- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.821
Kızlar güzel bir şekilde günü kapattım.Diyetisyen listemi uyguladım.Aksam menüde meyve ve süt var.Acıkırsam yerim.
Menüm;
Uyanınca t.kahvesi ve 400ml şu
08:00
1 h. yumurta
1 salatalık ve domates
10:00
1 yeşil elma
1 b. süt + 1 yk yulaf kepegi
13:00
Soğanlı, biberli pazı kavurması
3 yk yoğurt + 2 yk yulaf ezmesi
16:00
1 küçük havuç
18:30
Etli pırasa
4 yk yoğurt
1 küçük kornişon
Yediğim yemekler 1 tabak kadar ya var ya yok.
21:00 'de belki elma ve süt eklenebilir menüme
2 L su
3 t.kahvesi
Bitki çayımı da akşam içerim
Spor: Yok olursa yazarım.
İkinizinde Menüsü çok güzelKızlar güzel bir şekilde günü kapattım.Diyetisyen listemi uyguladım.Aksam menüde meyve ve süt var.Acıkırsam yerim.
Menüm;
Uyanınca t.kahvesi ve 400ml şu
08:00
1 h. yumurta
1 salatalık ve domates
10:00
1 yeşil elma
1 b. süt + 1 yk yulaf kepegi
13:00
Soğanlı, biberli pazı kavurması
3 yk yoğurt + 2 yk yulaf ezmesi
16:00
1 küçük havuç
18:30
Etli pırasa
4 yk yoğurt
1 küçük kornişon
Yediğim yemekler 1 tabak kadar ya var ya yok.
21:00 'de belki elma ve süt eklenebilir menüme
2 L su
3 t.kahvesi
Bitki çayımı da akşam içerim
Spor: Yok olursa yazarım.
Çocuklara herşeyi yapiyoruz ama kendimize gelince bende üşengecimAyyy güzel bir yöntemdir belki ama ben üşengeç insanımonu temizlemesi vs zor yaa, sabah kim çitilicek sırtımı, koca erkenden işe gidiyor.
Evet çok güzel olmuş adinHic cezam yoktu da Yemek öncesi yürüyüş ve 1500 ipin 1000 i cıs için ama yine de ben ne ceza verir senin seve seve yaparım @morordek :))
Evet bende tam bu olmasın diye değiştirdimbenimde 3ü adım bir türlü karara vardiramamistim en güzeli bu oldu :)
İyi geceler
Hoşgeldiniz belki arkadaşlar yazmıştırbenim anladığım cumadan cumaya en geç 16:30 a kadar tartılıp takımıma yazmam takım lideride büyük topiğe yazıyor kural olarak başka net birşey göremedim bi hafta ara verme vs olursa grup başkanına bildirilmesi gerekiyo sanırım,yeni üye oldum çok fazla şey yazılmış o yüzden teyit amaçlı yeniden yazıyorum.ben 171 boyundayım 69,5 kg hedefim 59 kilo olmak:)extra bilmem gereken birşey varsa bilgilendirebilirmisiniz?
Nerede yapıyorsun kosuyu?Tamamdır şekerim.
Yürüyüş+Koşu şeklinde deneyeceğim bakalım.
2018'in sonunda 3 km koşabilmeyi hedeflemeyi planlıyorum.
Cesaret etmek de biraz zor oluyor.
Her yılın 12. ayında bir sonraki sene için hedef yazıyorum. Geçen sene sadece bir tanesini yapabilmiştim. Hala espiri konusuyum.
Olmaz olamaz o sütlaç olamazzzzzAayyy oradaki sütlaç mı? Ne olur yanlış görmüş olayım. Olmaz, olabilemez.
Menünüz çok güzel yanlız bir peynir bu kadar güzel anlatilamazdiGünaydın herkese:)))
Dün ki menümü paylaşıyorum.
