- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.761
Yaparsin canm yeter ki baslaSüpermiş ya. Keşke bende yapabilsem bunları. Bu kadar sporla kilo vermemek imkansız herhalde:)
Oralarda oyle duIlk defa duydum kiz isminin yanina can konuldugunu
Ben ipi degil evi zorladim canimBende ilk evde denediğimde ipi biraz zorlandım şimdi vazgeçemiyorum her gün mutlaka atlıyorum
Günaydın
Bende öyle düşündüm dün yediklerimde eklenmiş şeker yok gibi duruyordu ta ki annemin kereviz yemeğine seker koydum ben diyene kadar allahtan eser miktarda
O zaman çok uyku aramıyorsun bebeyim.Dün 11'de uyudum.
Çok geçmiş olsun kaptanım oğluna da yaaa, ikinize de acil şifalar diliyorumSlm kizlar buyuk oglan hasta onu dr a goturecegim hic zaten kendi hastaligimi anlayamadim
Menün çok güzel canım.Günaydın herkese:)))
Dün ki menümü paylaşıyorum.
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 Yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, 1 adet yeşil biber, limon sıkılmış roka ve yeşil çay. (Ekmek Yok)
Öğlen: yoğurtlu haşlanmış sebze (Sadece haşlama yağ yok yani), limonlu sirkeli salata
Ara öğün 16:30 gibi: 1 adet Armut ve yarım kase yoğurt
Akşam: 1 tabak ıspanak yemeği (yağsız ve prinçsiz yaptım), az yağlı ve sirkeli salata, 1 kase yoğurt
Gece yatmadan önce: yarım kase tarcın ve zencefil tozu eklenmiş yoğurt
Spor olarak ise sabah, öğlen ve akşam 30 ar tane ip atlama, ayrıca işe yürüyerek gidip gelme:)
Yok canım hasta değilimGünaydınlar güzel bir gün olsun
Yok karabibercim üniversitede asistanım
Hadi o zaman 500 de benim için atla
Ben de hep yapmak istemisimdir, cok fark ediyor diyorlar ama beceremedim. Umarım sen tamamlarsin :)
Hayırdır hasta mısın canım?
Kredi kartı büyüklüğünde peynirGünaydın herkese:)))
Dün ki menümü paylaşıyorum.
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 Yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, 1 adet yeşil biber, limon sıkılmış roka ve yeşil çay. (Ekmek Yok)
Öğlen: yoğurtlu haşlanmış sebze (Sadece haşlama yağ yok yani), limonlu sirkeli salata
Ara öğün 16:30 gibi: 1 adet Armut ve yarım kase yoğurt
Akşam: 1 tabak ıspanak yemeği (yağsız ve prinçsiz yaptım), az yağlı ve sirkeli salata, 1 kase yoğurt
Gece yatmadan önce: yarım kase tarcın ve zencefil tozu eklenmiş yoğurt
Spor olarak ise sabah, öğlen ve akşam 30 ar tane ip atlama, ayrıca işe yürüyerek gidip gelme:)
Yok canım hasta değilimtüp bebeğin 2. Rapor evrakları için gittim. Gelecek aya kaldı yine. Ne yapayım o arada bende kilo veririm
Kredi kartı büyüklüğünde peynirçok güldüm buna. Kibrit kutusuna alışmışız
Anladım canımYok canım hasta değilimtüp bebeğin 2. Rapor evrakları için gittim. Gelecek aya kaldı yine. Ne yapayım o arada bende kilo veririm
Menün gayet iti canım akşamı da hafif kapatmışsın, inşallah miktarı çok değildir kuruyemişin, ama o sütlaç olmamış, 1kasesi 300kaloriye yakınPazartesi menü
Sabah 9da yarım kase sute 1dilim armut 1yerlimuz 1 kaşık yulaf ezme tarçınlı 1 ceviz sutlac
11 yarım armut 3hurma
1de 1omlet üstüne yogurt kırmızı biber sumak chia.yarım kase barbunya
Ara yeşil cay kuruyemis 1 avuç
Aksam 6bucuk 1tabak semiz otu
9 buçuk çay kuruyemiş
30 dakika yürüyüş 400ip
2lt su.
Oo rakibe sporların çok iyi gaza geldim ben de ip ve bölgesel yapıcam bugüninciitanesi benim ortim bu akşam yok ama yarın sabah telefi eder o ben eminim kaçamak yapmamıştır :))
Bugun ki menümüde ekliyorum 3.5 lt su içildi 2 kupa beyaz çay menü de yazmayan spor öncesi 1 fincan şekersiz sütlü türk kahvesi Tarçınlı sütle pisirdim spor: durmaksızın 560 ip ile ısınma 17 dk bacak 15 dk karın bölgesel çalışma ardından 15 dk HIIT kardiyo yaz gelmeden incecik olalımEki Görüntüle 2135081
Çok güzel karar rakibee ben devam edecek olsam seninle başlardım haftasonu memlekete gidicez ama iki hafta izne ayrılıcam gelince başlayayım o zaman, sen mezun olursun belki o zamana tabiBu arada yarından itibaren şekersiz 21 gün ile eklenmiş şekeri hayatımdan tamamen çıkarma kararı aldım şekerin tadını unutmam lazım buraya da yazıyorum ki sözüme sadık kalabileyim bende yatıyorum herkese tatlı rüyalar
Benim de bağımlılık ya sabah tatlı bişey yersem gün içinde yeme ihtimalim artıyor canım daha çok çekiyptBenimde yapmam lazım bunu.Bağımlılık gibi bişey oldu bende.Aslında dün başlamış oldum meyve şekeri dışında bişey yoktu yediklerimde.
Bişey yemeyi düşündüğünde hemen yaz buraya.
Cumaya kadar burdayım Cuma bildirim yapıcam da sonra memlekete gideceğim için çok dikkat edemem menülerime 2hafta izninizi isticem, izin dönüşü de şekersiz 21gün veee mezuniyet inşallahCnm yanlis hatirlamiyorsan beyazinci izin istemisti bi bakalim tatlim
Geçmiş olsun kaptanSlm kizlar buyuk oglan hasta onu dr a goturecegim hic zaten kendi hastaligimi anlayamadim
Canım Sibel önceki mesajlarda açıklamıştı. Sütlaç dediği smoothi gibiymiş. Yani bildiğimiz sütlaç değilMenün gayet iti canım akşamı da hafif kapatmışsın, inşallah miktarı çok değildir kuruyemişin, ama o sütlaç olmamış, 1kasesi 300kaloriye yakın
Tüp bebek mi yaptıracaksınız canım ilk deneyim mi? İnşallah hemencecik tutar :)Yok canım hasta değilimtüp bebeğin 2. Rapor evrakları için gittim. Gelecek aya kaldı yine. Ne yapayım o arada bende kilo veririm
Kredi kartı büyüklüğünde peynirçok güldüm buna. Kibrit kutusuna alışmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?