- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.841
Aynennn, maalesef çoğu paketli üründe şeker ben bu tip katkı maddeleri oluyor.Sade kahve güya içinde yok yok süt tozu krema glikoz şurubu kandırıyorlar insanlarıEki Görüntüle 2135343 Eki Görüntüle 2135344
Aaa güzel fikirmiş. Halangeçödeğil bende kendime bir liste hazırlayayım bakimTamamdır şekerim.
Yürüyüş+Koşu şeklinde deneyeceğim bakalım.
2018'in sonunda 3 km koşabilmeyi hedeflemeyi planlıyorum.
Cesaret etmek de biraz zor oluyor.
Her yılın 12. ayında bir sonraki sene için hedef yazıyorum. Geçen sene sadece bir tanesini yapabilmiştim. Hala espiri konusuyum.
Menü güzel kahvaltıda aralara reçel sıkıştırmaya başladın fark etmedim sanmaCiciserim menum
Sabah aç karnına büyük bir bardak limonlu su
Kahvaltı
bol yeşillik
yarım dilim tam tahıllı ekmek
4 zeytin
bir kk peynir
bir tatlı kaşığı şeftali reçeli
4 bardak şekersiz çay
öğlen
küçük misket elma
Herbal Shake
akşam
bir kepçe ısırgan çorbası
2 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı taze fasulye
bir maden suyu
Akşama da atıştırmalık olarak 2 Kayısı ile bir kahve içmeyi düşünüyorum
günü kapadım çoktan
Kurabiye olmamış tabi. Akşam da yoğurt falan yeseydin bari, öğün atlamak da iyi değil. Onun dışında gayet iyi :)Ilk menumu yazayim ben de
Sabah ac karnina limonlu su
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Biraz peynir
5 adet zeytin
1 tatli kasigi tahin pekmez
1 dilim kepek ekmegi
Ogle
1 kepce domates corbasi
3 kasik tavuk pilav
Yogurt salata
Ara
Yarim caybardagi sut ile yulaf ezmesi ve muz ve 1 kurabiye
Aksama bir sey yemedim. Tok hissediyorum kendimi
Poğaça olmamış Ozlemcim ama mecbur kalmışsın tabiMenüm;
07:15
Bol yesillikli 2 yumurta
1 salatalık, 1 domates
12:00
1 poğaça (Çarşıda işimiz vardı pogaçayla geçiştirmek zorunda kaldım.)
15:00
1 küçük yeşil elma
19:00
4 yk domatesli biberli bulgur pilavı
4 yk tavuklu patates yemeği
Salata ve ayran
2,5 L şu
4 t.kahvesi
Spor;
6000 adım
Aa ben de Egeliyim, neresindensin :)Hosbuldum yok Adanayla hiç bir bağım yok canım Egeli yim ben.
Bence gayet güzel bir menüIlk menumu ben de yazayım o zaman.
SABAH 1 haşlanmış yumurta 2 y.k. lor domates salatalık
ARA Yeşil çay
ÖĞLE 2 avuç içi kadar hindi eti ve 1 parça patates salata yogurt
ARA 2 diyet bisküvi Türk Kahvesi
Ara 1 elma
AKSAM 2yemwk kasigi bakla Zeytinyağlı 3 yemek kaşığı yoğurt
SU 3 litre
SPOR 1 saat yürüyüş yarısı tempolu.
Elimden geldiği kadar temiz beslenmeye çalıştım. Inşallah beğenirsiniz.
Kabak detoksun hayırlı olsun balpamugum cumaya bence artık güzel eksiler göreceksin :)Arkadaşlar dün ve bugün menülerimi yazamamıştım. Dün ve bugün aynı olduğu için tek menüde 2 günü de yazıyorum. Yarın da aynı olacak muhtemelen sadece ikindideki meyvelerim değişir. 3 günlük kabak detoksu yapıyorum.
