Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin katılabilirsin tabi ki
Kendinden bahseder misin biraz?
Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor. Hedef kilon nedir?
Hemen spora başla bence de bak zaten duraklamadasın
Cumaya kadar burdayım Cuma bildirim yapıcam da sonra memlekete gideceğim için çok dikkat edemem menülerime 2hafta izninizi isticem, izin dönüşü de şekersiz 21gün veee mezuniyet inşallah
Tamamdır canım

Hoşgeldniz arkadaşlar.
Burada emziren annelerimiz de var, ben de yeni kestim sütten oğlumu. Bildiklerimizi paylaşırız seve seve.
Hergün katılım yapıyor, menü paylaşıyor veee cııssss lardan uzak duruyoruz. Durmayanlara morordek ördeğimiz çok pis ceza kesiyor haberiniz olsun. Ceza dediğimiz spor korkmayın
Hadi bakalım üzerinizden atalım fazlalıklarımızııı

Hoşgeldiiinnn
Daha çok yeni doğum yapmışsın, bence şu ilk aşamada hedefimiz kilo almamak olmalı :) Dengeli beslenirsen, süt yapar diye tatlı yemezsen zaten aldıklarını zamanla çok rahat verirsin. Elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırız.
Bu arada benim de 11 aylık oğlum var :)

Tesekkur ederim. Insallah fazlaliklarimizi atariz hep birlikte.

Daha cok yeni olunca kati bir diyet yapamiyorum. Ama ekmegi ve tatliyi kestim. Insallah veririz kilolarimizi

teşekkür ederim açıklamalar için, sabah 8 akşam 6 çalışıyorum ben günde 5 mesaja yetişemem ki sanırım böle olursa katılım sağlayamıyorum?

Telefonda n çoklu alıntı yapmaya çalıştım ama basarabildim mibilmiyorum. HOSBULDUM cumleten. Kendimi yeni bir okula başlamış gibi hissediyorum. Çok heyecanliyim. Inşallah hedeflerimize ulasiriz hep birlikte. Şu anda 81 kiloyum hedefim 65.aslinda geçen hafta 79 u bile görmüştüm ama haftasonu kaçırdım işte böyle oldu.bakalim inşallah çok güzel olur herşey. 1 saat yürüyüş yaptım da geldim.oglum aglamasaydi daha da yazacaktım ama olmadı malese f

Tesekkur ederim. Insallah fazlaliklarimizi atariz hep birlikte.

Daha cok yeni olunca kati bir diyet yapamiyorum. Ama ekmegi ve tatliyi kestim. Insallah veririz kilolarimizi
Hoşgeldin sen de canım. Ben de bugun katıldım buraya.ne güzel bi başlangıç oldu birlikte. Inşallah çok güzel kilolar veririz.

teşekkür ederim açıklamalar için, sabah 8 akşam 6 çalışıyorum ben günde 5 mesaja yetişemem ki sanırım böle olursa katılım sağlayamıyorum?
Akşamları da mı giremiyorsun?
Arada girip menülere yorum yapsan bile 5 mesaj olur zaten
Sade kahve güya içinde yok yok süt tozu krema glikoz şurubu kandırıyorlar insanları Eki Görüntüle 2135343 Eki Görüntüle 2135344
Paketli olan her şey öyle maalesef

Kızlar, tecrübelerinize ihtiyacım var.
Saatlerce yürüyebilir, bisiklete binebilirim ama söz konusu koşu olunca 300 metrede nefesimi yetmiyor ve kalıyorum. Çözüm öneriniz var mı?
Aralıklı koş canım yavaş yavaş ciğerlerini açmaya çalış kendini dalağın şişecek kadar zorlama hem aralıklı koşu yapmak sürekli koşmaktan çok daha fazla yağ yaktırır :)) 30 sn koş 10 sn yürü mesela bu süreleri gelistikçe arttır öncesinde biraz yürüyüp ısın mutlaka

Bir de böyle deneyeyim bakalım.
Eşim 24 km'ye kadar koşabiliyor. Onunla uzun koşmaya özeniyorum ama durumum fena.
Koşu, yürüyüş ile çalışıp nefes çalışayım bakalım neler olacak.

Saatlerce yürüyebilir, bisiklete binebilirim ama söz konusu koşu olunca 300 metrede nefesimi yetmiyor ve kalıyorum. Çözüm öneriniz var mı?

Bir anda olmaz. azar azar arttıracaksınız. Bir anda yaparsanız zaten bünyenize zarar verirsiniz. Vücut bir süre sonra alışıyor. Yani düzenli koşarsanız zamanla arttırıyorsunuz. İlk başta çok yormayın 3-4 gün 300 koşun mesela. Sonra 350-400 e çıkartın. Kendinize göre adım adım yapın. Zamanla kolay gelmeye başlayacaktır.

Bir de böyle deneyeyim bakalım.
Eşim 24 km'ye kadar koşabiliyor. Onunla uzun koşmaya özeniyorum ama durumum fena.
Koşu, yürüyüş ile çalışıp nefes çalışayım bakalım neler olacak.

onun bünyesi alışkındır. Siz daha yeni iseniz hemen olmaz. Düzenli koşarsanız bir süre sonra epey ilerlersiniz sizde. Diğer sporlarda olduğu gibi.

onun bünyesi alışkındır. Siz daha yeni iseniz hemen olmaz. Düzenli koşarsanız bir süre sonra epey ilerlersiniz sizde. Diğer sporlarda olduğu gibi.

Tamamdır, ben bu konuda çalışacağım ciddi anlamda.
Peki, kilo fazlası olup da rahatça koşan var mı aranızda?
Çok etkiliyor mu acaba?

interval deneyebilirsin tatlım. Mesela 1 dk koşu 1 yürüyüş. Veya 5 dk koşu 10 dk yürüyüş.Sen kendine göre ayarlarsin.Hem daha çok kalori yakiyormus.
Mesela spor salonuna gittiğimde hocanın biri bana 30 saniye boyunca kosabildigin maksimum hızda koş sonra 1 dk yürü demişti.30 sn koşu 1 dk yürüyüş. Güzel ve etkili oluyordu.

Zamanla daha kondisyonlu olup sen de esin gibi koşabilirsin. Herşey alışmaya ve istikrara bağlı. Spor da sağlıklı beslenme gibi süreklilik gerektiren bir iş aslında nasıl ki dikkat etmeyip saldıgimizda kilo alıyorsak uzun süre spor anlamında hareket etmegimizde vucudumuz hamlaşıyor malesef.
Mesela ben de erkek gibi şınav ve barfiks çekebilmek istiyorum. Geçen yıl 10-20 tane de olsa şınav cekebilyordum ama şimdi uzun süre yapmadığım için 1 tane ya oluyor ya olmuyor.

Son düzenleme:
Tamamdır şekerim.
Yürüyüş+Koşu şeklinde deneyeceğim bakalım.
2018'in sonunda 3 km koşabilmeyi hedeflemeyi planlıyorum.
Cesaret etmek de biraz zor oluyor.

Her yılın 12. ayında bir sonraki sene için hedef yazıyorum. Geçen sene sadece bir tanesini yapabilmiştim. Hala espiri konusuyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…