- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.881
Merhabalar Şahnur Hanım,@bluedolphin gulden cim sanirim 10.takima gecmek istemissin @moni kaptanim iletti bunu senden duymak isterdim bu kadar muhabbetimiz var diye dusunuyordum neyse hayirli olsun canim ama gecene kadar bu takimdaki sorumlulugun devam ediyor tatlim biliyorsun 5 mesaj ve menu bildirimi hatirlatayim dedim
Sevgiler
Teşekkür ederim canım. Yeni tanıştığım biri olduğu için biraz çekindim söylemeye. Sağolsun çok ısrarcı olmadı. Biz genelde insanlar kırılmasın diyoruz ama kötülüğü kendimize yapıyoruz.valla maşallah Hayır diyebilmene..karşılığıni en kisa zamanda alman dileğiyle
Bende çayın yanına mutlaka birşey yerdim, eski alışkanlık. Baktım ki olmuyor bende çayı azalttımÇay yanina bişey yememeye alışmak çok zorluyor illa aranıyorum. Birde ne kadar ekmek yersen o gün çok acikiyorum.
Salataya limon rendesi kattım gecen murat topoğlu dediydi limonu biraz dondurup rendeleyin herşeye katın diye ben sevdim.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.inşallah hersey gönüllerince olur sağlıklı oluruz...olurlar...
Ama keşke baştan deseydin öyle olurduAaa, ispikçilik yaptın ama söylesen 1 ısırık da sana verirdim anlaşırdık
Hayirli olsun Gulden Hanim yeni takiminizda mutluluklar dilerim en kisa surede istediginiz kiloya inmeniz dilegiyle yolunuz acik olsunMerhabalar Şahnur Hanım,
Neden takımdan ayrılmak istediğimi bugün yazacaktım. Aynı gün yazmak istemedim.
Yeni kurallara göre başka bir takıma geçtiğimiz gün itibariyle eski takımımızda mesaj paylaşımı yapma gerekliliği kalmamış sanırım. Böyle bildiğim için menü ve mesaj yazmadım.
Bu mesajınızı dün geç saatte gördüm.
10.04.2018, P.tesi menümü şimdi
paylaşayım
Sabah:
Pınar beyaz
(1 dilim beyaz peynir miktarında)
Cherry domates
Salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün:
1 fincan beşibirarada çayı
Öğle Yemeği:
1 kase mercimek çorbası
3 ızgara köfte
Salata
Ara Öğün:
1 fincan Türk kahvesi
1 fincan açai ananas karışımlı yeşil çay
Akşam Yemeği:
Haşlanmış kereviz ve yoğurt
Ara Öğün:
Çilek
1 bardak süt
* Su tüketimim 2,5 lt
* Akşamüzeri 45 dak. yürüdüm.
tüm sevdiğim eski takım arkadaşlarıma selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Kilo verme süreçlerinde başarılar diliyorum. İlginiz için size de teşekkür ederim Şahnur Hanım.
Tatlim isyerindeki sorunlar ne durumda duzeldi miGunaydiinn
Ama keşke baştan deseydin öyle olurdu
Gunaydinlar guzel mutlu bir gun sizlerle olsun
Günaydın kızlar..
Günaydınnnnn
Herkese günaydın güzel mutlu bir gün olsun inşallah :))Gunaydiinn
AMinn tatlimHerkese günaydın güzel mutlu bir gün olsun inşallah :))
Evet kizlar kimler burada bir parmak kaldirsin
Kahvaltilar yapildi mi yapilmadiysa
Hadi bakalim kshvaltiyi yapanlar jendilerine bir yesil cay hazirlasinlar
Heheh neyse fazla spor göz çıkarmazEvet bence de yakmıştır ama ben bugün ne kadar çok tatlıya hayır dedim bilemezsinbi de elmalı kurabiye istiodu cnm fesatlık yaptım
Bak şimdi La Casa de Papel diyince, o diziye de başlamak istiyorum ama hali hazırda takip ettiğim dizileri izlemeye bile vakit bulamıyorum. Bir ara o diziye de başlayacağım.Anlaştık ördekcim.
La casa de papel izliyorduk, molada 1 koşu yaparım.
Senin çocuk olunca çok normal zaten. İş, çocuk derken zaman kısıtlıdır. Ben de eliptik bisiklette, yemek yaparken falan okumaya çalışıyorum :)
Sağol canmGeçmiş olsun
tamam kaptanımbesbb9 canim bu hafta mezuniyetini yazariz tatlim hedefine ulastin ama menu yazmaya devam et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?