Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar dün ve bugün menülerimi yazamamıştım. Dün ve bugün aynı olduğu için tek menüde 2 günü de yazıyorum. Yarın da aynı olacak muhtemelen sadece ikindideki meyvelerim değişir. 3 günlük kabak detoksu yapıyorum.

Sabah:

-2 yumurta
-1dilim peynir
-maydonoz

Öğle:

-2 adet cevizle ve yoğurtla hazırlanmış kabak detoks yemeği

İkindi:
Dün: 10 çilek + 2 hurma
Bugün: yarım yeşil elma(tarçınlı) + 2 adet hurma

Akşam:
-kabak detoksu yemeği (aynı şekilde)

Aaa güzel fikirmiş. Halangeçödeğil bende kendime bir liste hazırlayayım bakim

Kahvaltı: haş yumurta, Labne, 1dilim ekmek,sütlü kahve
Öğle:tavuksuyu çorba,köfte
Ara:meyve salatası
Akşam:mercimek çorbası,karnıyarık,bulgur pilavı, yoğurtlu kereviz
Su:2,5lt, spor yok
Spor yapmak istiyordum ama hem iş hem çocuk çok yoruyor Halim kalmıyor hiçbirşeye akşam da etken yatıyorum yorgunluktan

Menü güzel kahvaltıda aralara reçel sıkıştırmaya başladın fark etmedim sanma spor? Su?
Kurabiye olmamış tabi. Akşam da yoğurt falan yeseydin bari, öğün atlamak da iyi değil. Onun dışında gayet iyi :)
Poğaça olmamış Ozlemcim ama mecbur kalmışsın tabi
Hosbuldum yok Adanayla hiç bir bağım yok canım Egeli yim ben.
Aa ben de Egeliyim, neresindensin :)
Bence gayet güzel bir menü
Kabak detoksun hayırlı olsun balpamugum cumaya bence artık güzel eksiler göreceksin :)
Kizlar bu 2 3 hafta hep dis operasyonlari geciricem vay halime simdi bile cigneme zorlugu cekiyorum
Geçmiş olsun şimdiden, diş operasyonları da zorlar insanı.

Cnm insallah olumlu olur bu sefer
Bu arada sana ne diyelim nikin cok anlamsiz geliyor bana hitap acisindan ne zamandir diyecem hep unutuyorum
Teşekkür ederim kaptanım. İsmim Suzan. Nasıl hitap etmek isterseniz. Nikimide hitap açısından hiç düşünmemiştim. Kendimce anlamlandırdım.

Canim bende farkindayim sporumu yazmamisim ya su igne beni felaket etkiliyor butun vucut agridan oluyorum koldaki sinir sıkısmamada bugun tekrar ilaxa basladi doktor benim vucut karisiyor dislerimden ctesi kist operasyonu geciricem 1 hafta sonra implant sonra tekrar kist vay anam vayyy
6 km yuruyus
2 litreyi gecik su canim

Hepsi üst üste gelmiş yaa
Tez zamanda hepsini atlat insallah

Çok iyi ya, kaç gündür bisiklet ve koşucuları okuyup duruyorum. Arttıran Arttıran deneyeceğim bakalım. Bugün fena yorgun hissediyorum ondan denemedim. Takıldığım olursa sorarım yine.

Aaa güzel fikirmiş. Halangeçödeğil bende kendime bir liste hazırlayayım bakim

Benim gibi hazırlama ama şekerim :) Bu sene daha akıllı davrandım. Belli sayıda kitap okuma, bisikletle 30 km yol alma gibi :)

Kizlar bu 2 3 hafta hep dis operasyonlari geciricem vay halime simdi bile cigneme zorlugu cekiyorum

Çok geçmiş olsun evlaefe. Benim de uzun süredir 20liklerim bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…