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 Yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, 1 adet yeşil biber, limon sıkılmış roka ve yeşil çay. (Ekmek Yok)
Öğlen: yoğurtlu haşlanmış sebze (Sadece haşlama yağ yok yani), limonlu sirkeli salata
Ara öğün 16:30 gibi: 1 adet Armut ve yarım kase yoğurt
Akşam: 1 tabak ıspanak yemeği (yağsız ve prinçsiz yaptım), az yağlı ve sirkeli salata, 1 kase yoğurt
Gece yatmadan önce: yarım kase tarcın ve zencefil tozu eklenmiş yoğurt
Spor olarak ise sabah, öğlen ve akşam 30 ar tane ip atlama, ayrıca işe yürüyerek gidip gelme:)
Nerede yapıyorsun kosuyu?
Hoşgeldiniz bu arada adanalimisinizHosbul
Hosbuldum çok teşekkür ederim. Evet kurallar i okudum kabul ettim.insallah 10 insanda başladım hayırlısı yla tamamlayabilirim sizlerle birlikte.
30 yaşındayım. Ev hanimjyim. 6 yaşında kızım 1 yaşında oğlum var emziriyorum. Yani kaç aydır kendi çapımda diyet yapmaya çalışıyorum ama motivasyon um yok malesef. Hep verdim aldım bu günlere geldim. Şöyle gaza gelmeye hesap verip sorumluluk almaya ihtiyacım var sanırım. Ama sizleri pek tanımıyorum malesef. O da zamanla olacak inşallah.
Bizleri alinti yapamasanda sporunu yaz yediklerini yaz gönder ama günlük mutlaka yazmalisinteşekkür ederim açıklamalar için, sabah 8 akşam 6 çalışıyorum ben günde 5 mesaja yetişemem ki sanırım böle olursa katılım sağlayamıyorum?
Evde koşu bandı olabileceğini düşündüm canım.Yapıyor değil yapamıyorum :) ama koşu yolunda deniyorum Özlemcim.
Evde koşu bandı olabileceğini düşündüm canım.
Eşinle birlikte açık hava koşu ve yürümek daha güzel zaten.
Olur ama birden bire max hızla koşma. Zor geldiği için sıkılıp bırakma ihtimalin yüksek.
Esin kaç km/h ile koşuyor?
Canim 300 le baslarsin 3 4 gun sonra 400 olur sonra 500 olur yavas yavas vucudunu nefesini ona gore ayarlaman lazim bende lise yillarimda sprinterdim yani kisa mesafe 100mt ve 200mt 4×100 bayrak kosardim idmanda 1500 2500 isinirdik o bana iskence gelirdi hala sevmem uzun kosuyuKızlar, tecrübelerinize ihtiyacım var.
Saatlerce yürüyebilir, bisiklete binebilirim ama söz konusu koşu olunca 300 metrede nefesimi yetmiyor ve kalıyorum. Çözüm öneriniz var mı?
Hosbuldum yok Adanayla hiç bir bağım yok canım Egeli yim ben.Hoşgeldiniz bu arada adanalimisiniz
Inşallah çok gaza geldim.bu sefer kararliyim bakalım.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
istikrarlı bir şekilde yediklerimize dikkat eder azcıkta spor yaparsak kimse tutamaz fazlalıkları vücudumuzda.
Menünüz çok güzel yanlız bir peynir bu kadar güzel anlatilamazdi
Sabah kahvaltına mutlaka zeytin de ekleyin. Kalori si çok az ama çok çok önemli bir besin. Gerisi çok güzel olmuşIlk menumu ben de yazayım o zaman.
SABAH 1 haşlanmış yumurta 2 y.k. lor domates salatalık
ARA Yeşil çay
ÖĞLE 2 avuç içi kadar hindi eti ve 1 parça patates salata yogurt
ARA 2 diyet bisküvi Türk Kahvesi
Ara 1 elma
AKSAM 2yemwk kasigi bakla Zeytinyağlı 3 yemek kaşığı yoğurt
SU 3 litre
SPOR 1 saat yürüyüş yarısı tempolu.
Elimden geldiği kadar temiz beslenmeye çalıştım. Inşallah beğenirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?