- 29 Ocak 2017
- 4.454
- 8.508
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.781
Sırayla okuyarak geliyordum da sonradan gördüm onu canımCanım Sibel önceki mesajlarda açıklamıştı. Sütlaç dediği smoothi gibiymiş. Yani bildiğimiz sütlaç değil
Sağol canım bekliyoruz işte, ne zaman gelirseAnladım canım
Sağlıkla sıhhatle gelsin insallah bebik :)
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Evet canım bu 2. Olacak. Birinciyi şubatta yaptık tutmadı. Gelecek ay bir aksilik olmazsa 2. Deneme olacak. Bakalım kısmet artıkTüp bebek mi yaptıracaksınız canım ilk deneyim mi? İnşallah hemencecik tutar :)
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Evet canım bu 2. Olacak. Birinciyi şubatta yaptık tutmadı. Gelecek ay bir aksilik olmazsa 2. Deneme olacak. Bakalım kısmet artık
Hoşgeldin takımınızamerhabaa sevgili hanımlar.kilo vermeye tek başına çalışmış çabalamış ama başaramamış bir hatuncuk olarak karşınızdayım..1 yaşında bebeğim var.92 kilo ile doğumdan dönmüştüm şimdi 81 kiloyum.ama artık tek başıma çabalamaktan yoruldum. her zamanki gibi mucize diyet yöntemleri aaraarken sizi buldum.acaba ben de katılabilir miyim aranıza
Merhaba. Çok sevindim cevap yazmana. Tabii ki okudum kabul ediyorum. Gruplara katilmak isteyenler diye bir başlık vardı orada 5. Takımın da boşluk olduğu yazıyordu ama o yüzden buraya yazdım. Kaptanları n cevabını merakla bekliyorum.Hoşgeldin takımınızailk sayfada yazan kuralları okuyup kabul ediyorum demen gerekiyor. Takımda açık var mı bilmiyorum ama takım kaptan ve yardımcıları mesajını görünce cevap yazacaktır. Şimdiden sağlıklı kilo vermeler
Hııı tamam o zaman boşluk vardırMerhaba. Çok sevindim cevap yazmana. Tabii ki okudum kabul ediyorum. Gruplara katilmak isteyenler diye bir başlık vardı orada 5. Takımın da boşluk olduğu yazıyordu ama o yüzden buraya yazdım. Kaptanları n cevabını merakla bekliyorum.toplight
Benim mezuniyet haziran gibi canım seni mezun etmeden gitmemÇok güzel karar rakibee ben devam edecek olsam seninle başlardım haftasonu memlekete gidicez ama iki hafta izne ayrılıcam gelince başlayayım o zaman, sen mezun olursun belki o zamana tabi
Aynen bende o dertten müzdaribim tadımlık asla tatmin etmiyor nasıl aşarım diye araştırıken bu yöntemi buldumBenim de bağımlılık ya sabah tatlı bişey yersem gün içinde yeme ihtimalim artıyor canım daha çok çekiypt
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımTeşekkür ederim güzel dileklerin için. Evet canım bu 2. Olacak. Birinciyi şubatta yaptık tutmadı. Gelecek ay bir aksilik olmazsa 2. Deneme olacak. Bakalım kısmet artık
Henüz ortada bebek yok ama olunca öyle olur inşallah canımBenim mezuniyet haziran gibi canım seni mezun etmeden gitmemSen gelde ben tekrar başlarım devamlılık sağlamış olurum
Aynen bende o dertten müzdaribim tadımlık asla tatmin etmiyor nasıl aşarım diye araştırıken bu yöntemi buldum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Cnm hosgeldinMerhaba. Çok sevindim cevap yazmana. Tabii ki okudum kabul ediyorum. Gruplara katilmak isteyenler diye bir başlık vardı orada 5. Takımın da boşluk olduğu yazıyordu ama o yüzden buraya yazdım. Kaptanları n cevabını merakla bekliyorum.toplight
Cnm insallah olumlu olur bu seferHenüz ortada bebek yok ama olunca öyle olur inşallah canım
HosbulHııı tamam o zaman boşluk vardırben boşluk olup olmadığını bilmediğim için net konuşmak istememiştim. Tekrardan hoşgeldin
Hosbuldum çok teşekkür ederim. Evet kurallar i okudum kabul ettim.insallah 10 insanda başladım hayırlısı yla tamamlayabilirim sizlerle birlikte.Cnm hosgeldin
Ilk sayfada kurallar var kizlarda soylemis onlara uyar guzel paylasim yaparsan 2 hafta sonra listedesin
Bu arada yarından itibaren şekersiz 21 gün ile eklenmiş şekeri hayatımdan tamamen çıkarma kararı aldım şekerin tadını unutmam lazım buraya da yazıyorum ki sözüme sadık kalabileyim bende yatıyorum herkese tatlı rüyalar
Günaydın kızlar..Alarmın çalmasına daha cook var ama erkenden uyanıyorum.
