- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.541
Buna cevap yazacaktim ama alttaki mesaji gorunce yazmaya gerek kalmadiGeçmis olsun çikolata canavar toplight hasta olanlara sifa..
Birde simdi diyetteyim diye yemedigim şeyleri daha sonra yediginde kilo yapmiycakmi. Yada çok rahatsız etmiycekmi yendiginde zayifladigda. O yüzden arada kaçamak yapmak vücudu şaşırtmak gerek diye düşünüyorum. Çok kilo verip geri alanlar bu konuda ne düşünüyorsunuz. ..benim kadar kaçamak yapmamaya çalışın ama....
Cnm kesinlikle cok dogru yazdiklarin bende de ayni seyler yasandi son 2 haftadir depresyonel tarzda ciklatimin dedigi gibi garip bir ruh hali icindeydim surekli yeme derdindeydim persembe gun 74 u gordum ki uzun suredir 72-73 arasindayim yaklasik 1 yildir bu kotu haber pantolonlar dar gelmeye basladiCanım ben çok kilo verip sonra alanlardanım maalesef. Ben psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyordum. Accık bunalımdaydım yanisonra yeme düzenimi bozup kötü beslenmeye başladım. Doğru beslenmeye konsantre olamadığım için verdiklerimin çoğunu geri aldım. Bence ideal kiloya gelip arada kontrolü kaybetmeden kaçamak yapılmasının zararı olmaz. Başka öğünle dengelersen olur. Ama dediğin gibi kaçamaklar sık olmamalı ve kontrol kaybedilmemeli
Çok geçmiş olsun. Dilerim bacağın kısa sürede iyileşir.Öncelikle mutlu pazarlar diliyorum bir kaç gündür depresyonel tavırlarda olduğum için buraya katılım gosteremedim özür dilerim menü paylaşmadım ama sağlıksız bir kaçamak hiç yapmadım aklım gitti ama bu kadar emeği 1 yudum tatlı için bozmak istemedim velhasıl kelam yarından itibaren düzenli olarak menümü paylasicam tekrardan ama spor yapabilir miyim bilmiyorum cuma günü kayıp dusmustum dün bugün sağ bacağımın üstüne basamıyorum yarın iyi hissedersem sporumu yapicambir de sorum var fiskobirlik markasının findik ezmesi var içinde şeker yok bal var yağ olarak da fındık ve Hindistan cevizi yağı var çok canım istedi 2-3tatli ksigi ondan yedim sizce zararlı mı ben karar veremedim
Özlemcim senin bana değil benim sana yetişmem gerekiyor geçen sene 70lere kadar gelmiştin noldu eski özleme ?
Ayy Balıkesir soguk yağmur bile yağdı keşke sıcak olsa
Ben genellikle kendime ayri yemekler yapiyorum evdekilerle ayni yemeyi yersem uyamiyorum tabiki mesela taze fasulye pişirdim 2 öğün yerim evdekilerede pizza börek yapmisimdirCanım anladığım kadarıyla çocuklarla diyet yapmakta zorlanıyorsun. Bence menünde diyete uymayan çok yiyecek var. Lütfen burda grup olarak bulunduğumuzu unutma. Tabi ki öncelik kendi zayıflamamız ama birbirimizden de etkileniyoruz. Genel olarak menülerinde kaçamak yiyecekler oluyor. Buna bence son vermelisin. Arada dayanamayınca olur tabi de sen sanki diyete başlamamış, biraz dikkat ediyor gibisin. Arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum ama kendi adıma ben olumsuz etkileniyorum. Birbirimizi motive edersek daha iyi olur bence. Sakın söylediklerimi yanlış anlama. Ben çok iyiyim gibi bir iddiam kesinlikle yok. Sadece menülerine dikkat etmeni rica ediyorum.
Aynen öyle hedef daha gerçekçi oluyor öyleİnsan önünü daha rahat görüyor dimi
Bence içeriğinde glikoz şurubu şeker olmayan yani sağlığı tehlikeye sokacak birşey yoksa arada bir böyle şeyler tüketmekte sıkıntı yok canım kendimizi sıkıp birçok şeyden mahrum etmemek lazım dengelendigi sürece sağlıklı olduğu sürece tüketilebilir :)Öncelikle mutlu pazarlar diliyorum bir kaç gündür depresyonel tavırlarda olduğum için buraya katılım gosteremedim özür dilerim menü paylaşmadım ama sağlıksız bir kaçamak hiç yapmadım aklım gitti ama bu kadar emeği 1 yudum tatlı için bozmak istemedim velhasıl kelam yarından itibaren düzenli olarak menümü paylasicam tekrardan ama spor yapabilir miyim bilmiyorum cuma günü kayıp dusmustum dün bugün sağ bacağımın üstüne basamıyorum yarın iyi hissedersem sporumu yapicambir de sorum var fiskobirlik markasının findik ezmesi var içinde şeker yok bal var yağ olarak da fındık ve Hindistan cevizi yağı var çok canım istedi 2-3tatli ksigi ondan yedim sizce zararlı mı ben karar veremedim
Yukarıdaki menüme bir ekleme yapayım.8 Nisan 2018, Pazar
Menüm:
Sahanda yumurta (1 çay kaşığı z.yağı ile)
5 zeytin
1 dilim light beyaz peynir
1 dilim esmer ekmek
*
1 fincan sade Türk kahvesi
*
1 dilim light beyaz peynirle yağsız tost
1 bardak kefir
*
4 pirzola
salata
*
1 fincan sade Türk kahvesi
*
Su: 2,5 lt
*
Akşam hiçbirşey yemeyeceğim.
Belki bitki çayı içerim.
Wayy wayy wayyMerhabalar.
Takımın kaçağı geldi.
Müsade var mı acaba?
Ben hedefimi pazartesi tartısina göre koymak istiyorum hedefime ulaşamayınca moralim bozuluyor
Ben hedefimi pazartesi tartısina gör
Bende hedef koymazsam bozarim diye korkuyorum hedef koymak iyi oluyor en azindan bozacagim zaman aklima hemen birasi geliyorBen hedefimi pazartesi tartısina göre koymak istiyorum hedefime ulaşamayınca moralim bozuluyor
Almasi okadar kolayki ama k nerdeyse işkenceGünaydın herkese. Bulutlu bir sabahtan.
Oy canım hızlı bir u dönüşü yapmalısın. Çok zor ama müdahale etmezsen dediğin olacaktır maalesef. Bende öyleyim çünkü 1 hafta dikkat etmeyeyim 2.5-3 kilo kadar alabiliyorum
Harikasın canım. Aynen böyle devam
Eger degistirdigin halde duzelmezse yenisini alırsınAaaa bunu bilmiyordum. En son ne zaman değiştirdiğimi hatırlamıyorumbir değiştireyim bakalım. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?