- 15 Mart 2018
- 341
- 1.361
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.601
Karadenizliler genede can der adin yaninabanada kayinvalidelerin kiyde hep elifcan derlerYok yalnızca ezgi ama genelde çalıştığım ofiste abilerim öyle derlerdi baktım ezgi kullanılıyor bende ezgican yaptım :))
SüpersinInsallah gecerain sende canim ben bu hafta kismetse yeni beden pantolon alicam buyuk gelenleri evden hemen uzaklastirdimgitsinler bir daha gelmesinler gelsin kucuk bendenler borde giysilerde bunu gordukce daha şevk geliyor
Olur olur bal gibi olur insallahSüpersinBen aynı bedendeyim çünkü bu kiloları yeni almıştım. Kilo alınca çok sıkmıştı kıyafetler. Kilo verince normale döndüm o kadar ama 5 kilo kadar daha versem o zaman küçük bedene geçebilirim
Bunu bilmiyordum halbuki nişanlım Trabzonlu ama daha köylerine gitmedim tabiKaradenizliler genede can der adin yaninabanada kayinvalidelerin kiyde hep elifcan derler
Eskisehir e mi geldiniz yoksa bugun eskisehirde yemek yedik
Benim kilolar 70 e inmisti 2 haftadir biraz artista caresine bakacagiz diyetisyene baslamissin ne guzel
Esimde de ayni sorun oldu o da haftada 1 iciyor devamini getirmiyor sirf yaralar icin
Bu arada o sekilde yazmanizda menuyu hic sorun yok
Ne güzel ya ben çok üşüyen biriyim, Ankara'da bu mevsimde cam açık yattığımı düşünemiyorum :)
Tabi ki elimden geldiğince dikkatle bakıyorum menülere ama arada kaçırdığım oluyor
Çok doğru söylemişsin
Geçmiş olsun ciklatcım
Fındık ezmesi arada abartmadan ödül niyetine yenebilir bence
"Arada" demişsin sen de ama her gün neredeyse kaçamak oluyor senin menülerinde... Daha dikkat edeceğini umuyorum. Diğer arkadaşların da söylediği gibi kaçamaklar sadece bireysel anlamda seni değil, tüm takımın motivasyonunu etkiliyor.
Hedefcim hoşgeldinnn
Nasılsın nasıl gidiyor? Hemen listeye geri alalım seni :)
Hoşgeldin, umarım en kısa sürede hedefine ulaşırsın. Günlük menülerini ve düzenli katılımını bekliyoruz.
Süper bir menü ile geri dönmüşsün hedefcim :)
Ayy, ezgicancım karışmazdı kalsaydı keşke :)hedef38beden arkadaşımız geri geldiğinden karışmaması adına adımı değiştirdim kıdemli böyle daha özel oldu toplight morordek fancynancy kaptanlarım bilginiz olsun :))
Allah icine sindirsin cnm karadenizli oldunuz ne guzelYok kaptanım, karadeniz tarafına yerleştik. Karar vermemiz baya zor oldu gez gez öldük resmen ama sonunda içimize sindi.
Ne yediniz Eskişehirde? Çiğbörek de fena kalorilidir ama yemeden olmaz tabi.
Diyetisyene başladım ama tekrar gider miyim emin değilim. Liste verip gönderdi ama kararsızım işte.
Sen içmiyorsun dimi kaptanımız?
Ördekcim şükür keyiflet yerinde. Düzen oturdu. Sen neler yaptın? Geçmişten kilo verilmiş korumada gibi hissettim, doğru mu? Umut paşa nasıl? Kocaman olmuştur,
Ayy, ezgicancım karışmazdı kalsaydı keşke :)
Yok aklımdaydı zaten içime sinmemişti bahane oldu şimdi daha içime sindi hoş geldin bu arada :))Ayy, ezgicancım karışmazdı kalsaydı keşke :)
Oh oh ne güzelEki Görüntüle 2134770 tamamdirrrr
Evet hedefcim ben verdim doğum kilolarını, çok diyet moduna girmedim aslında, Umut paşa sömürdü beni sağolsun :)Ördekcim şükür keyiflet yerinde. Düzen oturdu. Sen neler yaptın? Geçmişten kilo verilmiş korumada gibi hissettim, doğru mu? Umut paşa nasıl? Kocaman olmuştur,
Geçmiş olsun hep bu havalardan bol bol dinleninKizlar hastaligim oksuruk vs iyice artti dr 3 gun rapor verdi evdeyim dinlenecegim ctesi guya sinav var calisamadim maalesef buyuk oglanda hasta onu da okuldan aldim anaogul yatiyoruz
Zor valla canım, kolay gelsin. Yardıma birileri gelse keşke.
Sağol canımm. Eşim gelecek nasılsa diye anneme haber vermedim. Neyse haftsonunu atlattık, cumaya kadar atlatırım inşallah.toplight fancynancy cok Geçmiş olsun ikinize de evi hep sağlıklı şeylerle doldurdum 55 barajını aşana kadar bana kaçamak yok hayatımda hiç 54 lü sayılarda olmadım benim yakamı bırakmıyor 55 li sayılar insallah bu sefer bir duraklama yaşamam
Bende de fakirle beurer var. Ama fakir eksik tartıyor yaklaşık 2 kilo kadarHafta sonu sessizliği çökmüş yine grubaarkadaşlar benim tartım 8-9 yıllık falan. Yenisini alsam mı diye düşünüyorum. Biraz araştırdım ama bir sürü seçenek var. Siz ne kullanıyorsunuz? Memnunmusunuz?
Geçmiş olsun canım yaaa. Sen nasıl oldun?Valla ben dun aksam kv de 8 de yattim ama burnumda tikali nefes alamiyom halsizlik had safhada bu vaziyette sehir disina cikilmaz ama gitmeyelim desem esim huysuzlanir bosuna hirgur cikarmaya gerek yok dedim geldim simdi gene yatacam
Canım yeni nick in hayırlı olsunBugün ankara da sanki cehennem sıcağı vardı iyiki sabah erkenden çıkıp yürüyüşümü yapmışım bence iyiki görmüşsünüzdür bursayatoplight
Merhabalar,Geçmis olsun çikolata canavar toplight hasta olanlara sifa..
Birde simdi diyetteyim diye yemedigim şeyleri daha sonra yediginde kilo yapmiycakmi. Yada çok rahatsız etmiycekmi yendiginde zayifladigda. O yüzden arada kaçamak yapmak vücudu şaşırtmak gerek diye düşünüyorum. Çok kilo verip geri alanlar bu konuda ne düşünüyorsunuz. ..benim kadar kaçamak yapmamaya çalışın ama....
Sağol Esracım yaaa, klasik faranjit işleri, yılda 2-3 defa uğruyor sağolsun. Hiç aksatmaz yani. Hatta geçen gün düşünüyordum iyi hasta olmadım ne zamandır diyeÇok geçmiş olsun Ferah’cım yaa. Ne oldu sana böyle? Ama hava yaz günü gibi olup ertesi gün kışa dönünce ben de hasta olabileceğimi hissettim hemen pastil aldım. Giyinsen sıcak çıkarsan soğuk tam hastalık havaları başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?