Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlim sandaliz sakizi nedir

Menünüz çok güzel

ördekim ben başladım yarım kaldı ama izlemeni tavsiye ederim. bitircem inşallah

ördekim ben başladım yarım kaldı ama izlemeni tavsiye ederim. bitircem inşallah
Ooo maşallah kitaplar diziler ne güzel. Hiçbişey yapmaya vakit bulamıyorum ben. Iki çocukla ve koca evin işi bitmiyor. Eskiden haftada iki kitap okurdum ama maalesef ama gün yetmiyor .neyse şükür halimize.

Maşallah ne kadar sağlıklı ve güzel bir menü.

Hayirli olsun Gulden Hanim yeni takiminizda mutluluklar dilerim en kisa surede istediginiz kiloya inmeniz dilegiyle yolunuz acik olsun
Teşekkür ederim Şahnur Hanım. Dilerim siz de en kısa zamanda ideal kilonuza ulaşırsınız.
İdeal kiloma ulaştığımda fotoğrafımı da paylaşacağım büyük keyifle. Yolun yarısını geçtim. Bundan sonrası daha iyi olacak.
Hayirli olsun Gulden Hanim yeni takiminizda mutluluklar dilerim en kisa surede istediginiz kiloya inmeniz dilegiyle yolunuz acik olsun
Teşekkür ederim Şahnur Hanım. Dilerim siz de en kısa zamanda ideal kilonuza ulaşırsınız.
İdeal kiloma ulaştığımda fotoğrafımı da paylaşacağım büyük keyifle. Yolun yarısını geçtim. Çok kalmadı. 24 kg verdim, 19 kg kaldı. Fazla olan 5-10 kg'ı vermekten çok farklı, sabır ve azim isteyen bir süreç. Bilenler bilir.
Bundan sonrası daha iyi olacak inşallah.
Sizler için de herşeyin hayırlısı olsun.
Hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…