- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.861
Aayyy hiç sevmediğim olaylardan biri. Benimde gitmem lazım ama sürekli erteliyorum ya. Geçmiş olsun şimdiden. Ne sorunun var canım?Kizlar bu 2 3 hafta hep dis operasyonlari geciricem vay halime simdi bile cigneme zorlugu cekiyorum
Çok doğru kaptanımKizlar son donemdeki hayat felsefem tavsiye ederim hepinizeEki Görüntüle 2135520
Kitap okuma hedefini ben de koyuyorum hep ama ulaşamıyorum maalesefBenim gibi hazırlama ama şekerim :) Bu sene daha akıllı davrandım. Belli sayıda kitap okuma, bisikletle 30 km yol alma gibi :)
Oovvvv, işin zormuş şekerim ya. Allah kolaylık ve şifa versin.Canim bende farkindayimsporumu yazmamisim ya su igne beni felaket etkiliyor butun vucut agridan oluyorum koldaki sinir sıkısmamada bugun tekrar ilaxa basladi doktor benim vucut karisiyor dislerimden ctesi kist operasyonu geciricem 1 hafta sonra implant sonra tekrar kist vay anam vayyy
6 km yuruyus
2 litreyi gecik su canim
Güzel bir felsefe kaptanım. bende uygulayacağımKizlar son donemdeki hayat felsefem tavsiye ederim hepinizeEki Görüntüle 2135520
Bende kitap okumayı çok seviyorum ama yoğunluk falan derken eskisi gibi okuyamıyorum. En azından ayda 1 kitap okumaya çalışıyorumÇok doğru kaptanım
Kitap okuma hedefini ben de koyuyorum hep ama ulaşamıyorum maalesef
Canım çok elmalı kurabiye istiyordu bi de burda gördüm bunun cezası olmalıMenümü yazayım
Kahvaltı öncesi ılık su ve 2 minik incir
Geç kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği ile yağsız peynirli tost
4 zeytin
Domates, salata, maydanoz
Ara
Yarım elmalı kurabiye
Akşam
3 yemek kaşığı kıymalı patlıcan
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
1 saat yürüyüş
Akşam yemeğim pek olmadı ama yemeğim yoktu. Saat 5 gibi ilk defa evine gittiğim komşumda, şansıma birşeyler yerim diye düşünmüştüm. Bana uygun birşey yoktu maalesef. Çayımı içtim geldimtabi eve gelince açlıktan yumurta kırdım hemen.
Geçmiş olsun. Inşallah kolaylıkla atlatirsin.Kizlar bu 2 3 hafta hep dis operasyonlari geciricem vay halime simdi bile cigneme zorlugu cekiyorum
Hedefcim listedeki arkadaşlarımızın canı çekmiş, yarım da olsa elmalı kurabiyene ceza kesmek durumundayım :) yarım olduğu için insaflı davranayım ve 10 dk eliptik vereyim ceza olarak.Menümü yazayım
Kahvaltı öncesi ılık su ve 2 minik incir
Geç kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği ile yağsız peynirli tost
4 zeytin
Domates, salata, maydanoz
Ara
Yarım elmalı kurabiye
Akşam
3 yemek kaşığı kıymalı patlıcan
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
1 saat yürüyüş
Ayda 1'i bile bulamıyorumBende kitap okumayı çok seviyorum ama yoğunluk falan derken eskisi gibi okuyamıyorum. En azından ayda 1 kitap okumaya çalışıyorum
Sırf seni kırmamak için ceza kestim ciklatim yoksa yarım elmalı kurabiyeyi 1 saat yürüyüşle yakmıştır diye düşünmüştüm :)
Evet bence de yakmıştır ama ben bugün ne kadar çok tatlıya hayır dedim bilemezsinSırf seni kırmamak için ceza kestim ciklatim yoksa yarım elmalı kurabiyeyi 1 saat yürüyüşle yakmıştır diye düşünmüştüm :)
Geçmiş olsun canım valla çok zor ben yeni bitirdim sayılır genetik olarak benimde dişler hep sorunlu hep sıkıntılıydı çok şükür şimdi iyiyim sende bir an önce tedavini olur sağlığına kavuşursunKizlar bu 2 3 hafta hep dis operasyonlari geciricem vay halime simdi bile cigneme zorlugu cekiyorum
Hedefcim listedeki arkadaşlarımızın canı çekmiş, yarım da olsa elmalı kurabiyene ceza kesmek durumundayım :) yarım olduğu için insaflı davranayım ve 10 dk eliptik vereyim ceza olarak.
Ayda 1'i bile bulamıyorum
Oysa ki ben de eskiden cok okurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?