- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.561
Wayy wayy wayy
Tatil amma uzun surdu sekerim kac ay oldu gideli neyse hosgeldin tatlim ne yaptin nasilsin en onemlisi kg lar ne durumda
Kaptanim teyzemde sigarayi birakti agzi hep yara oldu vucudunda alerjiler başladı artik doktor care bulamayinca geri başla demisBuna cevap yazacaktim ama alttaki mesaji gorunce yazmaya gerek kalmadi
Cnm kesinlikle cok dogru yazdiklarin bende de ayni seyler yasandi son 2 haftadir depresyonel tarzda ciklatimin dedigi gibi garip bir ruh hali icindeydim surekli yeme derdindeydim persembe gun 74 u gordum ki uzun suredir 72-73 arasindayim yaklasik 1 yildir bu kotu haber pantolonlar dar gelmeye basladi
Sigarayi biraktim istahim acildi tamam ama bu mazeret degil su an hastayim hastalik surecim bitsin siki bir sekilde asilip yillardir inemedigim 70 altina inecegim
Kaptanlar birşey demezse paylaşalım valla benimde çok hoşuma gitti telefonda yazarken yanlış yazmaktan 10 dakkama neden oluyorHahahcok iyi yaa bende yapcam
Hoşgeldiniz insallah istediginiz kiloya bu grup sayesinde ineceksinizokudum kabul ediyorum
81 kiloyum 65 olmak istiyorum
Çok güzel vermissiniz burdada vereceginizden eminim bak kaptanlarimiz menü yazmassan hemen listeyi önüne koyar kaçamak yaparsan ip atlama cezasi varmrb kizlar 31 yasindayim evlenmden once 55 kiloydum boy 1.66 evlendikten sonra 64 oldum o kiloyla hamile kaldim 79la dogurdum. sonra yuruyusle 3 ayda 60a dustum. emzirdigim icin yememden kismadan.
Aynen öyle bende çabuk alanlardanimcok cabuk kilo aliyorum ama dikkat ettgmde cok cabuk veriyorum
Sizde hoşgeldiniz grubumuzaO zaman ilk menumu de yazayım..
Diyetisyen gittim. Menüye birebir uyamasam da elimden geldikçe yaklaşmaya çalışıyorum.
Geç kahvalti
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
Bol maydanoz ve domates
Ara
1 maden suyu
2 kuru kayısı
Akşam
1 kutu ton balığı / 80 gram
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
2 saat de bisiklete bindim.
Sizde hoşgeldiniz grubumuza
Cnm.hep birlikte veririz bu kilolari merak etmesonra hayat sartlari kötü giden evlilik sorunlar panik atak ve antidepresanlardan 21 kilo aldim aynalara bakmak istemiyorum. kemikliyim kimse inanmiyo 80 olduguma ama ben biliyorum. en azindan 65 olmak istoyorum
Eskisehir e mi geldiniz yoksa bugun eskisehirde yemek yedikTatil bitemeden tasinma cikti kaptanim. Ev ayarla, taşın ve düzen o yurt derken uzun sürdü ama bahane kalmadı artık.
76-77 araligindayim.ìzine de aynı civarda çıkmıştım. Senin ne durumda kilolar?
Esimde de ayni sorun oldu o da haftada 1 iciyor devamini getirmiyor sirf yaralar icinKaptanim teyzemde sigarayi birakti agzi hep yara oldu vucudunda alerjiler başladı artik doktor care bulamayinca geri başla demis
Kaptanlar birşey demezse paylaşalım valla benimde çok hoşuma gitti telefonda yazarken yanlış yazmaktan 10 dakkama neden oluyor
Hoşgeldiniz insallah istediginiz kiloya bu grup sayesinde ineceksiniz
Gunaydinlarr
Guzel bir hafta sizlerle olsun
Günaydın kızlar..
Herkese Günaydın dün menümü paylaşamadım çünkü yakmaya çalışmakla meşguldumGünaydın herkese. Güzel ve sağlıklı bir hafta olsun hepimuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?