın okulundan artık materyallerle icat yapılması gerektiği geldi. Bu saatte gelir mi insanın aklına yaaaa, yarın da son gün olduğu için oturdum konserve kutusundan mini davul yaptım. Offf onlara değil bize veriliyor bu ödevler yaaa. İlkokulu düşünemiyorum anasınıfı böyleyse.

Arkadaşlar dün 9000 adım idi adım sayım, yanlışlıkla 90000 adım yazmışım.
Bir de yatmadan 1 saat evvel sumaklı yoğurt kürü yemiştim. Onu yazmayı unutmuşum.

Canim zartar nedir

Yok bebeyim böyle bolca kekik, baharat ve susam karışımı gibi bişi. Ekmeğine zeytinyağı sürüp ya da ekmeğini bandırıp sonra buna banıyorsun. Bir baharat sever olarak bayılıyorum kendisine.
kuzum bu zahter i sen zeytinyağına bandırıp yemiyorsun dimi eğer yiyorsan ona göre sana ceza kesilecek şekerim

Günaydın kızlar bugün ofiste temizlik var öğleden sonra buraya çok fazla bakamayabilirim :) Yaşasın hareket yarına bana fayda
Günaydınlar.
Gününüz çok güzel geçsin sağlıkla, mutlulukla, neşe dolu.
Günaydın :) inşallah canım seninde
Günaydın kizlar bugünü en iyi şekilde gecirelim insallah bende sıkı tutuyorum bugünü yarin tartida sok olmamak için hadi hepimize bol eksili bi cuma olsun inşallah
Bu iki gün bana heyecan veriyor sırf bu yarışma sayensinde heyecanla bekliyorum sonuçlarımı grubun sonuçlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…