Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Wayy wayy wayy
Tatil amma uzun surdu sekerim kac ay oldu gideli neyse hosgeldin tatlim ne yaptin nasilsin en onemlisi kg lar ne durumda
Tatil bitemeden tasinma cikti kaptanim. Ev ayarla, taşın ve düzen o yurt derken uzun sürdü ama bahane kalmadı artık.
76-77 araligindayim.ìzine de aynı civarda çıkmıştım. Senin ne durumda kilolar?

O zaman ilk menumu de yazayım..
Diyetisyen gittim. Menüye birebir uyamasam da elimden geldikçe yaklaşmaya çalışıyorum.

Geç kahvalti
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
Bol maydanoz ve domates
Ara
1 maden suyu
2 kuru kayısı

Akşam
1 kutu ton balığı / 80 gram
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

2 saat de bisiklete bindim.

Kaptanim teyzemde sigarayi birakti agzi hep yara oldu vucudunda alerjiler başladı artik doktor care bulamayinca geri başla demis
Hahahcok iyi yaa bende yapcam
Kaptanlar birşey demezse paylaşalım valla benimde çok hoşuma gitti telefonda yazarken yanlış yazmaktan 10 dakkama neden oluyor
okudum kabul ediyorum
81 kiloyum 65 olmak istiyorum
Hoşgeldiniz insallah istediginiz kiloya bu grup sayesinde ineceksiniz

mrb kizlar 31 yasindayim evlenmden once 55 kiloydum boy 1.66 evlendikten sonra 64 oldum o kiloyla hamile kaldim 79la dogurdum. sonra yuruyusle 3 ayda 60a dustum. emzirdigim icin yememden kismadan.
Çok güzel vermissiniz burdada vereceginizden eminim bak kaptanlarimiz menü yazmassan hemen listeyi önüne koyar kaçamak yaparsan ip atlama cezasi var

Sizde hoşgeldiniz grubumuza

Pazar menü sabah 10
Otlu chiali omlet
peynir
domates salatalik
Yarım tost.
Öğlen 1bucuk
Yarim kase sute 1 elma 1ceviz 1 kayısı tarçın yulaf ezmesi
Ara 3 küçük cengelkoy salatalık
1yerli muz
Aksam 7bucuk 1dilim ekmek
1 tabak bamya
5 köfte bol salata
Su 1bucuk
Spor yok.

Tatil bitemeden tasinma cikti kaptanim. Ev ayarla, taşın ve düzen o yurt derken uzun sürdü ama bahane kalmadı artık.
76-77 araligindayim.ìzine de aynı civarda çıkmıştım. Senin ne durumda kilolar?
Eskisehir e mi geldiniz yoksa bugun eskisehirde yemek yedik
Benim kilolar 70 e inmisti 2 haftadir biraz artista caresine bakacagiz diyetisyene baslamissin ne guzel

Esimde de ayni sorun oldu o da haftada 1 iciyor devamini getirmiyor sirf yaralar icin
Bu arada o sekilde yazmanizda menuyu hic sorun yok

Günaydın kızlar , herkes iyidir umarım haftasonu çok yoğundum menü yazamadım ama kaçamak yapmadım hiç sağlıklı menülerle devam ediyorum bugün 58,2çıktım 100gram gitmiş sadece cumaya hedefim 57
Haftasonu memlekete gidicem 10gün oradayım orda çok dikkat edemem de 2gaftalık izine ayrılsam sonra geri dönsem olur mu acaba kaptanlarım toplight morordek fancynancy

Gunaydinlarr
Guzel bir hafta sizlerle olsun

Günaydın kızlar..

Günaydın herkese. Güzel ve sağlıklı bir hafta olsun hepimuz için.
Herkese Günaydın dün menümü paylaşamadım çünkü yakmaya çalışmakla meşguldum Bebek görmeye gittik nişanlımla sağlıklı beslenme döneminde olduğumu söylememe rağmen evde bir tek sağlıklı birşey yoktu İlk defa gittiğim için mecbur herşeyden tadımlık aldım hazırlanan tabaktan küçücük olmalarına rağmen 700 kalori nasıl olabilirler. Neyseki sabah tartıldım 55,7 geldim tartıda çabalarım olumlu sonuçlandı Kilo almadan atlattım bu misafirliği de dünkü menümü bugünkü menümle beraber paylaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…