Ne yapılır bu saatte tabiki kahve..
Kizlar harfler eksik çıkmış kusura bakmayin telin azizliği
Bu arada 1 yildir almak istediğim eliptik bisikleti aldim sonunda
Slm kizlar buyuk oglan hasta onu dr a goturecegim hic zaten kendi hastaligimi anlayamadim
Aayyy oradaki sütlaç mı? Ne olur yanlış görmüş olayım. Olmaz, olabilemez.
Yok canım hasta değilimtüp bebeğin 2. Rapor evrakları için gittim. Gelecek aya kaldı yine. Ne yapayım o arada bende kilo veririm
Kredi kartı büyüklüğünde peynirçok güldüm buna. Kibrit kutusuna alışmışız
Hosbul
Hosbuldum çok teşekkür ederim. Evet kurallar i okudum kabul ettim.insallah 10 insanda başladım hayırlısı yla tamamlayabilirim sizlerle birlikte.
30 yaşındayım. Ev hanimjyim. 6 yaşında kızım 1 yaşında oğlum var emziriyorum. Yani kaç aydır kendi çapımda diyet yapmaya çalışıyorum ama motivasyon um yok malesef. Hep verdim aldım bu günlere geldim. Şöyle gaza gelmeye hesap verip sorumluluk almaya ihtiyacım var sanırım. Ama sizleri pek tanımıyorum malesef. O da zamanla olacak inşallah.
Hosgeldin cnm aramizaMerhaba hala bosluk varsa ben de katilmak isterim. 1.5 ay once dogum yaptim. Su an 67.2 kilodayim. Hedefim once 60a inmek. Sonrasinda ise 55e kadar dusmek. Grup kurallarini okudum kabul ediyorum.
Sut kalitesini ve miktarini arttiran kilo aldirmayan onerilerinize acigim. Simdiden tesekkurler. Cevabinizi bekliyorum.
Hosgeldin cnm aramiza
Hep birlikte vetecegiz yaza fit olarak girecegiz insHosbuldum tesekkur ederim. Insallah kilo verecegim sayenizde
Canım hayırlısı olsun. Zor süreçler, Allah sabır ve dualarınıza cevap versin inşallahYok canım hasta değilimtüp bebeğin 2. Rapor evrakları için gittim. Gelecek aya kaldı yine. Ne yapayım o arada bende kilo veririm
Kredi kartı büyüklüğünde peynirçok güldüm buna. Kibrit kutusuna alışmışız
Tabiisii de katılabilirsin.merhabaa sevgili hanımlar.kilo vermeye tek başına çalışmış çabalamış ama başaramamış bir hatuncuk olarak karşınızdayım..1 yaşında bebeğim var.92 kilo ile doğumdan dönmüştüm şimdi 81 kiloyum.ama artık tek başıma çabalamaktan yoruldum. her zamanki gibi mucize diyet yöntemleri aaraarken sizi buldum.acaba ben de katılabilir miyim aranıza
Alıntılamış oldum ama sonradan diğer mesajları okuduğunu da gördüm. Silmeye üşendim. Ne çok yazdım gereksiz gereksizMenün gayet iti canım akşamı da hafif kapatmışsın, inşallah miktarı çok değildir kuruyemişin, ama o sütlaç olmamış, 1kasesi 300kaloriye yakın
Bereketiyle kısmetiyle gelsiiinnnnSağol canım bekliyoruz işte, ne zaman gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?