Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar Şahnur Hanım,
Neden takımdan ayrılmak istediğimi bugün yazacaktım. Aynı gün yazmak istemedim.
Yeni kurallara göre başka bir takıma geçtiğimiz gün itibariyle eski takımımızda mesaj paylaşımı yapma gerekliliği kalmamış sanırım. Böyle bildiğim için menü ve mesaj yazmadım.
Bu mesajınızı dün geç saatte gördüm.
10.04.2018, P.tesi menümü şimdi
paylaşayım

Sabah:
Pınar beyaz
(1 dilim beyaz peynir miktarında)
Cherry domates
Salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara Öğün:
1 fincan beşibirarada çayı
Öğle Yemeği:
1 kase mercimek çorbası
3 ızgara köfte
Salata

Ara Öğün:
1 fincan Türk kahvesi
1 fincan açai ananas karışımlı yeşil çay

Akşam Yemeği:
Haşlanmış kereviz ve yoğurt
Ara Öğün:
Çilek
1 bardak süt

* Su tüketimim 2,5 lt
* Akşamüzeri 45 dak. yürüdüm.

tüm sevdiğim eski takım arkadaşlarıma selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Kilo verme süreçlerinde başarılar diliyorum. İlginiz için size de teşekkür ederim Şahnur Hanım.

valla maşallah Hayır diyebilmene..karşılığıni en kisa zamanda alman dileğiyle
Teşekkür ederim canım. Yeni tanıştığım biri olduğu için biraz çekindim söylemeye. Sağolsun çok ısrarcı olmadı. Biz genelde insanlar kırılmasın diyoruz ama kötülüğü kendimize yapıyoruz.
Bende çayın yanına mutlaka birşey yerdim, eski alışkanlık. Baktım ki olmuyor bende çayı azalttım özellikle akşam çayını kestim. Birde Yeşilçay gibi çaylarla birşey yemeği sevmiyorum o yüzden akşam çayı yerine bitki çayı içiyorumtavsiye ederim

Hayirli olsun Gulden Hanim yeni takiminizda mutluluklar dilerim en kisa surede istediginiz kiloya inmeniz dilegiyle yolunuz acik olsun

Günaydın arkadaşlar. Hayırlı, sağlıklı ve mutlu bir gün olsun hepimiz için:)

Dün ki menümü paylaşıyorum.

Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 Yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, 1 adet yeşil biber, limon sıkılmış roka ve yeşil çay. (Ekmek Yok)

Öğlen: fırında közlenmiş 2 patlıcan ezmesi üzerine yarım kase yoğurt, az yağlı ve sirkeli salata

Ara öğün 16:30 gibi: 1 adet Armut ve yarım kase yoğurt

Akşam: 1 tabak Kuru Fasulye az yağlı ve sirkeli salata, 1 kase yoğurt

Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş yarım kase yoğurt

Spor olarak ise sabah, öğlen ve akşam 30 ar tane ip atlama, akşam yarım saat orta tempolu yürüyüş, ayrıca işe yürüyerek gidip gelme:)

Evet kizlar kimler burada bir parmak kaldirsin
Kahvaltilar yapildi mi yapilmadiysa
Hadi bakalim kshvaltiyi yapanlar jendilerine bir yesil cay hazirlasinlar

Ben yeşil çayımı kahvaltı ile birlikte içtim. akşam 1 fincan daha içerim. Şimdi normal çay içiyorum: ))

Evet bence de yakmıştır ama ben bugün ne kadar çok tatlıya hayır dedim bilemezsin bi de elmalı kurabiye istiodu cnm fesatlık yaptım
Heheh neyse fazla spor göz çıkarmaz
Bak şimdi La Casa de Papel diyince, o diziye de başlamak istiyorum ama hali hazırda takip ettiğim dizileri izlemeye bile vakit bulamıyorum. Bir ara o diziye de başlayacağım.
Kitap konusunda da bence istesem vakit bulabilirim diye düşünüyorum, her gece yatmadan önce birkaç sayfa bile okusam kardır ama işte hep bir bahanem var maalesef

Dünkü menüm
Sandalız sakızı ve 1 bardak elma sirkeli ılık su Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık

Ara 3 adet ceviz

Öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 dilim tb ekmeği

Ara ıhlamur

Akşam
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…