Sabah:
-2 yumurta
-1dilim peynir
-maydonoz
Öğle:
-2 adet cevizle ve yoğurtla hazırlanmış kabak detoks yemeği
İkindi:
Dün: 10 çilek + 2 hurma
Bugün: yarım yeşil elma(tarçınlı) + 2 adet hurma
Akşam:
-kabak detoksu yemeği (aynı şekilde)
Geçmiş olsun şimdiden, diş operasyonları da zorlar insanı.Kizlar bu 2 3 hafta hep dis operasyonlari geciricem vay halime simdi bile cigneme zorlugu cekiyorum
Teşekkür ederim kaptanım. İsmim Suzan. Nasıl hitap etmek isterseniz. Nikimide hitap açısından hiç düşünmemiştim. Kendimce anlamlandırdım.Cnm insallah olumlu olur bu sefer
Bu arada sana ne diyelim nikin cok anlamsiz geliyor bana hitap acisindan ne zamandir diyecem hep unutuyorum
Gecmis olsun cnmKizlar bu 2 3 hafta hep dis operasyonlari geciricem vay halime simdi bile cigneme zorlugu cekiyorum
Ayy ne guzel isimmis suzan derim o zamanTeşekkür ederim kaptanım. İsmim Suzan. Nasıl hitap etmek isterseniz. Nikimide hitap açısından hiç düşünmemiştim. Kendimce anlamlandırdım.
Teşekkür ederim. Bende seviyorum ismimiAyy ne guzel isimmis suzan derim o zaman
Geçmiş olsun canım. İyi yönünden bakarsak kilo verebilirsinKizlar bu 2 3 hafta hep dis operasyonlari geciricem vay halime simdi bile cigneme zorlugu cekiyorum
Canim bende farkindayimMenü güzel kahvaltıda aralara reçel sıkıştırmaya başladın fark etmedim sanmaspor? Su?
Kurabiye olmamış tabi. Akşam da yoğurt falan yeseydin bari, öğün atlamak da iyi değil. Onun dışında gayet iyi :)
Poğaça olmamış Ozlemcim ama mecbur kalmışsın tabi
Aa ben de Egeliyim, neresindensin :)
Bence gayet güzel bir menü
Kabak detoksun hayırlı olsun balpamugum cumaya bence artık güzel eksiler göreceksin :)
Geçmiş olsun şimdiden, diş operasyonları da zorlar insanı.
Sagol.kaptanimGecmis olsun cnm
Ramazana kadar bitsin istiyorum dedim bakalim kombine bi randevu ayarladilar eet bi bakima oyle ama igne vs bu aralar zorlaniyorum bedenenGeçmiş olsun canım. İyi yönünden bakarsak kilo verebilirsinşaka bir yana şimdiden kolay gelsin canım. En kısa sürede hallolur umarım.
Ay canım benim kusura bakma. Şaka yaptım ama ben öyle dolgu falan sandım. Çok geçmiş olsun. Ağrısız sızısız geçer inşallah.Ramazana kadar bitsin istiyorum dedim bakalim kombine bi randevu ayarladilar eet bi bakima oyle ama igne vs bu aralar zorlaniyorum bedenen
Hepsi üst üste gelmiş yaaCanim bende farkindayimsporumu yazmamisim ya su igne beni felaket etkiliyor butun vucut agridan oluyorum koldaki sinir sıkısmamada bugun tekrar ilaxa basladi doktor benim vucut karisiyor dislerimden ctesi kist operasyonu geciricem 1 hafta sonra implant sonra tekrar kist vay anam vayyy
6 km yuruyus
2 litreyi gecik su canim
Canim 300 le baslarsin 3 4 gun sonra 400 olur sonra 500 olur yavas yavas vucudunu nefesini ona gore ayarlaman lazim bende lise yillarimda sprinterdim yani kisa mesafe 100mt ve 200mt 4×100 bayrak kosardim idmanda 1500 2500 isinirdik o bana iskence gelirdi hala sevmem uzun kosuyuarada kosuyorum ama 10 dk 20 dk ancak sevmiyorum koşarken bir insanın canı sıkılır mı benim canım sıkılıyor işte
Aaa güzel fikirmiş. Halangeçödeğil bende kendime bir liste hazırlayayım bakim
Kizlar bu 2 3 hafta hep dis operasyonlari geciricem vay halime simdi bile cigneme zorlugu cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?