Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün terzim olan bayana uğradım.
2 tane etek dikecekti bana.
10 gün kadar evvel ölçümü almıştı.
İşleri yoğun olduğundan acele etmemesini, işlerini kolaylayınca dikse de olacağını söylemiştim.
Bugün beni görünce "sen çok incelmişsin. eski ölçüler değişmiştir, gel ölçünü alayım." dedi.
Yeni ölçüme göre basenim ve belim 4 cm incelmiş.
Tartıda çok fazla eksi olmasa da, yağdan yakıp yürüyüşle kastan arttırınca güzel sıkılaşma oluyor.
Mutluluğumu paylaşayım.
Akşamüzeri de yine havuza yüzmeye gideceğim. 1 saat yüzeceğim.
Sevgiler.

Canım yeni nick in hayırlı olsun
Teşekkür ederim
Bizim içinde faydalı oluyor okudukça bize yazman

Mutluluğun mutluluğumuz daha devamı gelecek

Evet tatlım valla, hafta sonu hep yattım, artık eşim ne getirdiyse de yedim.
Biz haftaya yarışalım seninle bebeyim. Yarından itibaren kendimi hizaya sokacağım o ayrı. Bugün de yatıyorum, annem kızımı aldı minik oğluşumla kaldım en azından birbirlerini yemiyorlar. Bende dinlenirim fırsattan istifade. Yarın yine güzel güzel sağlıklı menülerime başlarım inşallah.
Mart Nisan hep böyle tam hastalık havası.

Kizlar hastaligim oksuruk vs iyice artti dr 3 gun rapor verdi evdeyim dinlenecegim ctesi guya sinav var calisamadim maalesef buyuk oglanda hasta onu da okuldan aldim anaogul yatiyoruz
Aayy kıyamam yaaaa, çabucak iyileşin inşallah. Hepimiz iyileşelim. Aaayyy nazarlara geldik kaptaniçem. elem tere fişşşş kem gözlereee şişşş

Yeni gelen arkadaşlar holgeldiniz. İnşllah hep birlikte güzel kilolar verip geri almayacağızzzz
Bende taze kaptan yardımcısıyım. Acemiyim anlayacağınız. Benden çok korkmanıza gerek yok menü ve ceza konusunda şu anda pişiyorum ama kaptaniçem toplight ve ördekim morordek kimsenin gözünün yaşına bakmaz ben diyim

Allah icine sindirsin cnm karadenizli oldunuz ne guzel
Sigaraya baslamadim cnm esim haftada 1 icuyor
Eskisehirde bizimkiler ciborek yediler benim hasta olunca midem kaldirmadi kofte yedim

Teşekkür ederim kaptanım.
Hayırdır geçmiş olsun neyin var ?

Yok aklımdaydı zaten içime sinmemişti bahane oldu şimdi daha içime sindi hoş geldin bu arada :))

Hoşbuldum şekerim.
Ördekcim, sana kocaman bir alkış. Gerçekten çok tebrik ederim.
Benim gördüğüm genellikle hamilelik sonrası daha da kilo alınıyor. Sen kilolarını da vermişsin. Hayran kaldım.

Maşallah. 10 günde 4 cm çok büyük bir rakam.

Ooooo hedefcim gelmiş. Nabeerrr?

Fancycimmm.
İyiyim şekerim sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

kizlar mwrhaba ben bugun sabah bir bardak sut ictim sadece. midem cok agriyordu. oglende bir kase mercimek corbasi ictim. aksam menumde zeytinyagli kabak yemegi yogurtla beraber

Merhaba serseri.
Benim midem de çok ağrır.
Son zamanlarda bir şey keşfettim.
8-10 leblebi ve yarım çay bardağı süt içiyorum. Baya rahatlatıyor.

Aaa, kimler kaptan yardımcı olmuş.
Ama ben senden fena korkarım şekerim. Hizaya çekersin.

Hastayımmmmmm bebeyim. Ama iyileşcem. Haftaya bugünlerde bomba gibi olurum diye umuyorum.
Taşınmışsınız, hayırlı olsun tatlım. Güle güle sağlıkla oturun inşallah.
Ben aynen devam, izinden kilo alıp geri döndüm maalesef. 80’lerde seyrediyorum haftaya 7leri görmeyi planlıyorum canım. Çocuklarla koşuşturmaca işte. Haberler sizde.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
Bu kuraldaki 3 hafta üst üste 3 hafta mı yoksa toplamda 3 hafta ulaşamayınca mı geçerli
Kuralları baştan okudum dedim yeniyim bir şey kaçırmayayım guruba girmişken

Ay, ben mi dur korkutmayalım kız şimdi kimseyi dermişim
Şu hastalığımı bir atlatayım da. Havalar da güzelleşti. Bol bol dışarıda olursam buzdolabıyla arama mesafe koyabilirim
Yani cevabım çok alakasız olmuş ama aslında işin özü bebeyim önce kendimi hizay çekeyim sonra başkalarını da inşallah olacaktı da. Oğluş kafamı dağıttı hedef38beden

Çok geçmiş olsun fancycim. Grip falan mı?
Havalar bir iyi bir kötü derken tam hastalık havası gerçekten. Bir an önce iyileşirsin umarım.

Ayy, sorma hala yorgunluk atamadık aslında ama keyifler yerinde.
Aylarca nereye taşınsak karar veremedik.
Sonunda tamam dedik, karar verdik.
Eşyaları topla, taşın, yerleş.
Eşimle beraber çalışma olayını iyice oturttuk.
Uzun zamandır bisiklet istiyordum. İki de bisiklet aldık.
Şimdi 64 kilo olmam lazım çok acil. O zaman da kamp malzemeleri alacağız.
Plan çok da bir tarafımız da pek üşengeç valla.

Ay, ben mi dur korkutmayalım kız şimdi kimseyi dermişim
Şu hastalığımı bir atlatayım da. Havalar da güzelleşti. Bol bol dışarıda olursam buzdolabıyla arama mesafe koyabilirim

Yani cevabım çok alakasız olmuş ama aslında işin özü bebeyim önce kendimi hizay çekeyim sonra başkalarını da inşallah olacaktı da. Oğluş kafamı dağıttı hedef38beden

Anladım anladım ben seni.
Hadi şekerim, ben de buradayım. Bir gaza gelelim de halledelim bitsin artık şu iş.
Bu hafta 70'leri bekliyorum senden. Sonra başlasın yarışş.

Ayy ne güzel kamplar, bisikletler. Maşallah kuzucum bizim yerimize de eğlenin. Bende sahilde bisiklete binmeyi planlıyorum haftada bir sabahları oğlanı kv ye bırakıp. Kar kardır. Bostancı dan başlayıp hızımı alamaz kendimi tuzla da falan bulurmuşum. Ahahahaa
Biraz abarttım sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…