- 28 Kasım 2017
- 369
- 1.177
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.581
sadece çorba içebildim boğzlarımdan dolayı bilmiyorum extra birşey yapmadım kaptanımcanım hastalıktan mı böyle oldu bayaa fark var yoksa detoks falan mı yaptın
Geçmiş olsunsadece çorba içebildim boğzlarımdan dolayı bilmiyorum extra birşey yapmadım kaptanım
Ne güzel ya ben çok üşüyen biriyim, Ankara'da bu mevsimde cam açık yattığımı düşünemiyorum :)Evet ama soğuk sevdiğim için çok nadir hasta olurum olsam da ayakta geçiriyorum çok şükür oksijenle uyumayı çok seviyorum
Tabi ki elimden geldiğince dikkatle bakıyorum menülere ama arada kaçırdığım oluyorKaptanim hemen gormüşsünüz pideleri ceza gelmiş
Çok doğru söylemişsinCanım anladığım kadarıyla çocuklarla diyet yapmakta zorlanıyorsun. Bence menünde diyete uymayan çok yiyecek var. Lütfen burda grup olarak bulunduğumuzu unutma. Tabi ki öncelik kendi zayıflamamız ama birbirimizden de etkileniyoruz. Genel olarak menülerinde kaçamak yiyecekler oluyor. Buna bence son vermelisin. Arada dayanamayınca olur tabi de sen sanki diyete başlamamış, biraz dikkat ediyor gibisin. Arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum ama kendi adıma ben olumsuz etkileniyorum. Birbirimizi motive edersek daha iyi olur bence. Sakın söylediklerimi yanlış anlama. Ben çok iyiyim gibi bir iddiam kesinlikle yok. Sadece menülerine dikkat etmeni rica ediyorum.
Geçmiş olsun ciklatcımÖncelikle mutlu pazarlar diliyorum bir kaç gündür depresyonel tavırlarda olduğum için buraya katılım gosteremedim özür dilerim menü paylaşmadım ama sağlıksız bir kaçamak hiç yapmadım aklım gitti ama bu kadar emeği 1 yudum tatlı için bozmak istemedim velhasıl kelam yarından itibaren düzenli olarak menümü paylasicam tekrardan ama spor yapabilir miyim bilmiyorum cuma günü kayıp dusmustum dün bugün sağ bacağımın üstüne basamıyorum yarın iyi hissedersem sporumu yapicambir de sorum var fiskobirlik markasının findik ezmesi var içinde şeker yok bal var yağ olarak da fındık ve Hindistan cevizi yağı var çok canım istedi 2-3tatli ksigi ondan yedim sizce zararlı mı ben karar veremedim
Özlemcim senin bana değil benim sana yetişmem gerekiyor geçen sene 70lere kadar gelmiştin noldu eski özleme ?
Ayy Balıkesir soguk yağmur bile yağdı keşke sıcak olsa
"Arada" demişsin sen de ama her gün neredeyse kaçamak oluyor senin menülerinde... Daha dikkat edeceğini umuyorum. Diğer arkadaşların da söylediği gibi kaçamaklar sadece bireysel anlamda seni değil, tüm takımın motivasyonunu etkiliyor.O yüzden arada kaçamak yapmak vücudu şaşırtmak gerek diye düşünüyorum.
Hedefcim hoşgeldinnnMerhabalar.
Takımın kaçağı geldi.
Müsade var mı acaba?
Hoşgeldin, umarım en kısa sürede hedefine ulaşırsın. Günlük menülerini ve düzenli katılımını bekliyoruz.sonra hayat sartlari kötü giden evlilik sorunlar panik atak ve antidepresanlardan 21 kilo aldim aynalara bakmak istemiyorum. kemikliyim kimse inanmiyo 80 olduguma ama ben biliyorum. en azindan 65 olmak istoyorum
Süper bir menü ile geri dönmüşsün hedefcim :)O zaman ilk menumu de yazayım..
Diyetisyen gittim. Menüye birebir uyamasam da elimden geldikçe yaklaşmaya çalışıyorum.
Geç kahvalti
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
Bol maydanoz ve domates
Ara
1 maden suyu
2 kuru kayısı
Akşam
1 kutu ton balığı / 80 gram
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
2 saat de bisiklete bindim.
Hedefim 68.5 ay 60'lara indim artık Çok şükür yazarken bile hoşuma gidiyor5. Takım 13 Nisan Hedefleri
Üye ismi >> Geçen hafta >> Cuma Hedefi
bluedolphin >> 86 >>
besbb9 >> 70,6 >>
balpamuk >> 62,5 >>
fancynancy >> 80,4 >>
evlaefe >> 69,2 >>
beyazinci >> 58,3 >> 57
Cikilatacanavari >> 88,4 >>
ssyykk123 >> 80,1 >>79,5
Ezgican05>> 55,8 >> 55,2
karabiber01 >> 81,5 >> 80,5
si_bel >> 69,4 >>
0zlem >> 82>>79
hedef38beden >> ?? >>
hayalalemiveben >> 78,2 >>
serseri sittin >> 81 >>
Senin adına çok mutlu oldum. Gerçekten o sınırları geçmek mutluluk verici. Bende bu hafta 80 barajını geçmek istiyorum artıkHedefim 68.5 ay 60'lara indim artık Çok şükür yazarken bile hoşuma gidiyor
Insallah gecerain sende canim ben bu hafta kismetse yeni beden pantolon alicam buyuk gelenleri evden hemen uzaklastirdimSenin adına çok mutlu oldum. Gerçekten o sınırları geçmek mutluluk verici. Bende bu hafta 80 barajını geçmek istiyorum artık
Tamamdır :)hedef38beden arkadaşımız geri geldiğinden karışmaması adına adımı değiştirdim kıdemli böyle daha özel oldu toplight morordek fancynancy kaptanlarım bilginiz olsun :))
Yok yalnızca ezgi ama genelde çalıştığım ofiste abilerim öyle derlerdi baktım ezgi kullanılıyor bende ezgican yaptım :))Tamamdır :)
İsmin Ezgican mı bu arada? :)
Anladım :)Yok yalnızca ezgi ama genelde çalıştığım ofiste abilerim öyle derlerdi baktım ezgi kullanılıyor bende ezgican yaptım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?