Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben ipi degil evi zorladim canimtavan alcakev sallaniyi

Günaydın herkese:)))

Dün ki menümü paylaşıyorum.

Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 Yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, 1 adet yeşil biber, limon sıkılmış roka ve yeşil çay. (Ekmek Yok)

Öğlen: yoğurtlu haşlanmış sebze (Sadece haşlama yağ yok yani), limonlu sirkeli salata

Ara öğün 16:30 gibi: 1 adet Armut ve yarım kase yoğurt

Akşam: 1 tabak ıspanak yemeği (yağsız ve prinçsiz yaptım), az yağlı ve sirkeli salata, 1 kase yoğurt

Gece yatmadan önce: yarım kase tarcın ve zencefil tozu eklenmiş yoğurt

Spor olarak ise sabah, öğlen ve akşam 30 ar tane ip atlama, ayrıca işe yürüyerek gidip gelme:)

Menün çok güzel canım.

Yok canım hasta değilim tüp bebeğin 2. Rapor evrakları için gittim. Gelecek aya kaldı yine. Ne yapayım o arada bende kilo veririm
Kredi kartı büyüklüğünde peynirçok güldüm buna. Kibrit kutusuna alışmışız

Beni

Bende şaşırdım ilk duydugumda: )) Benim doktor öyle tarif etti. Ekmek olmadığı için peyniri biraz büyük verdi. Zeytin de genelde 5 tane olur doktor 10-15 tane dedi. Ben 10 tane yaptım.

merhabaa sevgili hanımlar.kilo vermeye tek başına çalışmış çabalamış ama başaramamış bir hatuncuk olarak karşınızdayım..1 yaşında bebeğim var.92 kilo ile doğumdan dönmüştüm şimdi 81 kiloyum.ama artık tek başıma çabalamaktan yoruldum. her zamanki gibi mucize diyet yöntemleri aaraarken sizi buldum.acaba ben de katılabilir miyim aranıza

Menün gayet iti canım akşamı da hafif kapatmışsın, inşallah miktarı çok değildir kuruyemişin, ama o sütlaç olmamış, 1kasesi 300kaloriye yakın

Oo rakibe sporların çok iyi gaza geldim ben de ip ve bölgesel yapıcam bugün
morordek kaçamak yok hiç menümde ama çok yoğun geçiyor kaç gündür yazmaya fırsatım olmadı akşam da akşam yemeğinden sonra bişey yememeye çalışıyorum, bugünden itibaren yazmaya başlarım yine menüleri , spor hiç YÖK yalnız günlerdir ip atlamaya başlıyorum tekrar ceza olarak cumaya kadar günlük en az 600ip atlıcam

Çok güzel karar rakibee ben devam edecek olsam seninle başlardım haftasonu memlekete gidicez ama iki hafta izne ayrılıcam gelince başlayayım o zaman, sen mezun olursun belki o zamana tabi

Benimde yapmam lazım bunu.Bağımlılık gibi bişey oldu bende.Aslında dün başlamış oldum meyve şekeri dışında bişey yoktu yediklerimde.
Bişey yemeyi düşündüğünde hemen yaz buraya.
Benim de bağımlılık ya sabah tatlı bişey yersem gün içinde yeme ihtimalim artıyor canım daha çok çekiypt

Cnm yanlis hatirlamiyorsan beyazinci izin istemisti bi bakalim tatlim
Cumaya kadar burdayım Cuma bildirim yapıcam da sonra memlekete gideceğim için çok dikkat edemem menülerime 2hafta izninizi isticem, izin dönüşü de şekersiz 21gün veee mezuniyet inşallah

Menün gayet iti canım akşamı da hafif kapatmışsın, inşallah miktarı çok değildir kuruyemişin, ama o sütlaç olmamış, 1kasesi 300kaloriye yakın
Canım Sibel önceki mesajlarda açıklamıştı. Sütlaç dediği smoothi gibiymiş. Yani bildiğimiz sütlaç değil

Tüp bebek mi yaptıracaksınız canım ilk deneyim mi? İnşallah hemencecik tutar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…