- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.901
Tatlim sandaliz sakizi nedirDünkü menüm
Sandalız sakızı ve 1 bardak elma sirkeli ılık su Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık
Ara 3 adet ceviz
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 dilim tb ekmeği
Ara ıhlamur
Akşam
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
2 litre su
Kahvaltısı yaptım geldim canım. Oğlumu duyurmaya çalışıyorum.Evet kizlar kimler burada bir parmak kaldirsin
Kahvaltilar yapildi mi yapilmadiysa
Hadi bakalim kshvaltiyi yapanlar jendilerine bir yesil cay hazirlasinlar
Odem icin lapa diyeti iyi diyordu sevgili seabahar iyi yspmissinCanlarim ben 2 günlük lapa diyeti yapacagim eskiden oldugu gibi regl dönemindeyim çok şişim 1 kilo fazla çıkıyorum geçen haftaya göre Eki Görüntüle 2135641
Kuzum diyetisyen listesi nasil gidiyorArkadaşlarla yuruyerek pazara gittik.Pazarda gezinme hariç 50 dk git gel yürümüş olduk.
Oglun ne kadarlik afiyet olsunKahvaltısı yaptım geldim canım. Oğlumu duyurmaya çalışıyorum.
Menünüz çok güzelMenümü yazayım
Kahvaltı öncesi ılık su ve 2 minik incir
Geç kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği ile yağsız peynirli tost
4 zeytin
Domates, salata, maydanoz
Ara
Yarım elmalı kurabiye
Akşam
3 yemek kaşığı kıymalı patlıcan
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
1 saat yürüyüş
Ne güzel yaa benim kuzenim ve kizlarimda çok severler ama ben okuyamiyorum çok çabuk sıkılıyorumBende kitap okumayı çok seviyorum ama yoğunluk falan derken eskisi gibi okuyamıyorum. En azından ayda 1 kitap okumaya çalışıyorum
ördekim ben başladım yarım kaldı ama izlemeni tavsiye ederim.Heheh neyse fazla spor göz çıkarmaz
Bak şimdi La Casa de Papel diyince, o diziye de başlamak istiyorum ama hali hazırda takip ettiğim dizileri izlemeye bile vakit bulamıyorum. Bir ara o diziye de başlayacağım.
Kitap konusunda da bence istesem vakit bulabilirim diye düşünüyorum, her gece yatmadan önce birkaç sayfa bile okusam kardır ama işte hep bir bahanem var maalesef
Eskiden o yaptirirdi bize canim herhafta persembe günü gruptaki herkez yapardiOdem icin lapa diyeti iyi diyordu sevgili seabahar iyi yspmissin
Yazdinmi göremedim canim sen adanalimisinKahvaltısı yaptım geldim canım. Oğlumu duyurmaya çalışıyorum.
Egeliymiş canım yazmıştı kaçırmışsın :)Yazdinmi göremedim canim sen adanalimisin
aa ben bunu hiç bilmiyodum kaptanım nasıl oluyoOdem icin lapa diyeti iyi diyordu sevgili seabahar iyi yspmissin
Yazmıştım evet Adanalı değilimYazdinmi göremedim canim sen adanalimisin
Ooo maşallah kitaplar diziler ne güzel. Hiçbişey yapmaya vakit bulamıyorum ben. Iki çocukla ve koca evin işi bitmiyor. Eskiden haftada iki kitap okurdum ama maalesef ama gün yetmiyor .neyse şükür halimize.ördekim ben başladım yarım kaldı ama izlemeni tavsiye ederim.bitircem inşallah
1 yaşında canım. Ama dış çıkarma dönemi midir nedir birsey yemiyor canım çıktı. Pes ettim artık.Oglun ne kadarlik afiyet olsun
Maşallah ne kadar sağlıklı ve güzel bir menü.Günaydın arkadaşlar. Hayırlı, sağlıklı ve mutlu bir gün olsun hepimiz için:)
Dün ki menümü paylaşıyorum.
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 Yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, 1 adet yeşil biber, limon sıkılmış roka ve yeşil çay. (Ekmek Yok)
Öğlen: fırında közlenmiş 2 patlıcan ezmesi üzerine yarım kase yoğurt, az yağlı ve sirkeli salata
Ara öğün 16:30 gibi: 1 adet Armut ve yarım kase yoğurt
Akşam: 1 tabak Kuru Fasulye az yağlı ve sirkeli salata, 1 kase yoğurt
Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş yarım kase yoğurt
Spor olarak ise sabah, öğlen ve akşam 30 ar tane ip atlama, akşam yarım saat orta tempolu yürüyüş, ayrıca işe yürüyerek gidip gelme:)
Teşekkür ederim Şahnur Hanım. Dilerim siz de en kısa zamanda ideal kilonuza ulaşırsınız.Hayirli olsun Gulden Hanim yeni takiminizda mutluluklar dilerim en kisa surede istediginiz kiloya inmeniz dilegiyle yolunuz acik olsun
Teşekkür ederim Şahnur Hanım. Dilerim siz de en kısa zamanda ideal kilonuza ulaşırsınız.Hayirli olsun Gulden Hanim yeni takiminizda mutluluklar dilerim en kisa surede istediginiz kiloya inmeniz dilegiyle yolunuz acik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?